Нов сайт

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Нов сайт

Мнение от Bilbo » 18 Май 2004, 9:15

Посетете http://www.bmw.bg

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 18 Май 2004, 9:26

Е тва явно е сайта на Камор ауто :idea:
Изображение Изображение Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 18 Май 2004, 9:31

Изглежда супер!
Поздрави на създателите му...много се радвам :P
what a helluva ride

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 18 Май 2004, 9:31

Не мога да си седна на задника от кеффф....най-после и БГ е в играта! :yes: Браво :yes: :yes: :yes: :yes:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 18 Май 2004, 9:49

Сайта още не е функциониращ напълно .. липсват доста от нещата и някой трябва да се променят, но сме почти готови..

Ще продължим да го пълним с услуги и информация докато стигне примерно bmw.de :D
След месец-два започваме и Mini.bg

Искам да благодаря на фирмата отговорна за създаването им и искам публично да им се извиня за пореден път, че ги забавях с информацията, но имам много задачи на главата!
Хората от Avalanche са фенове на марката както всички нас, посещават форума и са идвали дори на събора :welcome:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 18 Май 2004, 10:29

ЕЕЕЕЕЕЕ , евала братя :bchug: :чрд: Лудницаааа , най - накрая , ехааа колко се гордея само наистина сме в играта .
Вече няма да кисна в www.BMW.de ,а ще си чета тук като пич :roll:
Наистина не е съвсем пълен , но е 1 кам 1 с оригинала и е......баси тръпки ме побиват и веднага като се зареди и каде кликват всички ???
М разбира се :bgflag: :bgflag: :bgflag:

ЧЕСТИТО ЕНТУСИАСТИ !!! :bchug:
Най-мразя да съм прав!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ....

Мнение от netsurfer_bg » 18 Май 2004, 11:38

Спртен модул

това за бмв 6 при двигателя, сигрурно има още но само това забелязах 8)
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио :) / BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bilbo » 18 Май 2004, 11:56

То грешки и недовършени неща имат доста. Например много от линковете са към съответните немски страници. Всичките брошури са на немски. Мен най-мого ми хареса при 5-та серия комби - "Нашата кола за Вашата флексивност"
В частта за сервизите няма адресите в София и страната

ПсихопатVANIO
ПсихопатVANIO
Аватар
Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
Мечтае да кара: BMW E24

Мнение от MadVanio » 18 Май 2004, 12:21

Честито на всички ни за Страхотният Сайт.хубаво е когато си го четеш на Матерния си език.Успех и за напред, и да има секция за по-стари4ките модели - Е12 - Е21 - Е23 - Е24 - Е28 бих бил страшно доволен и мисля 4е не само аз :)

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 18 Май 2004, 12:31

Супер вече сме в играта :lol: :lol:

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 18 Май 2004, 14:03

MADVANIO написа:Честито на всички ни за Страхотният Сайт.хубаво е когато си го четеш на Матерния си език.Успех и за напред, и да има секция за по-стари4ките модели - Е12 - Е21 - Е23 - Е24 - Е28 бих бил страшно доволен и мисля 4е не само аз :)

Хехехе :D Ша са сетиш тииииии хитрец :D
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 18 Май 2004, 14:09

а тия цени вътре дето са дадени актуални ли са
и ако да какво следва да се добави към тях :?:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 18 Май 2004, 15:53

не са актуални .. скоро ще са - имайте търпение, щях да Ви кажа за сайта като е окончателно готов .. :D

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 18 Май 2004, 16:28

Страхотен сайт, добре сте адаптирали корпоративния дизайн на БМВ Груп към българската версия! Само една малка забележка :) Разбирам че сайта още е в процес на разработка, но дословни преводи като това:

Един истински Roadster се нуждае от мотор, който да отговаря на понятието мощност. Вариативният разпределителен вал Doppel-Vanos осигурява заедно със специално конструирания смукателен модул оптимално протичане на момента на въртене и мигновена реакция. Впечатляващи постижения обещава и запазената 4-вентилова техника в двата изработени от лек метал шест цилиндрови двигателя, която осигурява още повече удоволствие от шофирането и оборотите и която по желание може да бъде увеличена с динамиката Control.

... в крайния вариант не биха били много представителни :)

Вариативен? Нямам тълковен речник под ръка и не претендирам за много знаещ, ама тая дума за пръв път я чувам :) Double VANOS се отнася за цялата глава, не само за разпределителния вал (а те са 2 в случая).

Смукателен модул? Това ми звучи като накрайник за прахосмукачка :) 4-вентилова? Клапанова може би? Лека сплав?

Така де, знам че сигурно го е превеждала някоя кака дето понятие си няма от двигатели, но преди официалното откриване няма да е зле да го прегледате от край до край за такива неща ;) Аз бих го скрил от интернет поне докато е окончателно готов, но това си е мое мнение.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 18 Май 2004, 19:15

Честит нов БГ БМВ сайт! Подкрепям Кау, че е по-добре сайта да се скрие докато се оправи. Въпреки чудесната структура, обяснително-рекламните текстове са буквален превод от английски (според мен) и имат крещяща нужда от редактор! Оптвайки се да бъда конструктивен ще отбележа и факта, че разделите на сайта се зареждат доста бавно. Вярвам, че всичко това ще бъде оправено и ще се наслаждаваме на страхотен официален БМВ сайт поне докато можем да ползваме и на практика неговото съдържание! Последното пожелавам от сърце на всички :wink:
Never mistake motion for action...

Следваща

Назад към Основен Форум