Търся човек за консултация за недвижим имот в Кладница ...
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Търся човек за консултация за недвижим имот в Кладница ...
Наследство. Идеална част. Стара къща + земя, ток, вода, централна улица, никакъв проблем за телефон. Около 350м2. Един от наследниците почти е стигнал до продажба
.
Интересува ме реална цена и процедурите преди продажбата
Това "маломерен парцел" ли е?

Интересува ме реална цена и процедурите преди продажбата

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Re: Търся човек за консултация за недвижим имот в Кладница .
ivantchoG написа:Наследство. Идеална част. Стара къща + земя, ток, вода, централна улица, никакъв проблем за телефон. Около 350м2. Един от наследниците почти е стигнал до продажба.
Интересува ме реална цена и процедурите преди продажбатаТова "маломерен парцел" ли е?
без писмено нотариално заверено пълномощно от тебе може да си продаде цървулите

това поне да не те притеснява

а реална цена незнам кой може да ти каже,принципно трябва да е независим орган,щото за всеки реалната цена е различна

- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
За процедурите за продажба:Трябва ти нотариален акт и скица.Ако имаш някакъв стар акт на някой от наследниците хубаво, ако нямаш викаш трима свидетели които да потвърдят че сте владяли имато повече от 10 год. и отиваш при някой нотариус (по компетентен) и той 6те ти помогне за процедурата.За скицата изваждането струва към 600 лв. за заснимането на имота, ако е извън населено място е доста по евтино.Успех 

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Момчета, благодаря за препоръките!
Трябваха ми координати на брокер ли, адвокат ли, нямам още представа какво точно ми трябва ... Утре ще ми се изясни
.
Ясно ми е, че всяка консултация се плаща и надали някой ще ме консултира във форума, но положението е "на зор"
.
П.С. А, Сони, Кладница е квартала на София след Рударци
Трябваха ми координати на брокер ли, адвокат ли, нямам още представа какво точно ми трябва ... Утре ще ми се изясни

Ясно ми е, че всяка консултация се плаща и надали някой ще ме консултира във форума, но положението е "на зор"

П.С. А, Сони, Кладница е квартала на София след Рударци

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
бате,бих купил там имотец..дай на лични
или по телта 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
VesoPesaW123 написа:ivantchoG написа:Наследство. Идеална част. Стара къща + земя, ток, вода, централна улица, никакъв проблем за телефон. Около 350м2. Един от наследниците почти е стигнал до продажба.
Интересува ме реална цена и процедурите преди продажбатаТова "маломерен парцел" ли е?
без писмено нотариално заверено пълномощно от тебе може да си продаде цървулите![]()
това поне да не те притеснява![]()
а реална цена незнам кой може да ти каже,принципно трябва да е независим орган,щото за всеки реалната цена е различна
ти мани, продавасе, и поссле ходиш по съдебнидела
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
А аз издирвам купувачи за що-годе приятно голямо местенце в пловдивската индустриална зона

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Panzer_i
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Peugeot 307 SW
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колега с нотариуси не мога да ти помогна , ама вярвам,че ще си продадеш имота , село Кладница е едно много хубаво и китно курортно селце, пък и е на един к.рц от ПК , така че ..... 

- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
ivantchoG написа:Наследство. Идеална част. Стара къща + земя, ток, вода, централна улица, никакъв проблем за телефон. Около 350м2. Един от наследниците почти е стигнал до продажба.
Честит имен ден!

Опитах се да помогна според силите си.
Много дълго стана... Пускам го на ЛС, за да не отегчавам останалите.
Успех!
За продажба на недвижим имот ти трябва: Данъчна оценка, без задължения. Нотариален акт. В твоят случай има и земя - скица - актуална. Повечето нотариуси изискват да има отразено на скицата, че регулацията е приложена и няма неуредени регулационни сметки.
Когато е съсобственост се изисква съгласието и на двамата собственици. При сделка трябва да сте двамата съсобственици. Ако е придобито по време на брак - и жените. Може и пълномощно от съсобственика. Някои нотариуси изискват и удостоверение за семейно положение, някои правят декларации.
Ако има други проблеми или неясноти питай. Помагаме колкото знаем.
За цената - оценител или агенция за недвижими имоти - задължително няколко за да си оформиш мнение.
Когато е съсобственост се изисква съгласието и на двамата собственици. При сделка трябва да сте двамата съсобственици. Ако е придобито по време на брак - и жените. Може и пълномощно от съсобственика. Някои нотариуси изискват и удостоверение за семейно положение, някои правят декларации.
Ако има други проблеми или неясноти питай. Помагаме колкото знаем.
За цената - оценител или агенция за недвижими имоти - задължително няколко за да си оформиш мнение.
Селото се оказа точно във града
13 мнения
• Страница 1 от 1