Поредната тема за Ксенон кит

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 15 Яну 2008, 15:08

ето как светят късите на 8000к сток фарове бош ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 15 Яну 2008, 15:16

Archangel написа:E,да четох за тези последни DS1/2/3/4,но за жалост бебчето не е от най-младите :) Пък и реших вече-хромираният модел на Ин про за Е36ца, плюс едни кристални мигачи+този ксенон кит.Сега тъкмо излизам с колата,ще проверя за 40ти път дали сами Н1 крушките,както трябва да са серийно.
И остава единствено да намеря кой да ми разпробие фаровете и да ги монтира после ;)

А тази вариация на цвета би трябвало да я уточня при покупката,нали така?Аз мислех за около 6000К-7000К-нещо синичко би трябвало да се получи,че нагоре вече започва на лилаво да бие.

D1S и D1R нямат общо с китайския ксенон, там гледай само цокъла да ти съвпада. Монтажа може да си направиш сам, няма къде да сбъркаш. Единствената философия е в закрепването на баластите да намериш къде. Пробиването на капачките също е лесно, може да си го направиш в къщи на топло и направо да вкараш изолацията на кабела за крушката и после да монтираш на колата. Единствено внимавай да не направиш по- голяма дупка от тапата, която е на кабела :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 15 Яну 2008, 16:01

Аиде сега и един тап вапрос от мене на фарове ин-про не може ли да се сложи b4 биксенон?
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Потребител
Аватар

Мнение от JohnnyQ » 15 Яну 2008, 16:03

Zaho, яко заслещяваш. Верно че ефекта е засилен от снега и това че е много тъмно. Направи нещо по въпроса. Все едно си пуснал дългите.

Поне така изглежда на снимката.

Ксенон светлинита са предвидени за лупи за да не заслепяват. С тези рефлектори за халогенни крушки ефекта е заслещяващ. Друг е въпросът че ти виждаш по-добре, но не си сам на пътя.

Съжалявам ако съм обидил някого, но сигурно и вие сте го забелязали. Когато се разминаваш с кола с такива фарове, нищо не се вижда освен ако не гледаш назад :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 15 Яну 2008, 16:09

Nukem написа:Аиде сега и един тап вапрос от мене на фарове ин-про не може ли да се сложи b4 биксенон?

принципно всичко може, стига да ти се занимава и плаща, но от какъв зор?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 15 Яну 2008, 16:12

Ми мноо кефи модела на ин-про то някак си запазва оригиналния вид на колата,пак маи с 1 биксенон н4 6е легне по евтино от два кита за касите и далгите !
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Потребител
Аватар

Мнение от JohnnyQ » 15 Яну 2008, 16:13

Nukem, със сигурност може. Мойте фарове FK ги взех от USA и са пригодени за американски крушки 9600. Макар че те са доста еднакви с H7.

Но при това положение трябва да измислиш какво да правиш с фара за дългите. Може би с един CCFL Angel Eyes ще изглежда добре, като се замисля. Защото сега като пусна дългите не се вижда Angel Eye на дългите.

Потребител
Аватар

Мнение от JohnnyQ » 15 Яну 2008, 16:27

Nukem написа:Ми мноо кефи модела на ин-про то някак си запазва оригиналния вид на колата,пак маи с 1 биксенон н4 6е легне по евтино от два кита за касите и далгите !

Да, верно е аз затова си взех с черна бленда и седи много яко, все едно така е излязла от завода. За съжаление нямам снимки още, искам да и накачуля още неща и ще е снимам 8)

Според мен на Hella фаровете за E36 с Angel Eyes са много цигански.

Относно H4, мисля че във форума на Opel продаваха такива и разликата от H1 беше до 100лв. което е добра оферта.

Предишна

Назад към E36