Как селото попадна в града
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Жената^на^шефа
- младши ентусиаст
-
KNOCK написа:аз мисля че няма да е лошо хората които идват от провинцията да не вграждат селския си интелект в истинските софианци!Точно затова софия е най-голямото село!!Защото идват провинциалисти и се налагат!!!

Я един катинар...

...It`s no Angel,Just Powerkata!... 

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Явно не си се замислил, че има вариант да някои да са по-способни,схватливи и работливи ......
Човек като търси винаги ще намери работа, но винаги ще има някой с по-добра и добре платена работа от него.
А според мен ти явно не си доволен от работата си ------ смени я.
Без лоши чувства
Приятен ден

Човек като търси винаги ще намери работа, но винаги ще има някой с по-добра и добре платена работа от него.
А според мен ти явно не си доволен от работата си ------ смени я.
Без лоши чувства
Приятен ден
Браво бе ... браво и на двамата. Първо - от кога думата ПРОВИНЦИЯ стана мръсна (от уикипедия: Провинция e дума с латински произход, означаваща територията на дадена страна, намираща се извън големите градове.). Аз нищо лошо не виждам в това. Второ - навсякъде забелязвам, че не само софиянците като цяло имат нещо против тези които не са от столицата, но и обратното, примерно след като прочетох поста на Жената^на^шефа си пролича чиста проба неприязън. Аде сега си представи ти - един човек който е дошъл от някъде си и да ми говори в моя град какви са ми съгражданите, индиректно и аз - щото спадам към тях нали. В тая връзка - аз ако дойда в Пловдив да разправям майните какви са шибалници дали ще ми се размине а? Защото този който го направи в София - просто го скастрих и даже една задвратка не отнесе (а как ми се искаше господиии), в тая връзка на мен ми се струва, че тук - в столицата сме малко по-толерантни, а? Друг е въпроса, че аз никога не бих отишъл при някой на гости и да обидя дома му ... Друг е въпроса, че сигурно 1/20 от българите са наистина грамотни и могат да пишат на български както трябва (аз не се имам за грамотен, поне правя усилие да се уча).
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
нямам нищо против селяните имам против хората със селски манталитет!които нямат никво желание да се колтивират да прихванат малко от столицата ами обратното налагат и парадират с бай Ганьовщината си ей от такива нагли цървули ми е писнало
хората хубаво са си казали приказката"от цървул обувка не става"!!
хората хубаво са си казали приказката"от цървул обувка не става"!!
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Жената^на^шефа
- младши ентусиаст
-
saarak написа:Браво бе ... браво и на двамата. Първо - от кога думата ПРОВИНЦИЯ стана мръсна (от уикипедия: Провинция e дума с латински произход, означаваща територията на дадена страна, намираща се извън големите градове.). Аз нищо лошо не виждам в това. Второ - навсякъде забелязвам, че не само софиянците като цяло имат нещо против тези които не са от столицата, но и обратното, примерно след като прочетох поста на Жената^на^шефа си пролича чиста проба неприязън. Аде сега си представи ти - един човек който е дошъл от някъде си и да ми говори в моя град какви са ми съгражданите, индиректно и аз - щото спадам към тях нали. В тая връзка - аз ако дойда в Пловдив да разправям майните какви са шибалници дали ще ми се размине а? Защото този който го направи в София - просто го скастрих и даже една задвратка не отнесе (а как ми се искаше господиии), в тая връзка на мен ми се струва, че тук - в столицата сме малко по-толерантни, а? Друг е въпроса, че аз никога не бих отишъл при някой на гости и да обидя дома му ... Друг е въпроса, че сигурно 1/20 от българите са наистина грамотни и могат да пишат на български както трябва (аз не се имам за грамотен, поне правя усилие да се уча).
Жалко е,че съм столичанка

Виждам,че повечето софиянци мразят хората от провинцията...според тях те цапат града,държат се "селски"(както повечето казват)....
Е*ати свършиха ли се добрите хора(добродушните) на тоя свят

- Жената^на^шефа
- младши ентусиаст
-
saarak написа:Жената^на^шефа написа:...
Е*ати свършиха ли се добрите хора(добродушните) на тоя свят![]()
...
явно - аз при тях съм се отказал да се бутам, надявам се само да остана поне при тия дето мислят нормално ...
Е и аз не мисля да се бутам при тия "добрите"(на свършване са...) и само тия с нормалното мислене останаха...

Е както и да е...

Просто ми е адски гадно, все едно гледам отстрани как хората не могат да осъзнаят, че не зависи кой от де идва и накъде е тръгнал и че навсякъде може да се намерят читави индивиди (аз поне на доста места съм ходил и почти навсякъде съм срещнал). Туй, че в София има много калъфи - то е естествено - това е най-големия град в България, има много народ - много бастуни ... никой не търси обаче истинския виновник за омразата в хората, за туй, че всички са унили, озлобени или в най-добрия случай депресирани - аз си имам собствени теории по въпроса, ма няма сега да ви отегчавам с тях ...