Поредната тема за Ксенон кит
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Archangel написа:E,да четох за тези последни DS1/2/3/4,но за жалост бебчето не е от най-младитеПък и реших вече-хромираният модел на Ин про за Е36ца, плюс едни кристални мигачи+този ксенон кит.Сега тъкмо излизам с колата,ще проверя за 40ти път дали сами Н1 крушките,както трябва да са серийно.
И остава единствено да намеря кой да ми разпробие фаровете и да ги монтира после
А тази вариация на цвета би трябвало да я уточня при покупката,нали така?Аз мислех за около 6000К-7000К-нещо синичко би трябвало да се получи,че нагоре вече започва на лилаво да бие.
D1S и D1R нямат общо с китайския ксенон, там гледай само цокъла да ти съвпада. Монтажа може да си направиш сам, няма къде да сбъркаш. Единствената философия е в закрепването на баластите да намериш къде. Пробиването на капачките също е лесно, може да си го направиш в къщи на топло и направо да вкараш изолацията на кабела за крушката и после да монтираш на колата. Единствено внимавай да не направиш по- голяма дупка от тапата, която е на кабела

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Аиде сега и един тап вапрос от мене на фарове ин-про не може ли да се сложи b4 биксенон?
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Zaho, яко заслещяваш. Верно че ефекта е засилен от снега и това че е много тъмно. Направи нещо по въпроса. Все едно си пуснал дългите.
Поне така изглежда на снимката.
Ксенон светлинита са предвидени за лупи за да не заслепяват. С тези рефлектори за халогенни крушки ефекта е заслещяващ. Друг е въпросът че ти виждаш по-добре, но не си сам на пътя.
Съжалявам ако съм обидил някого, но сигурно и вие сте го забелязали. Когато се разминаваш с кола с такива фарове, нищо не се вижда освен ако не гледаш назад
Поне така изглежда на снимката.
Ксенон светлинита са предвидени за лупи за да не заслепяват. С тези рефлектори за халогенни крушки ефекта е заслещяващ. Друг е въпросът че ти виждаш по-добре, но не си сам на пътя.
Съжалявам ако съм обидил някого, но сигурно и вие сте го забелязали. Когато се разминаваш с кола с такива фарове, нищо не се вижда освен ако не гледаш назад

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Nukem написа:Аиде сега и един тап вапрос от мене на фарове ин-про не може ли да се сложи b4 биксенон?
принципно всичко може, стига да ти се занимава и плаща, но от какъв зор?
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Ми мноо кефи модела на ин-про то някак си запазва оригиналния вид на колата,пак маи с 1 биксенон н4 6е легне по евтино от два кита за касите и далгите !
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Nukem, със сигурност може. Мойте фарове FK ги взех от USA и са пригодени за американски крушки 9600. Макар че те са доста еднакви с H7.
Но при това положение трябва да измислиш какво да правиш с фара за дългите. Може би с един CCFL Angel Eyes ще изглежда добре, като се замисля. Защото сега като пусна дългите не се вижда Angel Eye на дългите.
Но при това положение трябва да измислиш какво да правиш с фара за дългите. Може би с един CCFL Angel Eyes ще изглежда добре, като се замисля. Защото сега като пусна дългите не се вижда Angel Eye на дългите.
Nukem написа:Ми мноо кефи модела на ин-про то някак си запазва оригиналния вид на колата,пак маи с 1 биксенон н4 6е легне по евтино от два кита за касите и далгите !
Да, верно е аз затова си взех с черна бленда и седи много яко, все едно така е излязла от завода. За съжаление нямам снимки още, искам да и накачуля още неща и ще е снимам

Според мен на Hella фаровете за E36 с Angel Eyes са много цигански.
Относно H4, мисля че във форума на Opel продаваха такива и разликата от H1 беше до 100лв. което е добра оферта.
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2