Как селото попадна в града

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 14 Яну 2008, 23:58

Маце, остави ги тия,само дискриминират. ;)

Аватар

Мнение от saarak » 15 Яну 2008, 10:12

ае тая тема не и ли е време да и се туря катинара и да заминава в миналото а ... ? :roll:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 15 Яну 2008, 10:30

Аз си мисля че по принцип не е за пред хора ама :lol:

Аватар

Мнение от saarak » 15 Яну 2008, 11:04

:yes:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KNOCK » 15 Яну 2008, 14:05

аз мисля че няма да е лошо хората които идват от провинцията да не вграждат селския си интелект в истинските софианци!Точно затова софия е най-голямото село!!Защото идват провинциалисти и се налагат!!!
Изображение I LOVE MAZDA

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Жената^на^шефа » 15 Яну 2008, 14:09

KNOCK написа:аз мисля че няма да е лошо хората които идват от провинцията да не вграждат селския си интелект в истинските софианци!Точно затова софия е най-голямото село!!Защото идват провинциалисти и се налагат!!!

:evil: Ето от една такава тема се вижда какви граждани сте...колко сте приветливи към хората от ПрОвИнЦиЯтА... :evil:
Я един катинар... Изображение
...It`s no Angel,Just Powerkata!... ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KNOCK » 15 Яну 2008, 14:36

тва го казах с наи спокоини думи дори не използвах думата селяни а провинциалисти!!!естествено че няма да ги харесваме щото ни цапат градчето защото ни взимат работата защото ни задръстват улиците!!!
Изображение I LOVE MAZDA

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 15 Яну 2008, 15:18

Явно не си се замислил, че има вариант да някои да са по-способни,схватливи и работливи ...... :roll:
Човек като търси винаги ще намери работа, но винаги ще има някой с по-добра и добре платена работа от него.
А според мен ти явно не си доволен от работата си ------ смени я.
Без лоши чувства
Приятен ден

Аватар

Мнение от saarak » 15 Яну 2008, 15:24

Браво бе ... браво и на двамата. Първо - от кога думата ПРОВИНЦИЯ стана мръсна (от уикипедия: Провинция e дума с латински произход, означаваща територията на дадена страна, намираща се извън големите градове.). Аз нищо лошо не виждам в това. Второ - навсякъде забелязвам, че не само софиянците като цяло имат нещо против тези които не са от столицата, но и обратното, примерно след като прочетох поста на Жената^на^шефа си пролича чиста проба неприязън. Аде сега си представи ти - един човек който е дошъл от някъде си и да ми говори в моя град какви са ми съгражданите, индиректно и аз - щото спадам към тях нали. В тая връзка - аз ако дойда в Пловдив да разправям майните какви са шибалници дали ще ми се размине а? Защото този който го направи в София - просто го скастрих и даже една задвратка не отнесе (а как ми се искаше господиии), в тая връзка на мен ми се струва, че тук - в столицата сме малко по-толерантни, а? Друг е въпроса, че аз никога не бих отишъл при някой на гости и да обидя дома му ... Друг е въпроса, че сигурно 1/20 от българите са наистина грамотни и могат да пишат на български както трябва (аз не се имам за грамотен, поне правя усилие да се уча).
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 15 Яну 2008, 15:24

нямам нищо против селяните имам против хората със селски манталитет!които нямат никво желание да се колтивират да прихванат малко от столицата ами обратното налагат и парадират с бай Ганьовщината си ей от такива нагли цървули ми е писнало
хората хубаво са си казали приказката"от цървул обувка не става"!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 15 Яну 2008, 15:39

Кико, нали знаеш - селски пръчки винаги ще има
Селски не в смисъл,че са от село ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Жената^на^шефа » 15 Яну 2008, 15:46

saarak написа:Браво бе ... браво и на двамата. Първо - от кога думата ПРОВИНЦИЯ стана мръсна (от уикипедия: Провинция e дума с латински произход, означаваща територията на дадена страна, намираща се извън големите градове.). Аз нищо лошо не виждам в това. Второ - навсякъде забелязвам, че не само софиянците като цяло имат нещо против тези които не са от столицата, но и обратното, примерно след като прочетох поста на Жената^на^шефа си пролича чиста проба неприязън. Аде сега си представи ти - един човек който е дошъл от някъде си и да ми говори в моя град какви са ми съгражданите, индиректно и аз - щото спадам към тях нали. В тая връзка - аз ако дойда в Пловдив да разправям майните какви са шибалници дали ще ми се размине а? Защото този който го направи в София - просто го скастрих и даже една задвратка не отнесе (а как ми се искаше господиии), в тая връзка на мен ми се струва, че тук - в столицата сме малко по-толерантни, а? Друг е въпроса, че аз никога не бих отишъл при някой на гости и да обидя дома му ... Друг е въпроса, че сигурно 1/20 от българите са наистина грамотни и могат да пишат на български както трябва (аз не се имам за грамотен, поне правя усилие да се уча).

Жалко е,че съм столичанка ;)
Виждам,че повечето софиянци мразят хората от провинцията...според тях те цапат града,държат се "селски"(както повечето казват)....
Е*ати свършиха ли се добрите хора(добродушните) на тоя свят :?: :roll:

Аватар

Мнение от saarak » 15 Яну 2008, 15:52

Жената^на^шефа написа:...
Е*ати свършиха ли се добрите хора(добродушните) на тоя свят :?: :roll: ...

явно - аз при тях съм се отказал да се бутам, надявам се само да остана поне при тия дето мислят нормално ...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Жената^на^шефа » 15 Яну 2008, 15:57

saarak написа:
Жената^на^шефа написа:...
Е*ати свършиха ли се добрите хора(добродушните) на тоя свят :?: :roll: ...

явно - аз при тях съм се отказал да се бутам, надявам се само да остана поне при тия дето мислят нормално ...

Е и аз не мисля да се бутам при тия "добрите"(на свършване са...) и само тия с нормалното мислене останаха... :)
Е както и да е... :)

Аватар

Мнение от saarak » 15 Яну 2008, 16:32

Просто ми е адски гадно, все едно гледам отстрани как хората не могат да осъзнаят, че не зависи кой от де идва и накъде е тръгнал и че навсякъде може да се намерят читави индивиди (аз поне на доста места съм ходил и почти навсякъде съм срещнал). Туй, че в София има много калъфи - то е естествено - това е най-големия град в България, има много народ - много бастуни ... никой не търси обаче истинския виновник за омразата в хората, за туй, че всички са унили, озлобени или в най-добрия случай депресирани - аз си имам собствени теории по въпроса, ма няма сега да ви отегчавам с тях ...
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории