Ми....Гърция!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 07 Яну 2008, 9:24

аку на дис - буквално е - чуй да видиш. ясно ,че го използват може би и като ами ,но го казват изключително назидателно ,а го усещам не от един или двама и не само този път. се едно те поучават-така говорят.усеща се не само в думите ,а и в интонацията им...!
работил съм с гърци доста време и е същото...!
явно сме на едно мнение за отношението им към нас.
аз не се отнасям нито с цигани,нито с албанци ,нито с косовци лошо и нямам лошо мнение ако не са направили така че да имам. гърците,обаче ме дразнят с високомерието си. примерно германците имат в момента много по-голямо право да се държат надменно/ е някои разбира се го правят/ ,но не се усеща така.
а че колите са им скъпи е явно-щом карат малолитражки и градски дамски коли....! моторите за сметка на това са им или веспички по 50 кубика ,или некви чудовища по над 1000куб.
общо взето исках да кажа ,че не си струва да се ходи повече от веднъж там. отиваш,отъркваш се в малко наистина древна история по храмовете и музеите и край....! аз не бих повторил на почивка!!!не си струва...!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 07 Яну 2008, 10:37

SKISA написа: музеите и край....! аз не бих повторил на почивка!!!не си струва...!!!

Съгласен съм и аз не бих отишъл там ,кадето каза ,че си ходил на почивка-няма кой знае какво да се види... ;) Има други по-хубави места в Гърция за гледане на музеи и за почивка !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Яну 2008, 14:27

KiNG написа:
bum_bum написа:Аз пък тва лято си купих едно апартаментче в Аспровалта (на 1- вият ръкав)

Не мога да разбера какво му харесвате на това място дето няма море а едно блато.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ти на море, дето има видимост под водата може би 20 метра като му викаш блато не знам какво имаш впредвид под море. Гмурках се там, на 20- 30м от брега октоподи, риби секви.. не знам как мой да му викаш блато.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 07 Яну 2008, 15:59

я кажи колко илиза имота там например каде си ти?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 07 Яну 2008, 16:17

колко ми излезе нема ти кажа, но го продавам за 80к евро обзаведен :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 07 Яну 2008, 16:21

ебах та в далавераджията :mhihi:
кажи поне колко квадрата е :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 07 Яну 2008, 16:30

по акт май беше 64 или нещо такова. 2 малки стаи + куфня + баня с тоалетна, 2 паркоместа, градинка отпред, барбекю (общо е за 2 апартамента, но другия си остава мой и щи давам да го ползваш :mhihi: ) , нещо кат тераска със зидани шезлонги, на 2- 300метра от морето
обзавеждането е 2 спални, гардероб, кухненска маса със столчета и диван, вградена кухня (ел уреди по желание с доплащане), огледала, килими, обзавеждане за баня и т.н.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 07 Яну 2008, 17:05

Ей колега bum_bum ние сме съседи бре,тва лято да се видим предлагам,че няма с кой една ракия да изпия
:lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 07 Яну 2008, 17:10

няма грижа :bchug:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 07 Яну 2008, 19:32

май месец в Аспровалта тръгваме на една лека разхода вечерта и започвам по едно време да подочувам една китна, дивна и силно люта беге чалга, приближаваме към едно от откритите заведения и стабилна група абитуренти се накачили по масите и въртииии....сучииииии :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Marrshal » 07 Яну 2008, 22:16

В Турция е хубаво но ако имаш възможност отиди в Австрия !!! Там е много по-хубаво :!: :!: :!:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от AntropoS » 08 Яну 2008, 0:16

Между другото е точно така .... новите баварки (Е46 визирам главно), са само 1.6 и 1.8 . Страно спрямо заплатите и възможностите като цяло на малаките.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i cabrio
Мечтае да кара: E24 M6

Мнение от BMWACSCHNITZER » 09 Яну 2008, 0:20

Не знам вие какво сте видяли,аз живея в центъра и гледам тука има бая М3ки Е46 има и доста Е60 М5ици,520ки и 525ици.Само Е30 М3 не съм виждал тук.И колите си ги взимат главно на изплащане.Междо другото от лични наблюдения съм забелязал че не са малко хората които притежават апартаменти. :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KiNG » 09 Яну 2008, 21:13

bum_bum написа:
KiNG написа:
bum_bum написа:Аз пък тва лято си купих едно апартаментче в Аспровалта (на 1- вият ръкав)

Не мога да разбера какво му харесвате на това място дето няма море а едно блато.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ти на море, дето има видимост под водата може би 20 метра като му викаш блато не знам какво имаш впредвид под море. Гмурках се там, на 20- 30м от брега октоподи, риби секви.. не знам как мой да му викаш блато.

Аз го обърках с едно друго място което по източно :mhihi: объркаме името което значи бяло-блато, soz :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 11 Яну 2008, 23:26

SKISA написа:аку на дис - буквално е - чуй да видиш. ясно ,че го използват може би и като ами ,но го казват изключително назидателно ,а го усещам не от един или двама и не само този път. се едно те поучават-така говорят.усеща се не само в думите ,а и в интонацията им...!
работил съм с гърци доста време и е същото...!
явно сме на едно мнение за отношението им към нас.
аз не се отнасям нито с цигани,нито с албанци ,нито с косовци лошо и нямам лошо мнение ако не са направили така че да имам. гърците,обаче ме дразнят с високомерието си. примерно германците имат в момента много по-голямо право да се държат надменно/ е някои разбира се го правят/ ,но не се усеща така.
а че колите са им скъпи е явно-щом карат малолитражки и градски дамски коли....! моторите за сметка на това са им или веспички по 50 кубика ,или некви чудовища по над 1000куб.
общо взето исках да кажа ,че не си струва да се ходи повече от веднъж там. отиваш,отъркваш се в малко наистина древна история по храмовете и музеите и край....! аз не бих повторил на почивка!!!не си струва...!!!

аку на дис тора на су по ре малака :mhihi: :lol: :mhihi: :lol: представям си как се ядоса...аз да бях на твоето място щях да им тегля майни до девето коляно па ти стоиш и се оплакваш в един форум...отвори си устата бе кажи му "ре гамо ти мана су христугениатика ке бла бла...." да видиш как ще ти донесе яденето и т.н....има и туристическа полиция ама въпроса е че халкидики се изчерпа както и паралия катерини..
основна причина да се кара малолитражка там е че избягваш голям процент глоби от кат които са бая евро...и освен това над 2000 кубика или над 50.000 евро стойност кола и с данъчна декларация която не можеш да обясниш такава покупка очаквай данъчните да ти дойдат на гости и тогава наистина ще искаш да попаднеш на някъв гей инспектор да му направиш свирка че горко на тебе :mhihi:
другото което е наистина турците са бая светлинни години напред са дръпнали в тема туризъм...но почти нямат какво друго да покажат освен някакви древногръцки ахам "старотурски" :winky: и живееш в един хотел че няма нищо наоколо...затова и инвестират в хотели...другото което е че сме високомерни така си е..аз чак го усещам от време на време като слушам някои гърци и аз си викам "еби му майката :roll: " ама мърша навсякъде бе брат....виж ме мен къв съм мил и любезен....нали ре малака :mhihi: :mhihi: :mhihi: ...ама честно там където отиде те хванаха от гъза направо аз нямаше да имам такова търпение :confused:

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории