любимите ви автомобили...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от toni m-kata » 04 Яну 2008, 1:33

g-ca M-kova написа:
toni m-kata написа:кво мое да напраа за да ме банн -ат? :roll: ако кажа че мразя бмв ще е по фаст или ...

Не! Прочети правилата на форума! И не спирая да се правиш на клоун и да обиждаш с всички нецензурирани думи, на които те е учил баща ти!
са не м исе прави на невинна . койте би през ръцете да с езаяждаш с мен а ? или искаш да трупаш мнения а?

Потребител
Аватар

Re: ..

Мнение от тинтири минтири » 04 Яну 2008, 1:35

g-ca M-kova написа:
тинтири минтири написа:
toni m-kata написа:кво мое да напраа за да ме банн -ат? :roll: ако кажа че мразя бмв ще е по фаст или ...

напсувай асен :mhihi: :mhihi:

Асен, изобщо не го споменавай! За разлика от вас и да го напсуваш, той е достатъчно цивилизован, за да ти отговори подобаващо /без да се изложи/ и без плоски убиди и коментари.
май се засегна :mhihi: ,ела да ти покажа идин микроскопи4ен 4лен,и да ти цункам коп4енцата :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от toni m-kata » 04 Яну 2008, 1:35

g-ca M-kova написа:
тинтири минтири написа:

Асен, изобщо не го споменавай! За разлика от вас и да го напсуваш, той е достатъчно цивилизован, за да ти отговори подобаващо /без да се изложи/ и без плоски убиди и коментари.
плоската в случая си ти

Потребител
Аватар

Мнение от тинтири минтири » 04 Яну 2008, 1:37

toni m-kata написа:
g-ca M-kova написа:
тинтири минтири написа:

плоската в случая си ти
оп сандви4 :mhihi:

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 04 Яну 2008, 1:39

тинтири минтири
ах ти малко... :mhihi:
явление а? :mhihi:
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от toni m-kata » 04 Яну 2008, 1:44

тинтири минтири написа:
toni m-kata написа:
g-ca M-kova написа:
тинтири минтири написа:

плоската в случая си ти
оп сандви4 :mhihi:
опа БАН :mhihi:

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 04 Яну 2008, 2:06

Няма по малоумно нещо от вас , ей :censored:

Всички участници в тази безмислена тема си плачете за доживотно лишение от този форум :!:

Толко ли ви е кеф да сте лимитирано тъпи както сами казахте :banghead: :banghead: :banghead:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от toni m-kata » 04 Яну 2008, 2:09

BMW lover написа:Няма по малоумно нещо от вас , ей :censored:

Всички участници в тази безмислена тема си плачете за доживотно лишение от този форум :!:

Толко ли ви е кеф да сте лимитирано тъпи както сами казахте :banghead: :banghead: :banghead:
клавиатурен разбойник :mhihi: майна

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 04 Яну 2008, 2:12

BMW lover написа:Всички участници в тази безмислена тема си плачете за доживотно лишение от този форум :!:

попрекалихте доста повече от колко трябваше :!:
земете спрете ;)
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 04 Яну 2008, 2:15

Що не си направите неккъв форум само за простотия или нещо от сорта , ама го напрравете и с тест за тъпост на всеки кандидат Юзър , щото само отбрана компанийка ще го издържите , и там си правете каквото искате ...

Кво целите бе .... много ми е интересно ... ама наистина много , мненийца ли , се покажете ли , се надприказвате ли ... :help:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от toni m-kata » 04 Яну 2008, 2:15

Louis написа:
BMW lover написа:Всички участници в тази безмислена тема си плачете за доживотно лишение от този форум :!:

земете спрете ;)
аз тва за бан ването го 4акам от 23 и 30

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от toni m-kata » 04 Яну 2008, 2:17

BMW lover написа:Що не си направите неккъв форум само за простотия или нещо от сорта , ама го напрравете и с тест за тъпост на всеки кандидат Юзър , щото само отбрана компанийка ще го издържите , и там си правете каквото искате ...

Кво целите бе .... много ми е интересно ... ама наистина много , мненийца ли , се покажете ли , се надприказвате ли ... :help:
са се ядоса ве4е

ентусиаст
Аватар

Мнение от Louis » 04 Яну 2008, 2:17

toni m-kata написа:
Louis написа:

земете спрете ;)

ам просто чакай престани да пишеш то достатъчно изписа че не бан а сигурно и google няма да ти намира тоя форум вече :confused:
Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от toni m-kata » 04 Яну 2008, 2:19

Louis написа:
toni m-kata написа:
Louis написа:

земете спрете ;)

ам просто чакай престани да пишеш то достатъчно изписа че не бан а сигурно и google няма да ти намира тоя форум вече :confused:
в/у тоя форум моа се из*икая

Потребител
Аватар

...

Мнение от тинтири минтири » 04 Яну 2008, 2:21

Louis написа:
toni m-kata написа:
Louis написа:

земете спрете ;)

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата