Ми....Гърция!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аку на дис - буквално е - чуй да видиш. ясно ,че го използват може би и като ами ,но го казват изключително назидателно ,а го усещам не от един или двама и не само този път. се едно те поучават-така говорят.усеща се не само в думите ,а и в интонацията им...!
работил съм с гърци доста време и е същото...!
явно сме на едно мнение за отношението им към нас.
аз не се отнасям нито с цигани,нито с албанци ,нито с косовци лошо и нямам лошо мнение ако не са направили така че да имам. гърците,обаче ме дразнят с високомерието си. примерно германците имат в момента много по-голямо право да се държат надменно/ е някои разбира се го правят/ ,но не се усеща така.
а че колите са им скъпи е явно-щом карат малолитражки и градски дамски коли....! моторите за сметка на това са им или веспички по 50 кубика ,или некви чудовища по над 1000куб.
общо взето исках да кажа ,че не си струва да се ходи повече от веднъж там. отиваш,отъркваш се в малко наистина древна история по храмовете и музеите и край....! аз не бих повторил на почивка!!!не си струва...!!!
аз не се отнасям нито с цигани,нито с албанци ,нито с косовци лошо и нямам лошо мнение ако не са направили така че да имам. гърците,обаче ме дразнят с високомерието си. примерно германците имат в момента много по-голямо право да се държат надменно/ е някои разбира се го правят/ ,но не се усеща така.
а че колите са им скъпи е явно-щом карат малолитражки и градски дамски коли....! моторите за сметка на това са им или веспички по 50 кубика ,или некви чудовища по над 1000куб.
общо взето исках да кажа ,че не си струва да се ходи повече от веднъж там. отиваш,отъркваш се в малко наистина древна история по храмовете и музеите и край....! аз не бих повторил на почивка!!!не си струва...!!!
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
SKISA написа: музеите и край....! аз не бих повторил на почивка!!!не си струва...!!!
Съгласен съм и аз не бих отишъл там ,кадето каза ,че си ходил на почивка-няма кой знае какво да се види...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
KiNG написа:bum_bum написа:Аз пък тва лято си купих едно апартаментче в Аспровалта (на 1- вият ръкав)
Не мога да разбера какво му харесвате на това място дето няма море а едно блато.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
по акт май беше 64 или нещо такова. 2 малки стаи + куфня + баня с тоалетна, 2 паркоместа, градинка отпред, барбекю (общо е за 2 апартамента, но другия си остава мой и щи давам да го ползваш
) , нещо кат тераска със зидани шезлонги, на 2- 300метра от морето
обзавеждането е 2 спални, гардероб, кухненска маса със столчета и диван, вградена кухня (ел уреди по желание с доплащане), огледала, килими, обзавеждане за баня и т.н.

обзавеждането е 2 спални, гардероб, кухненска маса със столчета и диван, вградена кухня (ел уреди по желание с доплащане), огледала, килими, обзавеждане за баня и т.н.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
май месец в Аспровалта тръгваме на една лека разхода вечерта и започвам по едно време да подочувам една китна, дивна и силно люта беге чалга, приближаваме към едно от откритите заведения и стабилна група абитуренти се накачили по масите и въртииии....сучииииии

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Не знам вие какво сте видяли,аз живея в центъра и гледам тука има бая М3ки Е46 има и доста Е60 М5ици,520ки и 525ици.Само Е30 М3 не съм виждал тук.И колите си ги взимат главно на изплащане.Междо другото от лични наблюдения съм забелязал че не са малко хората които притежават апартаменти. 

bum_bum написа:KiNG написа:bum_bum написа:Аз пък тва лято си купих едно апартаментче в Аспровалта (на 1- вият ръкав)
Не мога да разбера какво му харесвате на това място дето няма море а едно блато.
![]()
![]()
![]()
![]()
ти на море, дето има видимост под водата може би 20 метра като му викаш блато не знам какво имаш впредвид под море. Гмурках се там, на 20- 30м от брега октоподи, риби секви.. не знам как мой да му викаш блато.
Аз го обърках с едно друго място което по източно

SKISA написа:аку на дис - буквално е - чуй да видиш. ясно ,че го използват може би и като ами ,но го казват изключително назидателно ,а го усещам не от един или двама и не само този път. се едно те поучават-така говорят.усеща се не само в думите ,а и в интонацията им...!
аку на дис тора на су по ре малака

основна причина да се кара малолитражка там е че избягваш голям процент глоби от кат които са бая евро...и освен това над 2000 кубика или над 50.000 евро стойност кола и с данъчна декларация която не можеш да обясниш такава покупка очаквай данъчните да ти дойдат на гости и тогава наистина ще искаш да попаднеш на някъв гей инспектор да му направиш свирка че горко на тебе

другото което е наистина турците са бая светлинни години напред са дръпнали в тема туризъм...но почти нямат какво друго да покажат освен някакви древногръцки ахам "старотурски"

59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4