Баси >>Внимавайте на бензиностациите крадът коли!!!, С
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Баси >>Внимавайте на бензиностациите крадът коли!!!, С
от АКБ бг ...
Внимавайте на бензиностациите крадът коли!!!, Свиха на човека колата пред мене!!!
Днеска около 18:00 на всекиму известното Еко на бул. Бъгария ( кв. Иван Вазов) на един човецец му свиха Х5-та! Значи зареждам си аз колата на 1 колонка а въпросната Х5-ца спира на 4 или 5 (няма значение) и човека слиза с жена си, като грешката му била че оставил колата да работи. Та слиза си той казва на момчето да зареди догоре нафта и течност за чистачки и влиза вътре, след малко момчео се сеща да го пита за течноста за чистачки колко разредена я иска и влиза подир него вътре. В същия момент джипа тръгва с мръсна газ, а аз само надигнах глава да вида кво става като си викам на акъла "леле тоя какъв мръсет селянин е да ръчка така тука", а всъщност човека излиза от вътре и вика леле колата- колата ама вече леко късно. Най-лошото доколкото разбарх после всичкити докоменти (негови и на колата), gsmi били в якето му в колата.
Отива ме с едни мои приятели след 3 часа и човека още там. Като се заговорих ме с момчето дето сипва бензина разбарх ме как някакъв джип, те като спрели, спрял на България. Те като влезнали вътре, някакъв тъмен субект с шапка слезнал, и се замотал около колата ама момчето помислило, че тия може да са им някакви приятели защото двете коли дошли почти едновременно, и чак тоя като отпрашил с колата се е сетил какво станало.
В суматохата се разбрало , че колата е била с Румънски номера ама човека е от Благоевград и сия кара така вече доста време. Имал каско ама като се сетя че може дане муго признаят заради ключа направо ми става лошо горкия!
А най - смешното звъни се на полицията веднага ,а ти казват нещо от рода на, че нищо немогат да направят защото той нямъл докоментите внего и неможел да докаже че колата е негова, ама ще ли да го имат в предвид!!!!! О ГОСПОДИ КЪДЕ ЖИВЕЕ МЕ !!!
Та понякога се радвам че имам навика щом излеза от кола ключа в джоба!
Този коментар е бил редактиран от Nik0las на Днес, 22:47
Внимавайте на бензиностациите крадът коли!!!, Свиха на човека колата пред мене!!!
Днеска около 18:00 на всекиму известното Еко на бул. Бъгария ( кв. Иван Вазов) на един човецец му свиха Х5-та! Значи зареждам си аз колата на 1 колонка а въпросната Х5-ца спира на 4 или 5 (няма значение) и човека слиза с жена си, като грешката му била че оставил колата да работи. Та слиза си той казва на момчето да зареди догоре нафта и течност за чистачки и влиза вътре, след малко момчео се сеща да го пита за течноста за чистачки колко разредена я иска и влиза подир него вътре. В същия момент джипа тръгва с мръсна газ, а аз само надигнах глава да вида кво става като си викам на акъла "леле тоя какъв мръсет селянин е да ръчка така тука", а всъщност човека излиза от вътре и вика леле колата- колата ама вече леко късно. Най-лошото доколкото разбарх после всичкити докоменти (негови и на колата), gsmi били в якето му в колата.
Отива ме с едни мои приятели след 3 часа и човека още там. Като се заговорих ме с момчето дето сипва бензина разбарх ме как някакъв джип, те като спрели, спрял на България. Те като влезнали вътре, някакъв тъмен субект с шапка слезнал, и се замотал около колата ама момчето помислило, че тия може да са им някакви приятели защото двете коли дошли почти едновременно, и чак тоя като отпрашил с колата се е сетил какво станало.
В суматохата се разбрало , че колата е била с Румънски номера ама човека е от Благоевград и сия кара така вече доста време. Имал каско ама като се сетя че може дане муго признаят заради ключа направо ми става лошо горкия!
А най - смешното звъни се на полицията веднага ,а ти казват нещо от рода на, че нищо немогат да направят защото той нямъл докоментите внего и неможел да докаже че колата е негова, ама ще ли да го имат в предвид!!!!! О ГОСПОДИ КЪДЕ ЖИВЕЕ МЕ !!!
Та понякога се радвам че имам навика щом излеза от кола ключа в джоба!
Този коментар е бил редактиран от Nik0las на Днес, 22:47
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
Е на това му се вика шибано начало на новата година.
Искрено го съжелявам човечеца ама си е закон слижаш ли от колата ключовете в джоба

- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI

И за мен закон е не само ключа, а и документите в джоба.
0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
И без ключ пак могат да ти я свият, само им трябва за 5мин да те няма, а ако си оставиш ключове и документи + чуждите номера правиш голям новогодишен подарък...
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Много лошо за човека, но и крайно безотговорно е постъпил според мен, никога не оставям важни документи (еле пък от колата) в колата на обществени места, дори и бензиностанции!

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
- Psyxodelia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320i Coupe
- Мечтае да кара: M3 ,M6
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
застраховката няма да му я признаят 100% щом ключа е бил вътре ...
колата вече си е в румънко пререгистрирана щом и документите са били вътре ...
мноо кофти наистина ... ама хората са казали, че сам каквото си направиш никой неможе да ти го направи
колата вече си е в румънко пререгистрирана щом и документите са били вътре ...
мноо кофти наистина ... ама хората са казали, че сам каквото си направиш никой неможе да ти го направи
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Направили са му "параван" и щом слезе от колата .........
Затова видите ли че някой ви следи НЕ слизайте от колите си ....... докато не стигнете до някое по-безопастно място .....
Затова видите ли че някой ви следи НЕ слизайте от колите си ....... докато не стигнете до някое по-безопастно място .....
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Честно казано требе да си много малоумен да оставиш колата да работи на бензиностанция... кво, ше му измръзне гъза после ли? тя да не изстива за 2 мин???? Да не говорим, че не е умно така да се зарежда, при работещ автомобил...
Т'ва ми звучи кат ония, дето спрял на бул. Гоце Делчев да си купи цигари и оставил колата работеща заради климата (лятото), че да не му се стоплело вътре (западняк разглезен!).... и притичал да си вземе "пироните за кофчега" и някъв хоп - гепил возилото... отново е било X5-ца, бай дъ уей....
Такива прости хора..... ше остават без кола....
Т'ва ми звучи кат ония, дето спрял на бул. Гоце Делчев да си купи цигари и оставил колата работеща заради климата (лятото), че да не му се стоплело вътре (западняк разглезен!).... и притичал да си вземе "пироните за кофчега" и някъв хоп - гепил возилото... отново е било X5-ца, бай дъ уей....
Такива прости хора..... ше остават без кола....
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
Mollov написа:Такива прости хора..... ше остават без кола....
именно ...явно на пича не му е трябвала, като иска да прави подаръци ...

- AlpinaPower
- Потребител
-
Аз си спомням миналата година, мисля че беше, спрели за проверка двама катаджии някакъв с ЦЛ или ЦЛК до спирката на автобусите на бул. България в посока Бояна. Оня си дал документите и го накарали да си отвори багажника. Отива пича, като си оставя вратата отворена и без да изключва двигателя. От там някакъв човек, който си чакал на спирката скача в колата и потегля
Собственика успял да се хване за Мерцедеса и се влачел няколко десетки метра без успех естествено. После не го бяха заловили гамена 

- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
AlpinaPower написа:Аз си спомням миналата година, мисля че беше, спрели за проверка двама катаджии някакъв с ЦЛ или ЦЛК до спирката на автобусите на бул. България в посока Бояна. Оня си дал документите и го накарали да си отвори багажника. Отива пича, като си оставя вратата отворена и без да изключва двигателя. От там някакъв човек, който си чакал на спирката скача в колата и потегляСобственика успял да се хване за Мерцедеса и се влачел няколко десетки метра без успех естествено. После не го бяха заловили гамена
А дали не е имало игра с полицаите в този случай

0878 500 286