Vista! Повръща ми се! Помагайте че ще се самогръмна
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Vista! Повръща ми се! Помагайте че ще се самогръмна
Малко предистория - Преди няколко дни си купих лаптоп. Нов. Въпреки усилията ми не можах да намеря някой от колегите от форума с Виста. Е, занесох го за инсталация. Всичко беше и още е тип-топ. Е, трябва ми малко време за да свикна с новия изглед на тази ОС, но не е там проблема.
Всеки божи път когато кликна на някой линк или просто отворя интернет експлорера ми излизат едни скапани прозорци:
1. Всеки път ме пита дали да се свържа с този линк /connect/
2. Излиза прозорец - Dial-up connection. Connect to tnx.
3. Веднага върху него излиза прозорец - Connecting to tnx. Connecting Trough Wan miniport /РРРОЕ/ и отдолу бутон Cancel.
Е, мамка му писна ми всеки път да ги затварям тези прозорци. Всеки път. Помагайте ако не искате да ме споменавате само с добро Нета ми е към Евроком чрез модем.
Всеки божи път когато кликна на някой линк или просто отворя интернет експлорера ми излизат едни скапани прозорци:
1. Всеки път ме пита дали да се свържа с този линк /connect/
2. Излиза прозорец - Dial-up connection. Connect to tnx.
3. Веднага върху него излиза прозорец - Connecting to tnx. Connecting Trough Wan miniport /РРРОЕ/ и отдолу бутон Cancel.
Е, мамка му писна ми всеки път да ги затварям тези прозорци. Всеки път. Помагайте ако не искате да ме споменавате само с добро Нета ми е към Евроком чрез модем.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
трябва да влезеш в настройките на експлорера в интернет оптионс и от там на конексионс и пускаш лан сеттингс и там един клик на аутоматик да проверява връзката че нещо самия експлорер си мисли че основната връзка с нета е друг а не твоя модем...и за да се успокоиш веднъж и завинаги свали новия файрфокс и готово
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
За кво ти е да свикваш с AERO-то? Пусни си го Windows Classic и готово... ше изглежда кажи-речи като Windows 98

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Колегата отгоре ти го е казал, казах ти го и аз онази вечер: забрави вистата. Аз онзи ден на моя турих "професионал" и нямам грижи. За два-три дена ще си възстановя всичко от старото ХДД и съм в джаза. 

TheBoss написа:Колегата отгоре ти го е казал, казах ти го и аз онази вечер: забрави вистата. Аз онзи ден на моя турих "професионал" и нямам грижи. За два-три дена ще си възстановя всичко от старото ХДД и съм в джаза.
Аве, ти си хакер, ве ей

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
9 мнения
• Страница 1 от 1