Излизане с лаптоп в чужбина

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Излизане с лаптоп в чужбина

Мнение от Turboman » 22 Яну 2008, 18:51

Интересевам се дали ще ми проверяват лаптопа за пиратски софтуер и филми,ако отида с него със самолет до Испания?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 22 Яну 2008, 18:54

на мен поне не ми се е случвало .. а съм го разнасял доста ...
Последна промяна Sharo на 22 Яну 2008, 18:54, променена общо 1 път
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Re: Излизане с лаптоп в чужбина

Мнение от Eliana » 22 Яну 2008, 18:54

Turboman написа:Интересевам се дали ще ми проверяват лаптопа за пиратски софтуер и филми,ако отида с него със самолет до Испания?

Не. Поне незнам за такъв случай и процедура.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 22 Яну 2008, 19:02

Няма никакви грижи, нищо няма да му гледат.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 22 Яну 2008, 19:18

ми и с два съм ходил :mhihi: ... за такава проверка не знам... още повече че не виждам как ще стане, ако не са те запряли по други причини

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Evangeline » 22 Яну 2008, 19:22

Няма никакъв проблем да си разнасяш лаптопа, където си искаш. Нито на влизане, нито на излизане. Даже и да си внесеш един на връщане пак не е проблем, само си влизаш разсеяно от Nothing to declare :mhihi: :mhihi: :mhihi: Някъде на Security check ги сканират, но за други неща
Dont run in front of my car, you gonna get TYRED!

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 22 Яну 2008, 19:50

Turboman написа:Интересевам се дали ще ми проверяват лаптопа за пиратски софтуер и филми,ако отида с него със самолет до Испания?

ако не те притеснява би ли споделил с коя авио компания ще летиш (ако летиш) и малко инфо ако искаш на лс
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 22 Яну 2008, 19:53

НЕ! Мисля, че нямат и право да го проверяват! ;)
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 318Is

Мнение от Raicko Racing » 22 Яну 2008, 20:41

Нямаш проблеми,пробвано е :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 22 Яну 2008, 21:28

Никаква вероятност.Освен това не се води и багаж и може в неговата чанта да натъпакаш още малко глупости,които са чупливи и не ти се оставят в куфара.В моята чанта за лаптопа и черепа на нерон можеше да намери6 :twisted: .Летях с чехите , междудругото.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bobchosi » 22 Яну 2008, 21:34

За софтуер и филми нямаш проблем. Само да не забравиш да си земеш документите че е твой. Ако нямаш отиди до магазина кадето сиго купил да ти изкарат фактура. :D

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 22 Яну 2008, 21:54

Лаптопа отдавна е купуван от щатите и нямам никакви документи за собственост,ще се окаже ли сериозен проблем или да му извадя едни фалшиви че е купен втора употреба от тук

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 22 Яну 2008, 22:17

не, глупости.

Никой не ти иска документ, че е твой.
Никой няма да те проверява, за софтуер и филми

Единственото, което може да те накарат е да го пуснеш, за да видят, че е функциониращ лап топ, а не, че е незнам си какво си. За това гледай да е с добра заредена батерия/това се случва много рядко/

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 22 Яну 2008, 22:23

xterminat0r написа:
Единственото, което може да те накарат е да го пуснеш, за да видят, че е функциониращ лап топ, а не, че е незнам си какво си. За това гледай да е с добра заредена батерия/това се случва много рядко/

Шанса да те накарат да го пуснеш е....... каръшки... уникално каръшки... нито нов, нито стар, нито никъв лаптоп няма да седнат да те карат да го пуснеш... минава на скенера (даже в BG не те карат да го вадиш от чантата, ако е в такава) и заминава.... хич не им дреме, то на скенера се вижда кво има под пластмасата му...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 23 Яну 2008, 3:07

Mollov написа:
xterminat0r написа:

Шанса да те накарат да го пуснеш е....... каръшки... уникално каръшки... нито нов, нито стар, нито никъв лаптоп няма да седнат да те карат да го пуснеш... минава на скенера (даже в BG не те карат да го вадиш от чантата, ако е в такава) и заминава.... хич не им дреме, то на скенера се вижда кво има под пластмасата му...

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Явно ставам за Гинес по "уникално каръшки шанс" - няма скенер към транзитна зала, на който да не са поискали да се извади от чантата..., а веднъж, в София ;) , ме накараха и да го включа... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А пък уникалните британци са въвели ред, при който носиш в едната си ръка лап-топ-а, изваден от чантата му, още докато, с обувки в другата си ръка, се редиш по чорапи :!: на опашката за скенера... :roll:
Леко излитане и меко кацане! :D

Следваща

Назад към Извън Темата