От село ли сте?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zer0 » 01 Юни 2004, 14:18

Само неразбрах защо се засягат отделни хора, на мен ми се струва че тази тема е насочена глвно към обитателите на София които смятат всички останали за селяни. Но щом се засягате ... ваш си проблем, явно има нещо гнило ... :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zer0 » 01 Юни 2004, 14:21

Само неразбрах защо се засягат отделни хора, на мен ми се струва че тази тема е насочена глвно към обитателите на София които смятат всички останали за селяни а в същото време съвпадат 1:1 със схемата написана по-горе. Но щом се засягате ... ваш си проблем, явно има нещо гнило ... :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zer0 » 01 Юни 2004, 14:24

Само неразбрах защо се засягат отделни хора, на мен ми се струва че тази тема е насочена глвно към обитателите на София които смятат всички останали за селяни а в същото време съвпадат 1:1 със схемата написана по-горе. Но щом се засягате ... ваш си проблем, явно има нещо гнило ... :idea:

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 01 Юни 2004, 14:29

Zer0 А БАШ ТВА СИ Е ПРИКАЗКАТА :!: НОООО ПАЗИ боже сляпо да прогледа "Софиянеца".......
Със СЛАМА в джобовете :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zer0 » 01 Юни 2004, 14:36

Сори за 3-те постинга, лагнах яко. ПАБЛО, ами да ти кажа честно повече селяни съм виждал сред софиянците отколкото сред хората извън София (полувината ми живот е в Варна). Но това си е съвсем лична преценка.(селяни да се подразбира като нарицателно описващо човек съвпадащ с описанието в първия постинг, а не като човек не живеещ в Сф - да няма недоразумения :!: )

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Zer0 » 01 Юни 2004, 14:37

Сори за 3-те постинга, лагнах яко. ПАБЛО, ами да ти кажа честно повече селяни съм виждал сред софиянците отколкото сред хората извън София (полувината ми живот е в Варна). Но това си е съвсем лична преценка.(селяни да се подразбира като нарицателно описващо човек съвпадащ с описанието в първия постинг, а не като човек не живеещ извън Сф - да няма недоразумения :!: )

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 01 Юни 2004, 15:46

Ако може някой от модераторите да заключи темата за да се избегнат по-сериозни спорове :!:
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 01 Юни 2004, 16:46

днеска в рейса шибнах без да искам едно момиче по главата с ръката и викам ''опааа извиняай мноoууу" :lol: и не съм съгласен за москвичите. :x жигулите ги гаврете ама моско си е много добра кола особено за времето си :wink:
ай мноу здрави.чал :lol: :lol: :lol:
Изображение
8.32

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 01 Юни 2004, 17:23

Pioneer сляпо ли си бе дете :?: :twisted: чети какво съм писал и стига налива масло в огъня :ranting:
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 01 Юни 2004, 17:41

xenon написа:TheBoss по постингите ти се създаваше илюзия, че си зрял човек...Гледам фен си на e-bane.com, ама тая тема просто беше абсолютно излишна. Всички сме селяни...и ти, и аз, и pablo (той най-вече :D )...да не говорим "софиянци" колко са от града в момента...Аз съм наполовина софиянец (половин живот съм го изживял там :shock: ) и мога да ти кажа, че селяните са навсякъде, но най-много в София!

Първо съм направил уточнението, че ВСИЧКИ сме от село. Аз лично съм роден и съм израсъл в София, но родът ми е от Балкана и не виждам причина да се срамувам от този факт.
Второ, ако някой открива прилики със себе си няма какво да ми се сърди на мене.
Трето не виждам връзка между зрелостта на един човек и чувството му за хумор. Или смяташ, че форума ще е по-интересен, ако се пише само кой каква кола има и какво е направил по нея или е решил да прави.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30;Е65
Мечтае да кара: Е30

Мнение от DILDO » 01 Юни 2004, 18:39

Вие разлика между селянин и селяндур правите ли :?: защото тя е от земята до небето.Селянин е човек от село който се гордее с това че е от село.Селяндурът е селянин с обноски на...... и си мисли че е гражданин.

п.с. Повечето от описаните характеристики се отнасят за селяндурите

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 01 Юни 2004, 18:58

Дидо подхвана моята мисъл... Според мен селянията е "state of mind"! Произхода също има някаква роля, но в никакъв случай не е определящ.

Само неразбрах защо се засягат отделни хора, на мен ми се струва че тази тема е насочена глвно към обитателите на София които смятат всички останали за селяни а в същото време съвпадат 1:1 със схемата написана по-горе. Но щом се засягате ... ваш си проблем, явно има нещо гнило ...

И аз възприех постинга на Дъ Бос като закачка към "гражданите" от селски тип :wink
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 01 Юни 2004, 23:42

Абе и аз нямам нищо против селяните или селяндурите или както там им е името, ама в интерес на истината ми писна като вляза в някой ресторант да не мога да се разбера със сервитиорите, защото май всички са от прованса и трудно се разбира тяхната интерпретация на тема родна реч :D :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 01 Юни 2004, 23:46

Абе и аз нямам нищо против селяните или селяндурите или както там им е името, ама в интерес на истината ми писна като вляза в някой ресторант да не мога да се разбера със сервитиорите, защото май всички са от прованса и трудно се разбира тяхната интерпретация на тема родна реч :D :D

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 02 Юни 2004, 8:58

Добре де, имам един въпрос: Възможно ли е истински селянин да осъзнае че е селянин? Според мене, това е много трудно.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата