любимите ви автомобили...
Модератор: Общи модератори
- toni m-kata
- кандидат ентусиаст
-
са не м исе прави на невинна . койте би през ръцете да с езаяждаш с мен а ? или искаш да трупаш мнения а?g-ca M-kova написа:toni m-kata написа:кво мое да напраа за да ме банн -ат?ако кажа че мразя бмв ще е по фаст или ...
Не! Прочети правилата на форума! И не спирая да се правиш на клоун и да обиждаш с всички нецензурирани думи, на които те е учил баща ти!
- тинтири минтири
- Потребител
-
Re: ..
май се засегнаg-ca M-kova написа:тинтири минтири написа:toni m-kata написа:кво мое да напраа за да ме банн -ат?ако кажа че мразя бмв ще е по фаст или ...
напсувай асен![]()
Асен, изобщо не го споменавай! За разлика от вас и да го напсуваш, той е достатъчно цивилизован, за да ти отговори подобаващо /без да се изложи/ и без плоски убиди и коментари.

- toni m-kata
- кандидат ентусиаст
-
плоската в случая си тиg-ca M-kova написа:тинтири минтири написа:toni m-kata написа:кво мое да напраа за да ме банн -ат?ако кажа че мразя бмв ще е по фаст или ...
напсувай асен![]()
Асен, изобщо не го споменавай! За разлика от вас и да го напсуваш, той е достатъчно цивилизован, за да ти отговори подобаващо /без да се изложи/ и без плоски убиди и коментари.
- тинтири минтири
- Потребител
-
оп сандви4toni m-kata написа:плоската в случая си тиg-ca M-kova написа:тинтири минтири написа:toni m-kata написа:кво мое да напраа за да ме банн -ат?ако кажа че мразя бмв ще е по фаст или ...
напсувай асен![]()

- Illusion
- Бургаското явление
-
тинтири минтири
ах ти малко...
явление а?

ах ти малко...

явление а?

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- toni m-kata
- кандидат ентусиаст
-
опа БАНтинтири минтири написа:оп сандви4toni m-kata написа:плоската в случая си тиg-ca M-kova написа:тинтири минтири написа:toni m-kata написа:кво мое да напраа за да ме банн -ат?ако кажа че мразя бмв ще е по фаст или ...
напсувай асен![]()

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Няма по малоумно нещо от вас , ей
Всички участници в тази безмислена тема си плачете за доживотно лишение от този форум
Толко ли ви е кеф да сте лимитирано тъпи както сами казахте

Всички участници в тази безмислена тема си плачете за доживотно лишение от този форум

Толко ли ви е кеф да сте лимитирано тъпи както сами казахте

- toni m-kata
- кандидат ентусиаст
-
клавиатурен разбойникBMW lover написа:Няма по малоумно нещо от вас , ей![]()
Всички участници в тази безмислена тема си плачете за доживотно лишение от този форум![]()
Толко ли ви е кеф да сте лимитирано тъпи както сами казахте![]()
![]()

BMW lover написа:Всички участници в тази безмислена тема си плачете за доживотно лишение от този форум![]()
попрекалихте доста повече от колко трябваше

земете спрете

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Що не си направите неккъв форум само за простотия или нещо от сорта , ама го напрравете и с тест за тъпост на всеки кандидат Юзър , щото само отбрана компанийка ще го издържите , и там си правете каквото искате ...
Кво целите бе .... много ми е интересно ... ама наистина много , мненийца ли , се покажете ли , се надприказвате ли ...
Кво целите бе .... много ми е интересно ... ама наистина много , мненийца ли , се покажете ли , се надприказвате ли ...

- toni m-kata
- кандидат ентусиаст
-
аз тва за бан ването го 4акам от 23 и 30Louis написа:BMW lover написа:Всички участници в тази безмислена тема си плачете за доживотно лишение от този форум![]()
земете спрете
- toni m-kata
- кандидат ентусиаст
-
са се ядоса ве4еBMW lover написа:Що не си направите неккъв форум само за простотия или нещо от сорта , ама го напрравете и с тест за тъпост на всеки кандидат Юзър , щото само отбрана компанийка ще го издържите , и там си правете каквото искате ...
toni m-kata написа:аз тва за бан ването го 4акам от 23 и 30Louis написа:BMW lover написа:Всички участници в тази безмислена тема си плачете за доживотно лишение от този форум![]()
земете спрете
ам просто чакай престани да пишеш то достатъчно изписа че не бан а сигурно и google няма да ти намира тоя форум вече

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- toni m-kata
- кандидат ентусиаст
-
в/у тоя форум моа се из*икаяLouis написа:toni m-kata написа:аз тва за бан ването го 4акам от 23 и 30Louis написа:BMW lover написа:Всички участници в тази безмислена тема си плачете за доживотно лишение от този форум![]()
земете спрете
ам просто чакай престани да пишеш то достатъчно изписа че не бан а сигурно и google няма да ти намира тоя форум вече
- тинтири минтири
- Потребител
-
...
Louis написа:toni m-kata написа:аз тва за бан ването го 4акам от 23 и 30Louis написа:BMW lover написа:Всички участници в тази безмислена тема си плачете за доживотно лишение от този форум![]()
земете спрете