Vista! Повръща ми се! Помагайте че ще се самогръмна

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мафиозо!
Аватар

Vista! Повръща ми се! Помагайте че ще се самогръмна

Мнение от rado_rf » 31 Яну 2008, 23:11

Малко предистория - Преди няколко дни си купих лаптоп. Нов. Въпреки усилията ми не можах да намеря някой от колегите от форума с Виста. Е, занесох го за инсталация. Всичко беше и още е тип-топ. Е, трябва ми малко време за да свикна с новия изглед на тази ОС, но не е там проблема.
Всеки божи път когато кликна на някой линк или просто отворя интернет експлорера ми излизат едни скапани прозорци:
1. Всеки път ме пита дали да се свържа с този линк /connect/
2. Излиза прозорец - Dial-up connection. Connect to tnx.
3. Веднага върху него излиза прозорец - Connecting to tnx. Connecting Trough Wan miniport /РРРОЕ/ и отдолу бутон Cancel.

Е, мамка му писна ми всеки път да ги затварям тези прозорци. Всеки път. Помагайте ако не искате да ме споменавате само с добро Нета ми е към Евроком чрез модем.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 01 Фев 2008, 14:12

трябва да влезеш в настройките на експлорера в интернет оптионс и от там на конексионс и пускаш лан сеттингс и там един клик на аутоматик да проверява връзката че нещо самия експлорер си мисли че основната връзка с нета е друг а не твоя модем...и за да се успокоиш веднъж и завинаги свали новия файрфокс и готово

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 01 Фев 2008, 15:36

За кво ти е да свикваш с AERO-то? Пусни си го Windows Classic и готово... ше изглежда кажи-речи като Windows 98 :mhihi: :mhihi:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 01 Фев 2008, 19:44

Е, много шантава работа. Това го пуснах вчера, а, го виждам едва днес. Някой да затрие темата щото се дублира с другата.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 535d

Мнение от iv0 » 01 Фев 2008, 19:58

аз съм с виста.. това за мен си е хп с друг дизайн :) и още няколко подобрения от към сигурността

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от eddiebg » 02 Фев 2008, 2:16

Изображение

А хората бизнес въртят... :D

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 02 Фев 2008, 8:12

Колегата отгоре ти го е казал, казах ти го и аз онази вечер: забрави вистата. Аз онзи ден на моя турих "професионал" и нямам грижи. За два-три дена ще си възстановя всичко от старото ХДД и съм в джаза. :)
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 02 Фев 2008, 11:46

TheBoss написа:Колегата отгоре ти го е казал, казах ти го и аз онази вечер: забрави вистата. Аз онзи ден на моя турих "професионал" и нямам грижи. За два-три дена ще си възстановя всичко от старото ХДД и съм в джаза. :)

Аве, ти си хакер, ве ей :winky: Ма, като си на зор нъл знайш - действаш с това което имаш под ръка. Кога ще пием бири, водки и т.н.

Потребител
Аватар

Мнение от mazda_man » 02 Фев 2008, 14:25

Ако си във Варна се обади 0878649045. Щети оправя компа, но след това ще има джамдолс ХР
Еконт работят за нас

Назад към Извън Темата