Егати отношението към колите имат тия хора .... !!!!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 26 Яну 2008, 22:19

///vlado написа:
sonny написа: ..... Същата работа са двете 2002 Алпина в Шумен ....
колега недей така ... това не го знаех .. имаш ли инфо повече .... :?: :roll: :?:

Има теми, имах и снимки на колите, но съм ги изтрил, ако ги намеря ще ги постна, щот са баш за таа тема

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 26 Яну 2008, 22:22

Й аз ги имах на компа ама май съм ги изтрил :uups:
Ако ги намеря ще пусна снимките ;)
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 26 Яну 2008, 22:33

Аз не знам за какви 2002-ки става въпрос тука, но при вида на безпомощната Miura направо ми иде да се разрева :help:

Този автомобил е началото на една цяла епоха в света на спортните автомобили в новото време :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Този автомобил е шамара в лицето на Енцо Ферари :twisted:
Тогава ,преди много години, Феручио Лаборджини ,отива при Ферари за да се срещне и да сподели за някои основни слабости по автомобилите на Енцо,същият го отпраща с високомерните думи,че не желае съвети от фермер и производител на трактори. Тогава ,той се заема да създаде спортен автомобил,който да превъзхожда всяко едно Ферари и успява.Музата при проектирането на каросерията е голо женско тяло,черните пластмаси около фаровете имитират женските очи с миглите :shock: Линийте и извивките са неповторими до ден днешен от никой друг автомобил в този клас ,абсолютна геометрична нирвана :bowdown:

Такъв автомобил в оригинален вид струва цяло състояние ,абсолютно колекционерска мечта 8)

Ох ,май малко навлязох в офтопик,извинявам се :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 26 Яну 2008, 22:36

Култова Шкода 130 РС, състезателна версия, съсипана от Илия Бонев
Изображение
Изображение
Изображение
Шкодата и едното 2002
Изображение
Тренировъчното 2002 дето и сами "състезател" Бонев не знае с къв мотор е.
Изображение
Баш бегачката, истинска Алпина с Кюгелфишер и тромпети, дето и затегнал мотора (то нали Алпина и мотор се не отваря) и така си останала до денс, седи повече от 20 години без да е направен нито опит да се съживи мотора, нито да се съхрани.
Изображение

А тази снимка спокойно може да стане рекламен лозунг на позната ни Империя Надин, щото тези красиви създсания (не само БМВ-тата, а и десетките останали екземпляри), не стават за абсолютно нищо.

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 26 Яну 2008, 22:43

[quote="sonny"][/quote]

а не колега ..... тоя човек е меко казано за трепане ... явно не осъзнава какво захвърля с такава лекота .. това е история ... като гледам как си стоя така пред някакъв блок ми става лошо ..... колега тези снимки кога са направени ... и какво се е случило с тия коли или вече са история и скрап .... :roll: :?: :roll:

Колега страшно ти благодаря за снимките ..... :D :!: :D

Поздрави
Последна промяна ///vlado на 26 Яну 2008, 22:48, променена общо 4 пъти

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 26 Яну 2008, 22:44

ей грозна картинка значи!!!! :(
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 27 Яну 2008, 0:37

без думи просто

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 27 Яну 2008, 0:45

Дано един ден да бъдат открити взети и реставрирани всичките са страхотни и не заслужават тази съдба :bcry:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 27 Яну 2008, 0:52

язък за горките колици ... РИП
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti

Мнение от Milcho » 27 Яну 2008, 1:19

:arrow: 22.11.2006г.
Изображение Изображение Изображение
Изображение Изображение

:arrow: 20.12.2007г.
Изображение Изображение Изображение

Гледам да не ходя там често, че направо ми става лошо като ги гледам.
:bcry: :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 27 Яну 2008, 1:33

А тъкмо от първият линк си казах...
"Бе, не е приятно, но няма умиращи Баварци -> (следователно) всичко е добре!"

...После като видях пътниците и от нашето семейство, ми падна камък на сърцето.... ;(
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///vlado » 27 Яну 2008, 1:40

A нее колеги тая няма да я бъде повече ...... при вида на тия снимки ми се къса сърцето ..... кажете някой знае ли нещо повече за колите ... да каже дали от тия двигатели може се направи нещо .... дайте направим някфа инициятива или нещо от сорта .. да направим нещо за тия коли .... сигурен съм,че ако го види тва някой немски реставратор ..... ще ги лапне като тия танкове дето са ни на границата ... дайте колеги нещо да мислим сериозно ..... :?: :roll: :?:

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 27 Яну 2008, 1:46

///vlado написа:A нее колеги тая няма да я бъде повече ...... при вида на тия снимки ми се къса сърцето ..... кажете някой знае ли нещо повече за колите ... да каже дали от тия двигатели може се направи нещо .... дайте направим някфа инициятива или нещо от сорта .. да направим нещо за тия коли .... сигурен съм,че ако го види тва някой немски реставратор ..... ще ги лапне като тия танкове дето са ни на границата ... дайте колеги нещо да мислим сериозно ..... :?: :roll: :?:

Аз знам, че тоя е ненормален и на тия коли им беше обадил нереални цени. Мисля, че на Алпината й искаше нещо от сорта на 15 бона. :roll: И на мен ми се иска да се направи нещо по въпроса, но 15 бона за тая купчина желязо.. няма сми. То няма нещо от тази кола, което още да става за нещо, всичко трябва да се смени.. Този ако го видя ще го убия с камъни. :evil:
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///vlado » 27 Яну 2008, 1:52

[quote="alpina-ma6inata"][/quote]

добре де хубаво ..... ако иска и 30 бона да им търси колега .. ама поне да има някакво отношение към тях а да не ги захвърли като боклук на тая поляна .. поне да ги беше прибрал някъде .... и после претендирал за тях ..... :evil: :evil: .... а кой е тоя Илиян Бонев .... някакъв мутраген ли е какъв е ... :?:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 27 Яну 2008, 2:26

Тоя като ми каже за тия коли 15 бона ще му се изсмея в лицето. Тва за нищо нестава, на скрапа са сравнително по-добре колите даже.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата