Спешно помощ за операция на катастрофирал колега !!!
Модератор: Общи модератори
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
добре ве Георги -толкова ли скъпо ще ви излезе там на края на пистата да теглите една черта--да се знае че тряя да се върне педала на газта---ми направете го туй нещо-местото го знам и наистина много неприятно се излиза директно на пътя---ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ да не се повтори трагедията с Иконката--то си е трагедия-толкова нелепа случка-добре е че нема жертвиbozukov_g написа:съгласен съм но мисля че по-добро място за гонки от летището няма. нее ли по добре там отколкото по улиците на града ни както правят много други? и дори самия кмет преди изборите направи там гонки за да сабере всеобща симпатия сред младите. мисля че тва е един много лош инцидент който искренно се надявам да не се повтаря

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Бисереее то ако ставаше с една черта, нали се сещаш, че нямаше да има такива случки... Черти има много ама знаци няма
Сега това е тема на друг разговор, няма смисъл да спамим 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Изключително много се радвам че нещата се развиват добре
Също така се радвам че и въпреки след празничната финансова нестабилнос днес в София събрахме една не лоша сума
Искам и да се извиня ако съм пропуснал някой
Ако има такива или други желаещи нямали възможност да дойдата на Еко,нека ми пишат по едно лично или да ми се обадят(0888955933)и да се видим утре за да оправим работата
Искам също така да помоля всички които ми дадоха пари днес да ми драснат по едно лс защото забравих да направя един списък на отзовалите се
Пак балгодаря за помоща ви
П.С.:Принципно може да се направи нещо за обузначаване на пистата като примерно пак се събират пари примерно

Също така се радвам че и въпреки след празничната финансова нестабилнос днес в София събрахме една не лоша сума

Искам и да се извиня ако съм пропуснал някой

Ако има такива или други желаещи нямали възможност да дойдата на Еко,нека ми пишат по едно лично или да ми се обадят(0888955933)и да се видим утре за да оправим работата

Искам също така да помоля всички които ми дадоха пари днес да ми драснат по едно лс защото забравих да направя един списък на отзовалите се

Пак балгодаря за помоща ви

П.С.:Принципно може да се направи нещо за обузначаване на пистата като примерно пак се събират пари примерно

paxaH написа:Хрумна ми нещо. Понеже доста хора изявиха желание за календари... нека да струват нещо, а сумата - по сметка на пострадалия.
Скорощно възстановяване на колегата
Тази идея ми хрумна, още оня ден. Аз съм един от хората разпространяващи календарите. Проблема обаче щеше да се изрази в това, че такава инициатива, не може да се направи, без съгласието на УС на БМВ Клуб България. Със сигурност, ако бях предложил идеята в клубния форум, тя щеше да бъде пиета, но докато станеше това, минава време, някой от УС, трябваше да излезе с мнение за това. И тогава да започне ДОразпространяването. Защото календарите се разпространяват от преди случката и просто щеше да стане така, че 20 души щяха да са дали пари, а останалите не, и в един момент, щеше да стане, така, че да има говорения зад гърба и не доволни. Все пак сме сериозни хора и не можем да си играем така с хората и тяхното доверие. Болно ми е, че няма толкова голяма офанзива по събирането на парите. Но го определям заради факта, че много скоро се случва, след инцидента с МадПетьо, заради празниците, а и все пак не си копаем парите и всеки си прави някакви сметки. Аз лично съм дал едни на пръв поглед мизерни за този вид иницатива лева, но аз сега съм в ремонти и пред раждане. Ще направя всичко което ми е по силите да дам още, но просто не знам дали ще имам реална възможност. Надявам се да се съберат парите нанвреме и изцяло. Нека Бозуков при първа възможност да напише каква е сумата. Така ще видят всички и надявам се ще се мобилизират да помогнат до възможният им максимум.
А за това, че не са били прави Деян и Радо, вярно е, написах си критиката преди 7 страници, но нека този коментар и тема да ги оставим затогава, когато Радо се прибере в Сливен и напише първото си мнение след операцията. Тогава ще пуснем една тема, за да ни разкажат повече очевидци точната случка, даже с рисунка, снимки и т.н. Защото на Алибиту коментара е малко объркан, което е разбираемо. Така ще можем не зад гърба на някой да говорим а право куме в очи. Така и Радо и Деян ще кажат стана така и така, а ние ще коментираме и критикуваме, за да е обица на ухото. Но моля Ви, нека да не разваляме тази тема. Нека тя след приключването и да се заключи спокойно и един ден, някой нов юзър, ровеики из архивите да види що за хора сме.
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
sonny написа:... Нека тя след приключването и да се заключи спокойно и един ден, някой нов юзър, ровеики из архивите да види що за хора сме...
ЕВАЛА

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
bozukov_g написа:съгласен съм но мисля че по-добро място за гонки от летището няма. нее ли по добре там отколкото по улиците на града ни както правят много други? и дори самия кмет преди изборите направи там гонки за да сабере всеобща симпатия сред младите. мисля че тва е един много лош инцидент който искренно се надявам да не се повтаря

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
sonny написа:Болно ми е, че няма толкова голяма офанзива по събирането на парите...
Защо да е калпава офанзивата - още колко трябват, аз вече преведох според мижавите си възможности, ко трябва - пак ще преведа, пак малко и пак с желание - като гледам колко хора са постнали в тая тема, ако всички са дали по една 20ка - трябва да има събрани доста пари (До момента се виждат 141 мнения).
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
изопщо не става въпрос за черта когато се кара там а минимум за доооооооооста знаци!!!! 80 на 100 от гонките там са ношно време!!! я ми кажи ти с 200км на драг да търсиш черта а
. единственното решение на въпроса е ПОСТАВЯНЕ НА МНОГО ЗНАЦИ в двата края на летището

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
saarak написа:...До момента се виждат 141 мнения...
Сигурен съм, че доста хора са превели пари, без да пишат в темата

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
///Vasko написа:Днес посетих момчето в болницата, радостно е че е минала успешно операцията и му дадох лично сумата която Пловдивската група събрахме от името на всички.Благодаря на SuPeR_FLY за координатите и през лятото ще се видим във Сливен възстановени за хубави неща
Благодаря много от името на "БМВ Тийм Сливен"!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...