Егати отношението към колите имат тия хора .... !!!!!!!
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз не знам за какви 2002-ки става въпрос тука, но при вида на безпомощната Miura направо ми иде да се разрева
Този автомобил е началото на една цяла епоха в света на спортните автомобили в новото време
Този автомобил е шамара в лицето на Енцо Ферари
Тогава ,преди много години, Феручио Лаборджини ,отива при Ферари за да се срещне и да сподели за някои основни слабости по автомобилите на Енцо,същият го отпраща с високомерните думи,че не желае съвети от фермер и производител на трактори. Тогава ,той се заема да създаде спортен автомобил,който да превъзхожда всяко едно Ферари и успява.Музата при проектирането на каросерията е голо женско тяло,черните пластмаси около фаровете имитират женските очи с миглите
Линийте и извивките са неповторими до ден днешен от никой друг автомобил в този клас ,абсолютна геометрична нирвана
Такъв автомобил в оригинален вид струва цяло състояние ,абсолютно колекционерска мечта
Ох ,май малко навлязох в офтопик,извинявам се
Георги Пенчев

Този автомобил е началото на една цяла епоха в света на спортните автомобили в новото време

Този автомобил е шамара в лицето на Енцо Ферари

Тогава ,преди много години, Феручио Лаборджини ,отива при Ферари за да се срещне и да сподели за някои основни слабости по автомобилите на Енцо,същият го отпраща с високомерните думи,че не желае съвети от фермер и производител на трактори. Тогава ,той се заема да създаде спортен автомобил,който да превъзхожда всяко едно Ферари и успява.Музата при проектирането на каросерията е голо женско тяло,черните пластмаси около фаровете имитират женските очи с миглите

Такъв автомобил в оригинален вид струва цяло състояние ,абсолютно колекционерска мечта

Ох ,май малко навлязох в офтопик,извинявам се

Георги Пенчев
Култова Шкода 130 РС, състезателна версия, съсипана от Илия Бонев
Шкодата и едното 2002
Тренировъчното 2002 дето и сами "състезател" Бонев не знае с къв мотор е.
Баш бегачката, истинска Алпина с Кюгелфишер и тромпети, дето и затегнал мотора (то нали Алпина и мотор се не отваря) и така си останала до денс, седи повече от 20 години без да е направен нито опит да се съживи мотора, нито да се съхрани.
А тази снимка спокойно може да стане рекламен лозунг на позната ни Империя Надин, щото тези красиви създсания (не само БМВ-тата, а и десетките останали екземпляри), не стават за абсолютно нищо.

Шкодата и едното 2002

Тренировъчното 2002 дето и сами "състезател" Бонев не знае с къв мотор е.
Баш бегачката, истинска Алпина с Кюгелфишер и тромпети, дето и затегнал мотора (то нали Алпина и мотор се не отваря) и така си останала до денс, седи повече от 20 години без да е направен нито опит да се съживи мотора, нито да се съхрани.
А тази снимка спокойно може да стане рекламен лозунг на позната ни Империя Надин, щото тези красиви създсания (не само БМВ-тата, а и десетките останали екземпляри), не стават за абсолютно нищо.
[quote="sonny"][/quote]
а не колега ..... тоя човек е меко казано за трепане ... явно не осъзнава какво захвърля с такава лекота .. това е история ... като гледам как си стоя така пред някакъв блок ми става лошо ..... колега тези снимки кога са направени ... и какво се е случило с тия коли или вече са история и скрап ....
Колега страшно ти благодаря за снимките .....
Поздрави
а не колега ..... тоя човек е меко казано за трепане ... явно не осъзнава какво захвърля с такава лекота .. това е история ... като гледам как си стоя така пред някакъв блок ми става лошо ..... колега тези снимки кога са направени ... и какво се е случило с тия коли или вече са история и скрап ....

Колега страшно ти благодаря за снимките .....

Поздрави
Последна промяна ///vlado на 26 Яну 2008, 22:48, променена общо 4 пъти
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Дано един ден да бъдат открити взети и реставрирани всичките са страхотни и не заслужават тази съдба 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Milcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti
- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
А тъкмо от първият линк си казах...
"Бе, не е приятно, но няма умиращи Баварци -> (следователно) всичко е добре!"
...После като видях пътниците и от нашето семейство, ми падна камък на сърцето.... ;(
"Бе, не е приятно, но няма умиращи Баварци -> (следователно) всичко е добре!"
...После като видях пътниците и от нашето семейство, ми падна камък на сърцето.... ;(

A нее колеги тая няма да я бъде повече ...... при вида на тия снимки ми се къса сърцето ..... кажете някой знае ли нещо повече за колите ... да каже дали от тия двигатели може се направи нещо .... дайте направим някфа инициятива или нещо от сорта .. да направим нещо за тия коли .... сигурен съм,че ако го види тва някой немски реставратор ..... ще ги лапне като тия танкове дето са ни на границата ... дайте колеги нещо да мислим сериозно .....

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
///vlado написа:A нее колеги тая няма да я бъде повече ...... при вида на тия снимки ми се къса сърцето ..... кажете някой знае ли нещо повече за колите ... да каже дали от тия двигатели може се направи нещо .... дайте направим някфа инициятива или нещо от сорта .. да направим нещо за тия коли .... сигурен съм,че ако го види тва някой немски реставратор ..... ще ги лапне като тия танкове дето са ни на границата ... дайте колеги нещо да мислим сериозно .....![]()
![]()
Аз знам, че тоя е ненормален и на тия коли им беше обадил нереални цени. Мисля, че на Алпината й искаше нещо от сорта на 15 бона.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
[quote="alpina-ma6inata"][/quote]
добре де хубаво ..... ако иска и 30 бона да им търси колега .. ама поне да има някакво отношение към тях а да не ги захвърли като боклук на тая поляна .. поне да ги беше прибрал някъде .... и после претендирал за тях .....
.... а кой е тоя Илиян Бонев .... някакъв мутраген ли е какъв е ... 
добре де хубаво ..... ако иска и 30 бона да им търси колега .. ама поне да има някакво отношение към тях а да не ги захвърли като боклук на тая поляна .. поне да ги беше прибрал някъде .... и после претендирал за тях .....

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Тоя като ми каже за тия коли 15 бона ще му се изсмея в лицето. Тва за нищо нестава, на скрапа са сравнително по-добре колите даже.
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3