Активност в форума ?
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Активност в форума ?
Здравейте,
седя си аз в нас .. и чета из форума и по едно време видях един пост на Еva* и си викам чакай да хвърля един поглед на другите форуми ... и реших да погледна първо този на Пежо
намерих адреса на форума им .. и го разгледах .. и мога да кажа само хубави неща за него
добре структориран подреденост на темите, цивилизовани постове и т.н. малко ме подразни единственно факт-а че админите и модераторите там не обръщат голямо внимание на писането на латиница по форумите... доста е неприятно поне за мен ..
както и да е реших след това да погледна форум-а на Ауди ... какво да Ви кажа .. "ужас и безумие"
в болшинството от темите някой се опитва да завърже някакъв смислен разговор на отговорна тема .. и след 2 максимум 3 поста започват разговори от типа разговор между двама съседи от село Горнонанадолнище ... смешна работа (нищо лично - това е мое мнение)
Това което ми направи силно впечатление е това, че максималния брой на активни потребители в другите два форум-а е по голяма от тази на БМВ форум-а .. което на мен поне ми се струва доста странно ...
Ето вижте
БМВ форум :
Пежо форум
:
Ауди форум :
Някой има ли логично обяснение на това .. какъвто и да е отговора ..
според мен БМВ форум-а си остава номер едно !
седя си аз в нас .. и чета из форума и по едно време видях един пост на Еva* и си викам чакай да хвърля един поглед на другите форуми ... и реших да погледна първо този на Пежо

Това което ми направи силно впечатление е това, че максималния брой на активни потребители в другите два форум-а е по голяма от тази на БМВ форум-а .. което на мен поне ми се струва доста странно ...
Ето вижте
БМВ форум :

Пежо форум

Ауди форум :

Някой има ли логично обяснение на това .. какъвто и да е отговора ..
според мен БМВ форум-а си остава номер едно !

R.I.P Landikar
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
това става с уговорка
разбират се да влезнат заедно, набутват и гости, щото и те се броят, и така:) ако си нямам работа, мога да отворя 100 прозореца с форума като гост и готово:) важно е реалния капацитет какъв е, и мисля, че на всички е ясно къде е истинския пауър:)
разбират се да влезнат заедно, набутват и гости, щото и те се броят, и така:) ако си нямам работа, мога да отворя 100 прозореца с форума като гост и готово:) важно е реалния капацитет какъв е, и мисля, че на всички е ясно къде е истинския пауър:)

Engi написа:това става с уговорка
Ако отвориш 100 прозореца, дори 100 000 нищо няма да стане. Има едни неща наречени бисквитки ( cookies ) и едни ip-та, които леко лимитират тези действия

човек се учи докато е жив...
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Според мен броя на едновременните посещения не говори нищо за определения форум. За нас може нашия да е номер 1, също както за Ауди-феновете техния е номер 1 и за всички останали.
Няма значение колко са он-лайн в даден момент, важно е колко смислени и интересни неща се пускат, и не мисля, че ние сме новер едно в това отношение......
Така че недейте така спрямо другите форуми.......
Няма значение колко са он-лайн в даден момент, важно е колко смислени и интересни неща се пускат, и не мисля, че ние сме новер едно в това отношение......
Така че недейте така спрямо другите форуми.......
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
ati с този псот целта не ми беше да казвам колко са трагични другите форуми .. напротив останах инзенадан .. но когато видях 185-е онлайн потребителя на Пежо останах така
и не мога да загрея как е станало ... и аз се сетих с лека корекция на ДБ-то на форум-а може да се постигне такъв резултат .. ма кой ли има полза от това .. освен да се бият в гърдите .. че са номер едно .. едва ли ... затова пуснах тая тема .. а това за смислените постове .. не знам .. ма ауди форум-а изпадат от тая класация поне според мен ...
и така МИР !

и така МИР !

R.I.P Landikar
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
ati написа:...Няма значение колко са он-лайн в даден момент, важно е колко смислени и интересни неща се пускат, и не мисля, че ние сме новер едно в това отношение......
Евала Ати

"Някой знае ли на кого са ..."
или
"Какво ще кажете?"
"До пловдивчани"
"Може ли?"
"дайте снимки от битуаренските"
ми се отщява за 2 седмици напред да отварям "Основния"...дали съм само аз

Ами колко интересни теми и мнения има който "потъват" в купчината безмислени отговори писани от едни и същи хора който нямат работа и се чудят в коя тема какво могат да бучнат

В другите подфоруми според мен е по приемливо състоянието откъм съдържателни теми, но във всяка една тема особенно тези от по 6 страници (например във Streetracers) 95 % от мненията са "пълнеж" и вече се уморявам във всяка една интересна тема да търся някой от хубавите постове от който мога да науча нещо, нещо интригуващо или полезно писани от alx, kay... и много други хора, на който всеки един пост е сам по себе си ужасно съдържателен и точно казан на место, псоледван от приблизително 18 пост-а от рода на "Евала"; "Много добре казано" и т.н. има и много други хора който пишат точно където трябва и когато трябва, те знаят кои са и няма нужда да ги споменавам

