Е36 Фарове
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Митко Ганчев написа:както и точките по вътрешната част на страничните огледала.
Ми на М техник огледалата като няма такива точки...извън стандартите на аеродинамиката ли са?

- М.Тодоров
- Потребител
-
- Кара: e36 320i ///M
- Мечтае да кара: BMW e60 ///M5
Re: Е36 Фарове
А да попитам каква е разликата между фаровете BOSCH.Едните са със пъпки на външното стъкло,а другите нямат ? 

Здравехте колеги, тъй като видях, че темата е за фарове бих искал да попитам:
Как се оправяте с потенето във фаровете? Става въпрос за "BOSCH" фарове от Е36 седан.
Как се оправяте с потенето във фаровете? Става въпрос за "BOSCH" фарове от Е36 седан.
- raptorxbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше BMW E36 318tds Touring
- Мечтае да кара: BMW E26
- Детайли за колата: Бавно комби с черни облаци
Сваляш, разглобяваш и миеш хубаво всичко, подсушаваш с нещо меко - например тоалетна хартия. След това сглобяваш и проверяваш дали всички щипки са здрави, ако има счупени лепиш със силикон, проверяваш дали отворите за проветряване на фара са чисти. Намират се в горния ъгъл до секцията на дългата светлина. Качваш обратно на колата и оставяш капачките отворени, палиш фаровете и се возиш половин-един час и след това затваряш капаците на крушките. Ако пак се появи конденз/изпотяване повтаряш возенето с отворени капаци (първия път може да не е било достатъчно). Ако и след това имаш отново проблеми значи във фара от някъде влиза влага и трябва да потърсиш по-обстойно за напукване, отлепяне или нещо друго.
Аз поне така процедирах с моите и нямам проблеми.
raptorxbg написа:Сваляш, разглобяваш и миеш хубаво всичко, подсушаваш с нещо меко - например тоалетна хартия. След това сглобяваш и проверяваш дали всички щипки са здрави, ако има счупени лепиш със силикон, проверяваш дали отворите за проветряване на фара са чисти. Намират се в горния ъгъл до секцията на дългата светлина. Качваш обратно на колата и оставяш капачките отворени, палиш фаровете и се возиш половин-един час и след това затваряш капаците на крушките. Ако пак се появи конденз/изпотяване повтаряш возенето с отворени капаци (първия път може да не е било достатъчно). Ако и след това имаш отново проблеми значи във фара от някъде влиза влага и трябва да потърсиш по-обстойно за напукване, отлепяне или нещо друго.
Благодаря за обстойната информация колега!! Щом се оправи времето се залавям

- kolev5833
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: BMW E36 Coupe/ BMW E91
Извинявам се, че ти използвам темата ама видях, че има колеги които ги разбират и се питах дали на моите фарове мога да сложа лупи лесно. Имам лупи от фарове за седан. А фаровете са ми с една букса и точки отгоре по края(като на компакт) но са сложени на купе.
- rhase
- младши ентусиаст
-
kolev5833 написа:Извинявам се, че ти използвам темата ама видях, че има колеги които ги разбират и се питах дали на моите фарове мога да сложа лупи лесно. Имам лупи от фарове за седан. А фаровете са ми с една букса и точки отгоре по края(като на компакт) но са сложени на купе.
Потърси си направо цели, здрави фарове с лупа. Вече се намират на доста прилични цени

52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4