Слагат нови камери по улиците на София и КАТ
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Слагат нови камери по улиците на София и КАТ
С оглед на това, че миналата седмица ми написаха акт за 50лв и 10 точки след като се гледах как камера ме е снимала на червено оранжево.....
Още камери по улиците на София
news.bg
Слагат нови камери по улиците на София и КАТ вече електронно ще издава актове за нарушения. Това на практика е вторият етап от изграждането на системата за видеонаблюдение в столицата.
С нея ще бъде създаден специален център в КАТ, в който електронно ще се издават наказателни постановления на засечените в нарушение. Новата система от камери ще струва 10 милиона лева и трябва да бъде завършена до юни.
Тя ще обхване района около Националния стадион "Васил Левски" - бул. "В. Левски" - Спортната палата, Петте кьошета и оттам ще се разклонява към площад "Славейков" и пл. "Гарибалди".
Още камери по улиците на София
news.bg
Слагат нови камери по улиците на София и КАТ вече електронно ще издава актове за нарушения. Това на практика е вторият етап от изграждането на системата за видеонаблюдение в столицата.
С нея ще бъде създаден специален център в КАТ, в който електронно ще се издават наказателни постановления на засечените в нарушение. Новата система от камери ще струва 10 милиона лева и трябва да бъде завършена до юни.
Тя ще обхване района около Националния стадион "Васил Левски" - бул. "В. Левски" - Спортната палата, Петте кьошета и оттам ще се разклонява към площад "Славейков" и пл. "Гарибалди".
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
ами ако стане и за лентите ше има войнаPavlinius написа:Ми колеги к'во да се прави, ще трябва да престанете да минавате на червено![]()
Еле пък ако се следи за това дали си се наредил в правилната лента на светофара - ЕВАЛА. Знам, че много хора тук са свикнали да карат тарикатската, но няма как колеги, тези правила са за спазване.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bavareca_86 написа:ами ако стане и за лентите ше има войнаPavlinius написа:Ми колеги к'во да се прави, ще трябва да престанете да минавате на червено![]()
Еле пък ако се следи за това дали си се наредил в правилната лента на светофара - ЕВАЛА. Знам, че много хора тук са свикнали да карат тарикатската, но няма как колеги, тези правила са за спазване.
ти представяш ли си в софия в тая навалица колко ще трябва да 4акаш,по добре да се оправи трафика и тогава да мислят за тея работи
Представяш ли си колко снимки ще имаш, като си със служебната

Колкото до камерите, без коментар, те светофарите немогат да си оправят да светят като хората, а не по 15 секунди зелено, та още камери ще слагат, тероризират народа вече, баси. А онова с 10-те лв. на стотинки в КАТ-аджийте ме приби

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Pavlinius написа:Ми колеги к'во да се прави, ще трябва да престанете да минавате на червено![]()
прав си принципно ...
мен ме снимаха сутринта в 7.45 докато терикатската си минавах на жълто последна кола на мокро и то светва червено точно когато половината кола е под светофара ...бързане за работа баце ... действието се развива до Булбанк Преди ЦУМ.
И честно да ви кажа според мен тази история с камерите е за измиване на ръчичките и някой да лапне 10 милки за камерки.... в тая бандитска държава на оня боклук Стави му дадаха 3 години условно мен тука на първата седмица ме викат за снимката .....
Pavlinius написа:Ми колеги к'во да се прави, ще трябва да престанете да минавате на червено![]()
Съгласен.

БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Евала само така ... Много мразя кисели тарикати дето минават на червено при положение че вече има и броячи на светофарите
Можеш да спреш пре-спокойно ... Надявам се на 3ти етап да сложат и камери дето да броят автомобилите на светофарите за да се избегнат малко задръстванята и да седя 2 минути на червен светофар при положение че и не преча на никой ... и Няма никви коли ... Както и да премахнат малко безмислени светофари в София не са малко.

I'm slowly drifting

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
bavareca_86 написа:ами ако стане и за лентите ше има войнаPavlinius написа:Ми колеги к'во да се прави, ще трябва да престанете да минавате на червено![]()
ти представяш ли си в софия в тая навалица колко ще трябва да 4акаш,по добре да се оправи трафика и тогава да мислят за тея работи
Абе не го разбрахте и тва е, хаоса се създава от КАТ, само погледни сигнализацията и тъпите светофари, ама така е по арно, да изнервиш хората, после цък тука 20лв цък тука 50лв...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
аз 1000 пъти ви казах че първо шофиорите трябва да се научат да карат с адекватни реакции и светофарите да светят червено за лентите в които има 2-3 коли, повече отколкото за лентите с задръстване ама няма кой да го чуе
поне можем да караме малко по адекватно а после се сърдите че голфовете бибиткали на още на жълто, ми ще бибиткат като някой реагират като склерозирали баби

поне можем да караме малко по адекватно а после се сърдите че голфовете бибиткали на още на жълто, ми ще бибиткат като някой реагират като склерозирали баби

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Сега остава да почне и някой да ги гледа тия камери, защото имам чуството, че 99% от нарушенията не се санкционират, говоря за заснетите нарушения!
На орлов мост специално съм свидетел на неща много по брутални от минаване на чисто червено и то доста често и ако се санкционира поне 70% от всичко това колите по улиците ще намалеят от това че ще има бая хора без книжки!
На орлов мост специално съм свидетел на неща много по брутални от минаване на чисто червено и то доста често и ако се санкционира поне 70% от всичко това колите по улиците ще намалеят от това че ще има бая хора без книжки!

- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
Вчера получих призовка
незнам кво съм правил, ще се види на 12.02

незнам кво съм правил, ще се види на 12.02

(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Я един въпрос с повишена трудност:
Кога ще чакаш повече на светофара - когато пред теб трябва да минат 20 коли, или когато пред теб трябва да минат 20 коли + 10 "тарикатската", от съседната лента? М? Айде нЕма нужда точно с тоя безсмислен аргумент да излизаш. А че София е задръстена от коли няма спор. Ама систематичното неспазване на правилата по кръстовищата само допринася за хаоса в движението.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2