Спешно помощ за операция на катастрофирал колега !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 03 Яну 2008, 23:54

bozukov_g написа:съгласен съм но мисля че по-добро място за гонки от летището няма. нее ли по добре там отколкото по улиците на града ни както правят много други? и дори самия кмет преди изборите направи там гонки за да сабере всеобща симпатия сред младите. мисля че тва е един много лош инцидент който искренно се надявам да не се повтаря
добре ве Георги -толкова ли скъпо ще ви излезе там на края на пистата да теглите една черта--да се знае че тряя да се върне педала на газта---ми направете го туй нещо-местото го знам и наистина много неприятно се излиза директно на пътя---ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ да не се повтори трагедията с Иконката--то си е трагедия-толкова нелепа случка-добре е че нема жертви :!: :!: И ОЩЕ ВЕДНЪЖ-ОЧАКВАМЕ БЪРЗО ВЪСТАНОВЯВАНЕ НА РАДО :!:
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 04 Яну 2008, 0:00

Бисереее то ако ставаше с една черта, нали се сещаш, че нямаше да има такива случки... Черти има много ама знаци няма :!: Сега това е тема на друг разговор, няма смисъл да спамим ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 04 Яну 2008, 0:25

Изключително много се радвам че нещата се развиват добре :)
Също така се радвам че и въпреки след празничната финансова нестабилнос днес в София събрахме една не лоша сума :)

Искам и да се извиня ако съм пропуснал някой :uups:
Ако има такива или други желаещи нямали възможност да дойдата на Еко,нека ми пишат по едно лично или да ми се обадят(0888955933)и да се видим утре за да оправим работата ;)

Искам също така да помоля всички които ми дадоха пари днес да ми драснат по едно лс защото забравих да направя един списък на отзовалите се :uups:

Пак балгодаря за помоща ви :)

П.С.:Принципно може да се направи нещо за обузначаване на пистата като примерно пак се събират пари примерно :idea:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 04 Яну 2008, 0:33

paxaH написа:Хрумна ми нещо. Понеже доста хора изявиха желание за календари... нека да струват нещо, а сумата - по сметка на пострадалия.
Скорощно възстановяване на колегата

Тази идея ми хрумна, още оня ден. Аз съм един от хората разпространяващи календарите. Проблема обаче щеше да се изрази в това, че такава инициатива, не може да се направи, без съгласието на УС на БМВ Клуб България. Със сигурност, ако бях предложил идеята в клубния форум, тя щеше да бъде пиета, но докато станеше това, минава време, някой от УС, трябваше да излезе с мнение за това. И тогава да започне ДОразпространяването. Защото календарите се разпространяват от преди случката и просто щеше да стане така, че 20 души щяха да са дали пари, а останалите не, и в един момент, щеше да стане, така, че да има говорения зад гърба и не доволни. Все пак сме сериозни хора и не можем да си играем така с хората и тяхното доверие. Болно ми е, че няма толкова голяма офанзива по събирането на парите. Но го определям заради факта, че много скоро се случва, след инцидента с МадПетьо, заради празниците, а и все пак не си копаем парите и всеки си прави някакви сметки. Аз лично съм дал едни на пръв поглед мизерни за този вид иницатива лева, но аз сега съм в ремонти и пред раждане. Ще направя всичко което ми е по силите да дам още, но просто не знам дали ще имам реална възможност. Надявам се да се съберат парите нанвреме и изцяло. Нека Бозуков при първа възможност да напише каква е сумата. Така ще видят всички и надявам се ще се мобилизират да помогнат до възможният им максимум.

А за това, че не са били прави Деян и Радо, вярно е, написах си критиката преди 7 страници, но нека този коментар и тема да ги оставим затогава, когато Радо се прибере в Сливен и напише първото си мнение след операцията. Тогава ще пуснем една тема, за да ни разкажат повече очевидци точната случка, даже с рисунка, снимки и т.н. Защото на Алибиту коментара е малко объркан, което е разбираемо. Така ще можем не зад гърба на някой да говорим а право куме в очи. Така и Радо и Деян ще кажат стана така и така, а ние ще коментираме и критикуваме, за да е обица на ухото. Но моля Ви, нека да не разваляме тази тема. Нека тя след приключването и да се заключи спокойно и един ден, някой нов юзър, ровеики из архивите да види що за хора сме.

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 04 Яну 2008, 0:45

sonny написа:... Нека тя след приключването и да се заключи спокойно и един ден, някой нов юзър, ровеики из архивите да види що за хора сме...

ЕВАЛА
:yes:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 04 Яну 2008, 8:37

bozukov_g написа:съгласен съм но мисля че по-добро място за гонки от летището няма. нее ли по добре там отколкото по улиците на града ни както правят много други? и дори самия кмет преди изборите направи там гонки за да сабере всеобща симпатия сред младите. мисля че тва е един много лош инцидент който искренно се надявам да не се повтаря

:yes: :yes: :yes:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Аватар

Мнение от saarak » 04 Яну 2008, 9:25

sonny написа:Болно ми е, че няма толкова голяма офанзива по събирането на парите...

Защо да е калпава офанзивата - още колко трябват, аз вече преведох според мижавите си възможности, ко трябва - пак ще преведа, пак малко и пак с желание - като гледам колко хора са постнали в тая тема, ако всички са дали по една 20ка - трябва да има събрани доста пари (До момента се виждат 141 мнения).
Изображение
Изображение

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 04 Яну 2008, 9:28

изопщо не става въпрос за черта когато се кара там а минимум за доооооооооста знаци!!!! 80 на 100 от гонките там са ношно време!!! я ми кажи ти с 200км на драг да търсиш черта а :kuku: . единственното решение на въпроса е ПОСТАВЯНЕ НА МНОГО ЗНАЦИ в двата края на летището
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mikele » 04 Яну 2008, 10:02

Познай Гоше тези знаци в края на летището дали ще останат за 1 вечер.Дали някой мангал няма да и е взел за да си ги вре отзад понеже много го сърбяло

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 04 Яну 2008, 10:15

saarak написа:...До момента се виждат 141 мнения...

Сигурен съм, че доста хора са превели пари, без да пишат в темата ;)
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 04 Яну 2008, 10:23

Ще разберем малко по-късно Жорко като отиде до банката ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 04 Яну 2008, 12:18

Днес посетих момчето в болницата, радостно е че е минала успешно операцията и му дадох лично сумата която Пловдивската група събрахме от името на всички.Благодаря на SuPeR_FLY за координатите и през лятото ще се видим във Сливен възстановени за хубави неща ;)

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 04 Яну 2008, 12:39

///Vasko написа:Днес посетих момчето в болницата, радостно е че е минала успешно операцията и му дадох лично сумата която Пловдивската група събрахме от името на всички.Благодаря на SuPeR_FLY за координатите и през лятото ще се видим във Сливен възстановени за хубави неща ;)

Благодаря много от името на "БМВ Тийм Сливен"! :bowdown: :bowdown: :bowdown:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 04 Яну 2008, 12:42

до сега в сметката има 167 лв
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: яки шестаци...

Мнение от EnimEn » 04 Яну 2008, 12:48

От Плевен някаква инициатива?
нямам големи възможности, но ще помогна с какво мога!
Изображение
Read the fuckin` MANUAL!!!
Never took this road before... destination unknown!

"Good drivers,Just drive!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата