Почуква от клапан или...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Почуква от клапан или...
Колеги, в началото ми почукваха повдигачите само когато палех и то ако са минали два-три дни престои. В един момент почукването не спря.... чува се само от еин повдигач , кажете ако някой е имал такъв проблем, повдигач ли може да е или паричките между клапан и повдигач? Защото майстори много всеки различни причини ми изтъква. Вала е добре, гледаха го/

Наздраве !!!
- asi_tulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 Turbo
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: Почуква от клапан или...
stilkoood написа:Колеги, в началото ми почукваха повдигачите само когато палех и то ако са минали два-три дни престои. В един момент почукването не спря.... чува се само от еин повдигач , кажете ако някой е имал такъв проблем, повдигач ли може да е или паричките между клапан и повдигач? Защото майстори много всеки различни причини ми изтъква. Вала е добре, гледаха го/![]()
И аз имам същия проблем, но промивката не го отстрани. Карам си я така, ще видя какво може да се направи тази година лятото.
- DJ DEMY BOY
- Потребител
-
КАРАЙ
ТАКА ТИ Е КАЗАЛ ЩОТО ПРОЦЕДУРАТА ПРИ М 40 Е СМЯНА НА ВАЛ ПАВДИГАЧИ И КОБИЛИЦИ =1000 К ОКОЛО ЗАТОВА КАРАШ ДОКАТ МОЖЕ БЕЗ ДА ТИ ПУКА 

- stenli_bmv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535д
Re: Почуква от клапан или...
Някои от повдига4ите са ти за смянаstilkoood написа:Колеги, в началото ми почукваха повдигачите само когато палех и то ако са минали два-три дни престои. В един момент почукването не спря.... чува се само от еин повдигач , кажете ако някой е имал такъв проблем, повдигач ли може да е или паричките между клапан и повдигач? Защото майстори много всеки различни причини ми изтъква. Вала е добре, гледаха го/![]()

9 мнения
• Страница 1 от 1