Излизане с лаптоп в чужбина
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Излизане с лаптоп в чужбина
Интересевам се дали ще ми проверяват лаптопа за пиратски софтуер и филми,ако отида с него със самолет до Испания?
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
на мен поне не ми се е случвало .. а съм го разнасял доста ...
Последна промяна Sharo на 22 Яну 2008, 18:54, променена общо 1 път
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Re: Излизане с лаптоп в чужбина
Turboman написа:Интересевам се дали ще ми проверяват лаптопа за пиратски софтуер и филми,ако отида с него със самолет до Испания?
Не. Поне незнам за такъв случай и процедура.
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Няма никакви грижи, нищо няма да му гледат.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
ми и с два съм ходил
... за такава проверка не знам... още повече че не виждам как ще стане, ако не са те запряли по други причини

- Evangeline
- кандидат ентусиаст
-
Няма никакъв проблем да си разнасяш лаптопа, където си искаш. Нито на влизане, нито на излизане. Даже и да си внесеш един на връщане пак не е проблем, само си влизаш разсеяно от Nothing to declare
Някъде на Security check ги сканират, но за други неща

Dont run in front of my car, you gonna get TYRED!
Turboman написа:Интересевам се дали ще ми проверяват лаптопа за пиратски софтуер и филми,ако отида с него със самолет до Испания?
ако не те притеснява би ли споделил с коя авио компания ще летиш (ако летиш) и малко инфо ако искаш на лс
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
НЕ! Мисля, че нямат и право да го проверяват!

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- Raicko Racing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 318Is
Нямаш проблеми,пробвано еTurboman написа:Интересевам се дали ще ми проверяват лаптопа за пиратски софтуер и филми,ако отида с него със самолет до Испания?

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Никаква вероятност.Освен това не се води и багаж и може в неговата чанта да натъпакаш още малко глупости,които са чупливи и не ти се оставят в куфара.В моята чанта за лаптопа и черепа на нерон можеше да намери6
.Летях с чехите , междудругото.

За софтуер и филми нямаш проблем. Само да не забравиш да си земеш документите че е твой. Ако нямаш отиди до магазина кадето сиго купил да ти изкарат фактура.Turboman написа:Интересевам се дали ще ми проверяват лаптопа за пиратски софтуер и филми,ако отида с него със самолет до Испания?

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Лаптопа отдавна е купуван от щатите и нямам никакви документи за собственост,ще се окаже ли сериозен проблем или да му извадя едни фалшиви че е купен втора употреба от тук
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
xterminat0r написа:
Единственото, което може да те накарат е да го пуснеш, за да видят, че е функциониращ лап топ, а не, че е незнам си какво си. За това гледай да е с добра заредена батерия/това се случва много рядко/
Шанса да те накарат да го пуснеш е....... каръшки... уникално каръшки... нито нов, нито стар, нито никъв лаптоп няма да седнат да те карат да го пуснеш... минава на скенера (даже в BG не те карат да го вадиш от чантата, ако е в такава) и заминава.... хич не им дреме, то на скенера се вижда кво има под пластмасата му...
- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Mollov написа:xterminat0r написа:
Единственото, което може да те накарат е да го пуснеш, за да видят, че е функциониращ лап топ, а не, че е незнам си какво си. За това гледай да е с добра заредена батерия/това се случва много рядко/
Шанса да те накарат да го пуснеш е....... каръшки... уникално каръшки... нито нов, нито стар, нито никъв лаптоп няма да седнат да те карат да го пуснеш... минава на скенера (даже в BG не те карат да го вадиш от чантата, ако е в такава) и заминава.... хич не им дреме, то на скенера се вижда кво има под пластмасата му...

Явно ставам за Гинес по "уникално каръшки шанс" - няма скенер към транзитна зала, на който да не са поискали да се извади от чантата..., а веднъж, в София

А пък уникалните британци са въвели ред, при който носиш в едната си ръка лап-топ-а, изваден от чантата му, още докато, с обувки в другата си ръка, се редиш по чорапи

Леко излитане и меко кацане!

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2