Знаете ли евтини самолетни билети?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Знаете ли евтини самолетни билети?

Мнение от kompi » 07 Фев 2008, 13:40

Ще пърувам може би до Кипър лятото,знаете ли как е най-евтиния вариант със самолет! ако имате някакъв линк под ръка....
Мерси много! :D
Сучииии!

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 07 Фев 2008, 13:53

www.posoka.com/flights/

в 1-вото поле пишеш: SOF
във 2-рото поле пишеш: Larnaca

отдолу въвеждаш дата отиване дата връщане и т.н. и ти излизат всички полети за деня в който искаш да летиш...
не забравай че тези цени които ти изписва не са крайни... към тях добави 25 евро "сервизна такса" ;) ( ако щракнеш на самия полет там е цената със включена сервизна такса )
пък ако решиш да летиш кажи аз ще ти го продам :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 07 Фев 2008, 14:04

Да бе да - на този посока.ком са само традиционните авиокомпании и цените са едни...

Пуснах лееека проверка дали ще ми излязат като вариант София - Рим с УизЕър и нищо.
Най-евтиният вариант беше 336 ЕУР с Алиталия, а вчера платих 180 ЕУР за два билета с УизЕър крайна цена.
Така че търси и по сайтовете на евтините компании.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 07 Фев 2008, 14:59

www.wizzair.com
www.skyeurope.com
www.germanwings.com
www.airberlin.com
www.flyniki.com

Давам ти ги директно които ми идват веднага на ум.... ти си прегледай какво те устройва :) Някои летят от София, за други трябва да отидеш до Варна или Бургас :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kompi » 07 Фев 2008, 15:05

Благодаря Ви! :D
Сучииии!

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар

Мнение от Ogi » 07 Фев 2008, 15:29

Georgieff написа:Да бе да - на този посока.ком са само традиционните авиокомпании и цените са едни...

Пуснах лееека проверка дали ще ми излязат като вариант София - Рим с УизЕър и нищо.
Най-евтиният вариант беше 336 ЕУР с Алиталия, а вчера платих 180 ЕУР за два билета с УизЕър крайна цена.
Така че търси и по сайтовете на евтините компании.

и точно уизеър бяха оставили пътниците си на летището в Париж да изчакат от Събота до Понеделник да ги поеме друг полет понеже имало стачка.. и хората стояха 2 дена на летището голи и боси без храна и пари... и не получиха 1 стотинка обезщетение...

патувайте с нискотарифните... ама после се сърдете на себе си защото сте спестили 20 евро от полета ама пък вииш ли ти си на далавера... ама тва че летището ти е на 30 километра от града в който всъщност трябва да кацнеш... важното е да сме на далавера :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 07 Фев 2008, 15:33

yahoo баце
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 07 Фев 2008, 16:27

Ogi написа:
Georgieff написа:Да бе да - на този посока.ком са само традиционните авиокомпании и цените са едни...Пуснах лееека проверка дали ще ми излязат като вариант София - Рим с УизЕър и нищо.Най-евтиният вариант беше 336 ЕУР с Алиталия, а вчера платих 180 ЕУР за два билета с УизЕър крайна цена.Така че търси и по сайтовете на евтините компании.
и точно уизеър бяха оставили пътниците си на летището в Париж да изчакат от Събота до Понеделник да ги поеме друг полет понеже имало стачка.. и хората стояха 2 дена на летището голи и боси без храна и пари... и не получиха 1 стотинка обезщетение...патувайте с нискотарифните... ама после се сърдете на себе си защото сте спестили 20 евро от полета ама пък вииш ли ти си на далавера... ама тва че летището ти е на 30 километра от града в който всъщност трябва да кацнеш... важното е да сме на далавера  :mhihi:
за съжаление не става въпрос за 20 евро , а за много повече :evil: ал италия изхвърлиха като мръсни котки поне 50 човека, защото полета се отмени :evil: заради мъгла тука :evil: ... на другия ден нас /транзит/ ни метнаха в атина, щото тук пак мъгла :evil: можеш ли да познаеш какво стана като се отмени полета от атина... еми всички на хотел, включително хора от атина :shock: на другия ден стюардесата ни посреща с бонбонче в полета на еуген, викам на колегата хапни едно, че ще ни е това... е такъв обяд не съм си правил и вкъщи за пилет от 60 минути :shock: ... даже смелия византиец кацна в мъглата :shock: ...та оттук на сетне ал италия са ми през... нали знаещ кво :mhihi: а стачка може да се случи навсякъде... ако са хора, те настаняват, ако не са , духаш супето...но както каза едно гърче, ние изпита за правата си го взимаме в 7 клас :shock:  и точно тия, казва , ги осъдих на 1500 евра, щото ме върнаха вкъщи на отменен полет :mhihi: ... сигурен съм, вика, че повече няма да повторят :mhihi: 

