Знаете ли евтини самолетни билети?
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- kompi
- младши ентусиаст
-
Знаете ли евтини самолетни билети?
Ще пърувам може би до Кипър лятото,знаете ли как е най-евтиния вариант със самолет! ако имате някакъв линк под ръка....
Мерси много!
Мерси много!

Сучииии!
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
www.posoka.com/flights/
в 1-вото поле пишеш: SOF
във 2-рото поле пишеш: Larnaca
отдолу въвеждаш дата отиване дата връщане и т.н. и ти излизат всички полети за деня в който искаш да летиш...
не забравай че тези цени които ти изписва не са крайни... към тях добави 25 евро "сервизна такса"
( ако щракнеш на самия полет там е цената със включена сервизна такса )
пък ако решиш да летиш кажи аз ще ти го продам
в 1-вото поле пишеш: SOF
във 2-рото поле пишеш: Larnaca
отдолу въвеждаш дата отиване дата връщане и т.н. и ти излизат всички полети за деня в който искаш да летиш...
не забравай че тези цени които ти изписва не са крайни... към тях добави 25 евро "сервизна такса"

пък ако решиш да летиш кажи аз ще ти го продам

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Да бе да - на този посока.ком са само традиционните авиокомпании и цените са едни...
Пуснах лееека проверка дали ще ми излязат като вариант София - Рим с УизЕър и нищо.
Най-евтиният вариант беше 336 ЕУР с Алиталия, а вчера платих 180 ЕУР за два билета с УизЕър крайна цена.
Така че търси и по сайтовете на евтините компании.
Пуснах лееека проверка дали ще ми излязат като вариант София - Рим с УизЕър и нищо.
Най-евтиният вариант беше 336 ЕУР с Алиталия, а вчера платих 180 ЕУР за два билета с УизЕър крайна цена.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
www.wizzair.com
www.skyeurope.com
www.germanwings.com
www.airberlin.com
www.flyniki.com
Давам ти ги директно които ми идват веднага на ум.... ти си прегледай какво те устройва
Някои летят от София, за други трябва да отидеш до Варна или Бургас 
www.skyeurope.com
www.germanwings.com
www.airberlin.com
www.flyniki.com
Давам ти ги директно които ми идват веднага на ум.... ти си прегледай какво те устройва

- Ogi
-
Плевен тийм
-
Georgieff написа:Да бе да - на този посока.ком са само традиционните авиокомпании и цените са едни...
и точно уизеър бяха оставили пътниците си на летището в Париж да изчакат от Събота до Понеделник да ги поеме друг полет понеже имало стачка.. и хората стояха 2 дена на летището голи и боси без храна и пари... и не получиха 1 стотинка обезщетение...
патувайте с нискотарифните... ама после се сърдете на себе си защото сте спестили 20 евро от полета ама пък вииш ли ти си на далавера... ама тва че летището ти е на 30 километра от града в който всъщност трябва да кацнеш... важното е да сме на далавера

- KickingKing
- ентусиаст
-
yahoo баце

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
за съжаление не става въпрос за 20 евро , а за много повечеOgi написа:и точно уизеър бяха оставили пътниците си на летището в Париж да изчакат от Събота до Понеделник да ги поеме друг полет понеже имало стачка.. и хората стояха 2 дена на летището голи и боси без храна и пари... и не получиха 1 стотинка обезщетение...патувайте с нискотарифните... ама после се сърдете на себе си защото сте спестили 20 евро от полета ама пък вииш ли ти си на далавера... ама тва че летището ти е на 30 километра от града в който всъщност трябва да кацнеш... важното е да сме на далавераGeorgieff написа:Да бе да - на този посока.ком са само традиционните авиокомпании и цените са едни...Пуснах лееека проверка дали ще ми излязат като вариант София - Рим с УизЕър и нищо.Най-евтиният вариант беше 336 ЕУР с Алиталия, а вчера платих 180 ЕУР за два билета с УизЕър крайна цена.Така че търси и по сайтовете на евтините компании.

- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
Ако искаш мога да питам моята приятелка, тя работи в самолетна агенция? Ако ми кажеш дата на заминаване и връщане ще ти кажа точно за какво става на въпрос!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ogi написа:
и точно уизеър бяха оставили пътниците си на летището в Париж да изчакат от Събота до Понеделник да ги поеме друг полет понеже имало стачка.. и хората стояха 2 дена на летището голи и боси без храна и пари... и не получиха 1 стотинка обезщетение...
патувайте с нискотарифните... ама после се сърдете на себе си защото сте спестили 20 евро от полета ама пък вииш ли ти си на далавера...
Аз пък мога да ти кажа, че например SkyEurope са доста по-добре в това отношение... преди 3 седмици в неделя сутринта не излетяхме от Виена за София и не само, че ни презаредиха билетите за вечерния полет, но и ни дадоха купони за ядене за 6 евра... нищо не е, ма си правят труда... а на една мацка от полета на брат й го отменили вечерният и след като му го заверили за сутрешният го прибрали в хотела на Schwechat на тяхни разноски... е егати и LOW COST-а ще кажа аз...
Но съм съгласен, че с нормалните авиокомпании (от AlItalia нямам впечатления) е доста по-спокойно.. преди 2 години като заминавах за Германия с Austrian Airlines и поради проблем със самолета не успяхме да излетим от София.. дори не ме питаха дали не съм от София, директно ми предложиха да преспя в Хилтън с поети вечеря и закуска и сутринта рано да замина за Германия...
- kompi
- младши ентусиаст
-
indianeca написа:Ако искаш мога да питам моята приятелка, тя работи в самолетна агенция? Ако ми кажеш дата на заминаване и връщане ще ти кажа точно за какво става на въпрос!
незнам точно кога,мисля към май-юни,със приятелката,а за прибиране незнам!ако можеш провери,без фиксирана дата!
Благодаря!

Сучииии!
- Ogi
-
Плевен тийм
-
Tuninga написа:indianeca написа:Ако искаш мога да питам моята приятелка, тя работи в самолетна агенция? Ако ми кажеш дата на заминаване и връщане ще ти кажа точно за какво става на въпрос!
незнам точно кога,мисля към май-юни,със приятелката,а за прибиране незнам!ако можеш провери,без фиксирана дата!
Благодаря!
такова животно "без фиксирана дата" при нискотарифните няма

- kompi
- младши ентусиаст
-
Ogi написа:Tuninga написа:indianeca написа:Ако искаш мога да питам моята приятелка, тя работи в самолетна агенция? Ако ми кажеш дата на заминаване и връщане ще ти кажа точно за какво става на въпрос!
Благодаря!
такова животно "без фиксирана дата" при нискотарифните няма
зам че няма бре колега,пътувал съм 10 пъти,просто имам впредвид,че незнам точен ден на излитане и прибиране!
Сучииии!
14 мнения
• Страница 1 от 1