Търся човек за консултация за недвижим имот в Кладница ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Търся човек за консултация за недвижим имот в Кладница ...

Мнение от ivantchoG » 24 Дек 2007, 17:39

Наследство. Идеална част. Стара къща + земя, ток, вода, централна улица, никакъв проблем за телефон. Около 350м2. Един от наследниците почти е стигнал до продажба :evil: .

Интересува ме реална цена и процедурите преди продажбата :roll: Това "маломерен парцел" ли е?
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Re: Търся човек за консултация за недвижим имот в Кладница .

Мнение от VesoPesa » 24 Дек 2007, 17:54

ivantchoG написа:Наследство. Идеална част. Стара къща + земя, ток, вода, централна улица, никакъв проблем за телефон. Около 350м2. Един от наследниците почти е стигнал до продажба :evil: .

Интересува ме реална цена и процедурите преди продажбата :roll: Това "маломерен парцел" ли е?

без писмено нотариално заверено пълномощно от тебе може да си продаде цървулите ;)
това поне да не те притеснява ;)
а реална цена незнам кой може да ти каже,принципно трябва да е независим орган,щото за всеки реалната цена е различна ;)

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 24 Дек 2007, 18:33

Къде е това Клазница? Имама една позната Брокерка, мога да я поразпитам за цени, ама за пръв път го чувам тва село :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 325 ТД

Мнение от matros » 24 Дек 2007, 19:36

За процедурите за продажба:Трябва ти нотариален акт и скица.Ако имаш някакъв стар акт на някой от наследниците хубаво, ако нямаш викаш трима свидетели които да потвърдят че сте владяли имато повече от 10 год. и отиваш при някой нотариус (по компетентен) и той 6те ти помогне за процедурата.За скицата изваждането струва към 600 лв. за заснимането на имота, ако е извън населено място е доста по евтино.Успех ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 26 Дек 2007, 20:43

Момчета, благодаря за препоръките!

Трябваха ми координати на брокер ли, адвокат ли, нямам още представа какво точно ми трябва ... Утре ще ми се изясни :mhihi: .
Ясно ми е, че всяка консултация се плаща и надали някой ще ме консултира във форума, но положението е "на зор" :evil: .

П.С. А, Сони, Кладница е квартала на София след Рударци ;)
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 26 Дек 2007, 20:47

бате,бих купил там имотец..дай на лични :mhihi: или по телта :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 26 Дек 2007, 21:37

VesoPesaW123 написа:
ivantchoG написа:Наследство. Идеална част. Стара къща + земя, ток, вода, централна улица, никакъв проблем за телефон. Около 350м2. Един от наследниците почти е стигнал до продажба :evil: .

без писмено нотариално заверено пълномощно от тебе може да си продаде цървулите ;)
това поне да не те притеснява ;)
а реална цена незнам кой може да ти каже,принципно трябва да е независим орган,щото за всеки реалната цена е различна ;)

ти мани, продавасе, и поссле ходиш по съдебнидела

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 26 Дек 2007, 23:33

утре ти давам отговор, задвижил съм това което зависи от мен ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 27 Дек 2007, 1:36

А аз издирвам купувачи за що-годе приятно голямо местенце в пловдивската индустриална зона :uups: :mhihi: ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Peugeot 307 SW

Мнение от Panzer_i » 06 Яну 2008, 20:35

Mуци, я по добре ела в Кладница :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 06 Яну 2008, 21:39

Колега с нотариуси не мога да ти помогна , ама вярвам,че ще си продадеш имота , село Кладница е едно много хубаво и китно курортно селце, пък и е на един к.рц от ПК , така че ..... ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 07 Яну 2008, 4:41

Честит имен ден!
:)
Опитах се да помогна според силите си.
Много дълго стана... Пускам го на ЛС, за да не отегчавам останалите.
Успех!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paxaH » 07 Яну 2008, 11:35

За продажба на недвижим имот ти трябва: Данъчна оценка, без задължения. Нотариален акт. В твоят случай има и земя - скица - актуална. Повечето нотариуси изискват да има отразено на скицата, че регулацията е приложена и няма неуредени регулационни сметки.
Когато е съсобственост се изисква съгласието и на двамата собственици. При сделка трябва да сте двамата съсобственици. Ако е придобито по време на брак - и жените. Може и пълномощно от съсобственика. Някои нотариуси изискват и удостоверение за семейно положение, някои правят декларации.
Ако има други проблеми или неясноти питай. Помагаме колкото знаем.

За цената - оценител или агенция за недвижими имоти - задължително няколко за да си оформиш мнение.
Селото се оказа точно във града

Назад към Извън Темата