Не искам да кажа, че всички трябва да сме като в казармата, защото все пак това е форум...може би и половината от мойте мнения не са съдържателни, но не са в всяка тема и най-важното - поне се опитвам да вметна нещо пропуснато, или да изкажа моето мнение с което очаквам да видя отзивите на хора който биха ме поправили ако греша и биха обяснили така, че да накарат темата да тръгне по идеалната насока а именно да се стигне до максимално извличане на ценна информация, предоставена по начина по който и най-невежия би разбрал за какво иде реч

Тук хората не се делят по това колко мнения имат, и дали често пускат теми

Не знам защо доста от потребителите мислят, че в форума е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО като влезнеш да напишеш нещо

За да няма обидени няма да цитирам имена...мисля, че сме достатъчно хора за да се сетим кога е редно да правиш нещо, и кога не, НЕЗАВИСИМО ЧЕ НЕ ВИНАГИ ИМА КРИТИКА

Нека сами си направим да ни е по приятен и добър форума И МОЛЯ ВИ УСЕЩАЙТЕ СЕ

Аз мога да ти гарантирам, че такива уговорки в Ауди форума не е имало, не вярвам и да има за в бъдеще.

В крайна сметка кой гледа статистиките? И какво се предполага, че трябва да доказват те?

Аз мога да ти гарантирам, че такива уговорки в Ауди форума не е имало, не вярвам и да има за в бъдеще.

В крайна сметка кой гледа статистиките? И какво се предполага, че трябва да доказват те?

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
Penchev написа:...
Добре Пенчев, превзе ми темата

Аз също много се дрзня от постове от типа който ти показа .. но какво решение на въпроса виждаш .. според мен е трудно и да не кажа невъзможно да накраш хора на по 15-16 години да мсилят така както мислиш ти или някой друг осъзнал се човек .. може би с повече работа на модераторите пак ще се пребориме с този проблем .. но не съм сигурен че изтриването на подбни мнения ще спре авторите да измислят нови и нови глупости .. не знам .. може би трябва да има още един форум в основната категория и там да се слагат тези постове .. който има желание да ги чете ... но не и да се наптрапват на всички ... когато аз започнах да пускам теми в форум-а имах доста "неразбирателства" с модераторите .. но с времето "усетих" кое къде трябва да се пост-ва .. мисля, че просто им трябва време на хората да свикнат, че това не е IRC канал в който всеки излива "простотията" си .. и другите са длъжни да го слушат ...
\/ братя !

R.I.P Landikar
fortune написа:Engi написа:това става с уговорка
Ако отвориш 100 прозореца, дори 100 000 нищо няма да стане. Има едни неща наречени бисквитки ( cookies ) и едни ip-та, които леко лимитират тези действияИ все пак ако успееш имаш 23 бири от мен
За Ауди форума не знам, но за Пежото няма как да стане 185 потребители ще ме извинявате. Някой е пипал тук там, което не му прави чест
Иначе и в двата форума има наистина културни и умни хора! Ние сме малко по-напред и даваме пример, в което няма нищо лошо
Напълно честно беше. Просто тази тема беше хвръкнала по ICQ

разбират се да влезнат заедно, набутват и гости, щото и те се броят,
Не, не е това. Сега ще Ви издам тайната

Ето заради тази тема, която обиколи надлъж и шир България има толкова много регистрирани посещения в клуба в един ден. Ето такива теми вдигат рейтинга на всеки форум.

Колкото до добрите думи за нас, радвам се, че сме постигнали качество в темите.

Да караш Peugeot е страст!
Ева разкри "тайната" на едновременните посещения във форума на Пежо и аз като модератор да потвърдя, че никой няма да се занимава да променя данните на статистиката.
Колкото до кирилицата - аз съм твърдо да я въведем като задължителна, но за сега се допускат и мнения на латиница. Наблюденията ми са, че хората сами се усещат и не прекаляват, но мащабите са различни
Колкото до кирилицата - аз съм твърдо да я въведем като задължителна, но за сега се допускат и мнения на латиница. Наблюденията ми са, че хората сами се усещат и не прекаляват, но мащабите са различни

Да, но потребителите не само трябва да са онлайн заедно в един ден а в един промеждутък от 5 минути
Пак ми се струва нереално
И все пак знае ли човек
Аз ви съветвам да си рестартирате броячите, защото най-малкото това не е актуалната цифра, която искат да виждат хората и надали ще бъде подобрена скоро. Което я обезмисля.

човек се учи докато е жив...
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2