Нов сайт
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Не мога да си седна на задника от кеффф....най-после и БГ е в играта!
Браво

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
Сайта още не е функциониращ напълно .. липсват доста от нещата и някой трябва да се променят, но сме почти готови..
Ще продължим да го пълним с услуги и информация докато стигне примерно bmw.de
След месец-два започваме и Mini.bg
Искам да благодаря на фирмата отговорна за създаването им и искам публично да им се извиня за пореден път, че ги забавях с информацията, но имам много задачи на главата!
Хората от Avalanche са фенове на марката както всички нас, посещават форума и са идвали дори на събора
Ще продължим да го пълним с услуги и информация докато стигне примерно bmw.de

След месец-два започваме и Mini.bg
Искам да благодаря на фирмата отговорна за създаването им и искам публично да им се извиня за пореден път, че ги забавях с информацията, но имам много задачи на главата!
Хората от Avalanche са фенове на марката както всички нас, посещават форума и са идвали дори на събора

ЕЕЕЕЕЕЕ , евала братя
Лудницаааа , най - накрая , ехааа колко се гордея само наистина сме в играта .
Вече няма да кисна в www.BMW.de ,а ще си чета тук като пич
Наистина не е съвсем пълен , но е 1 кам 1 с оригинала и е......баси тръпки ме побиват и веднага като се зареди и каде кликват всички ???
М разбира се
ЧЕСТИТО ЕНТУСИАСТИ !!!

Вече няма да кисна в www.BMW.de ,а ще си чета тук като пич

Наистина не е съвсем пълен , но е 1 кам 1 с оригинала и е......баси тръпки ме побиват и веднага като се зареди и каде кликват всички ???
М разбира се

ЧЕСТИТО ЕНТУСИАСТИ !!!

Най-мразя да съм прав!!!
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
Спртен модул
това за бмв 6 при двигателя, сигрурно има още но само това забелязах

BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Честито на всички ни за Страхотният Сайт.хубаво е когато си го четеш на Матерния си език.Успех и за напред, и да има секция за по-стари4ките модели - Е12 - Е21 - Е23 - Е24 - Е28 бих бил страшно доволен и мисля 4е не само аз 

MADVANIO написа:Честито на всички ни за Страхотният Сайт.хубаво е когато си го четеш на Матерния си език.Успех и за напред, и да има секция за по-стари4ките модели - Е12 - Е21 - Е23 - Е24 - Е28 бих бил страшно доволен и мисля 4е не само аз
Хехехе

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Страхотен сайт, добре сте адаптирали корпоративния дизайн на БМВ Груп към българската версия! Само една малка забележка
Разбирам че сайта още е в процес на разработка, но дословни преводи като това:
... в крайния вариант не биха били много представителни
Вариативен? Нямам тълковен речник под ръка и не претендирам за много знаещ, ама тая дума за пръв път я чувам
Double VANOS се отнася за цялата глава, не само за разпределителния вал (а те са 2 в случая).
Смукателен модул? Това ми звучи като накрайник за прахосмукачка
4-вентилова? Клапанова може би? Лека сплав?
Така де, знам че сигурно го е превеждала някоя кака дето понятие си няма от двигатели, но преди официалното откриване няма да е зле да го прегледате от край до край за такива неща
Аз бих го скрил от интернет поне докато е окончателно готов, но това си е мое мнение.

Един истински Roadster се нуждае от мотор, който да отговаря на понятието мощност. Вариативният разпределителен вал Doppel-Vanos осигурява заедно със специално конструирания смукателен модул оптимално протичане на момента на въртене и мигновена реакция. Впечатляващи постижения обещава и запазената 4-вентилова техника в двата изработени от лек метал шест цилиндрови двигателя, която осигурява още повече удоволствие от шофирането и оборотите и която по желание може да бъде увеличена с динамиката Control.
... в крайния вариант не биха били много представителни

Вариативен? Нямам тълковен речник под ръка и не претендирам за много знаещ, ама тая дума за пръв път я чувам

Смукателен модул? Това ми звучи като накрайник за прахосмукачка

Така де, знам че сигурно го е превеждала някоя кака дето понятие си няма от двигатели, но преди официалното откриване няма да е зле да го прегледате от край до край за такива неща

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Честит нов БГ БМВ сайт! Подкрепям Кау, че е по-добре сайта да се скрие докато се оправи. Въпреки чудесната структура, обяснително-рекламните текстове са буквален превод от английски (според мен) и имат крещяща нужда от редактор! Оптвайки се да бъда конструктивен ще отбележа и факта, че разделите на сайта се зареждат доста бавно. Вярвам, че всичко това ще бъде оправено и ще се наслаждаваме на страхотен официален БМВ сайт поне докато можем да ползваме и на практика неговото съдържание! Последното пожелавам от сърце на всички 

Never mistake motion for action...
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2