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Табуретка със спортно окачване...
Мечтае да кара: Фотьойл
Детайли за колата: БМВ e46, M54B25

Мнение от indianeca » 07 Фев 2008, 16:29

Ако искаш мога да питам моята приятелка, тя работи в самолетна агенция? Ако ми кажеш дата на заминаване и връщане ще ти кажа точно за какво става на въпрос!

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 07 Фев 2008, 18:26

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 07 Фев 2008, 18:42

Ogi написа:
и точно уизеър бяха оставили пътниците си на летището в Париж да изчакат от Събота до Понеделник да ги поеме друг полет понеже имало стачка.. и хората стояха 2 дена на летището голи и боси без храна и пари... и не получиха 1 стотинка обезщетение...

патувайте с нискотарифните... ама после се сърдете на себе си защото сте спестили 20 евро от полета ама пък вииш ли ти си на далавера...

Аз пък мога да ти кажа, че например SkyEurope са доста по-добре в това отношение... преди 3 седмици в неделя сутринта не излетяхме от Виена за София и не само, че ни презаредиха билетите за вечерния полет, но и ни дадоха купони за ядене за 6 евра... нищо не е, ма си правят труда... а на една мацка от полета на брат й го отменили вечерният и след като му го заверили за сутрешният го прибрали в хотела на Schwechat на тяхни разноски... е егати и LOW COST-а ще кажа аз...

Но съм съгласен, че с нормалните авиокомпании (от AlItalia нямам впечатления) е доста по-спокойно.. преди 2 години като заминавах за Германия с Austrian Airlines и поради проблем със самолета не успяхме да излетим от София.. дори не ме питаха дали не съм от София, директно ми предложиха да преспя в Хилтън с поети вечеря и закуска и сутринта рано да замина за Германия...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kompi » 07 Фев 2008, 19:16

indianeca написа:Ако искаш мога да питам моята приятелка, тя работи в самолетна агенция? Ако ми кажеш дата на заминаване и връщане ще ти кажа точно за какво става на въпрос!

незнам точно кога,мисля към май-юни,със приятелката,а за прибиране незнам!ако можеш провери,без фиксирана дата!
Благодаря! :D
Сучииии!

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар

Мнение от Ogi » 08 Фев 2008, 10:51

Tuninga написа:
indianeca написа:Ако искаш мога да питам моята приятелка, тя работи в самолетна агенция? Ако ми кажеш дата на заминаване и връщане ще ти кажа точно за какво става на въпрос!

незнам точно кога,мисля към май-юни,със приятелката,а за прибиране незнам!ако можеш провери,без фиксирана дата!

такова животно "без фиксирана дата" при нискотарифните няма ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kompi » 08 Фев 2008, 17:19

Ogi написа:
Tuninga написа:

такова животно "без фиксирана дата" при нискотарифните няма ;)

зам че няма бре колега,пътувал съм 10 пъти,просто имам впредвид,че незнам точен ден на излитане и прибиране!
Сучииии!

Назад към Извън Темата