От село ли сте?
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Сори за 3-те постинга, лагнах яко. ПАБЛО, ами да ти кажа честно повече селяни съм виждал сред софиянците отколкото сред хората извън София (полувината ми живот е в Варна). Но това си е съвсем лична преценка.(селяни да се подразбира като нарицателно описващо човек съвпадащ с описанието в първия постинг, а не като човек не живеещ в Сф - да няма недоразумения
)

Сори за 3-те постинга, лагнах яко. ПАБЛО, ами да ти кажа честно повече селяни съм виждал сред софиянците отколкото сред хората извън София (полувината ми живот е в Варна). Но това си е съвсем лична преценка.(селяни да се подразбира като нарицателно описващо човек съвпадащ с описанието в първия постинг, а не като човек не живеещ извън Сф - да няма недоразумения
)

- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Ако може някой от модераторите да заключи темата за да се избегнат по-сериозни спорове 

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
днеска в рейса шибнах без да искам едно момиче по главата с ръката и викам ''опааа извиняай мноoууу"
и не съм съгласен за москвичите. :x жигулите ги гаврете ама моско си е много добра кола особено за времето си
ай мноу здрави.чал

ай мноу здрави.чал

8.32
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Pioneer сляпо ли си бе дете
чети какво съм писал и стига налива масло в огъня 

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
xenon написа:TheBoss по постингите ти се създаваше илюзия, че си зрял човек...Гледам фен си на e-bane.com, ама тая тема просто беше абсолютно излишна. Всички сме селяни...и ти, и аз, и pablo (той най-вече)...да не говорим "софиянци" колко са от града в момента...Аз съм наполовина софиянец (половин живот съм го изживял там
) и мога да ти кажа, че селяните са навсякъде, но най-много в София!
Първо съм направил уточнението, че ВСИЧКИ сме от село. Аз лично съм роден и съм израсъл в София, но родът ми е от Балкана и не виждам причина да се срамувам от този факт.
Второ, ако някой открива прилики със себе си няма какво да ми се сърди на мене.
Трето не виждам връзка между зрелостта на един човек и чувството му за хумор. Или смяташ, че форума ще е по-интересен, ако се пише само кой каква кола има и какво е направил по нея или е решил да прави.

- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
Вие разлика между селянин и селяндур правите ли
защото тя е от земята до небето.Селянин е човек от село който се гордее с това че е от село.Селяндурът е селянин с обноски на...... и си мисли че е гражданин.
п.с. Повечето от описаните характеристики се отнасят за селяндурите

п.с. Повечето от описаните характеристики се отнасят за селяндурите
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Дидо подхвана моята мисъл... Според мен селянията е "state of mind"! Произхода също има някаква роля, но в никакъв случай не е определящ.
И аз възприех постинга на Дъ Бос като закачка към "гражданите" от селски тип :wink
Само неразбрах защо се засягат отделни хора, на мен ми се струва че тази тема е насочена глвно към обитателите на София които смятат всички останали за селяни а в същото време съвпадат 1:1 със схемата написана по-горе. Но щом се засягате ... ваш си проблем, явно има нещо гнило ...
И аз възприех постинга на Дъ Бос като закачка към "гражданите" от селски тип :wink
Never mistake motion for action...
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Добре де, имам един въпрос: Възможно ли е истински селянин да осъзнае че е селянин? Според мене, това е много трудно.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4