Баси >>Внимавайте на бензиностациите крадът коли!!!, С

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Баси >>Внимавайте на бензиностациите крадът коли!!!, С

Мнение от Burningparis » 03 Яну 2008, 0:09

от АКБ бг ...

Внимавайте на бензиностациите крадът коли!!!, Свиха на човека колата пред мене!!!

Днеска около 18:00 на всекиму известното Еко на бул. Бъгария ( кв. Иван Вазов) на един човецец му свиха Х5-та! Значи зареждам си аз колата на 1 колонка а въпросната Х5-ца спира на 4 или 5 (няма значение) и човека слиза с жена си, като грешката му била че оставил колата да работи. Та слиза си той казва на момчето да зареди догоре нафта и течност за чистачки и влиза вътре, след малко момчео се сеща да го пита за течноста за чистачки колко разредена я иска и влиза подир него вътре. В същия момент джипа тръгва с мръсна газ, а аз само надигнах глава да вида кво става като си викам на акъла "леле тоя какъв мръсет селянин е да ръчка така тука", а всъщност човека излиза от вътре и вика леле колата- колата ама вече леко късно. Най-лошото доколкото разбарх после всичкити докоменти (негови и на колата), gsmi били в якето му в колата.
Отива ме с едни мои приятели след 3 часа и човека още там. Като се заговорих ме с момчето дето сипва бензина разбарх ме как някакъв джип, те като спрели, спрял на България. Те като влезнали вътре, някакъв тъмен субект с шапка слезнал, и се замотал около колата ама момчето помислило, че тия може да са им някакви приятели защото двете коли дошли почти едновременно, и чак тоя като отпрашил с колата се е сетил какво станало.
В суматохата се разбрало , че колата е била с Румънски номера ама човека е от Благоевград и сия кара така вече доста време. Имал каско ама като се сетя че може дане муго признаят заради ключа направо ми става лошо горкия!

А най - смешното звъни се на полицията веднага ,а ти казват нещо от рода на, че нищо немогат да направят защото той нямъл докоментите внего и неможел да докаже че колата е негова, ама ще ли да го имат в предвид!!!!! О ГОСПОДИ КЪДЕ ЖИВЕЕ МЕ !!!

Та понякога се радвам че имам навика щом излеза от кола ключа в джоба!

Този коментар е бил редактиран от Nik0las на Днес, 22:47

crash tester
Аватар
Кара: F07 530

Мнение от chocho » 03 Яну 2008, 0:15

Е на това му се вика шибано начало на новата година. :evil: Искрено го съжелявам човечеца ама си е закон слижаш ли от колата ключовете в джоба

ентусиаст
Аватар
Кара: 525XD LCI

Мнение от Lacho » 03 Яну 2008, 0:25

:shock: :shock: :shock:

И за мен закон е не само ключа, а и документите в джоба.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 03 Яну 2008, 0:26

И без ключ пак могат да ти я свият, само им трябва за 5мин да те няма, а ако си оставиш ключове и документи + чуждите номера правиш голям новогодишен подарък...

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 03 Яну 2008, 0:29

Много лошо за човека, но и крайно безотговорно е постъпил според мен, никога не оставям важни документи (еле пък от колата) в колата на обществени места, дори и бензиностанции!
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 316 96', Е46 316 03'

Мнение от overclock » 03 Яну 2008, 1:43

Пича са го следили, това не е случайно.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320i Coupe
Мечтае да кара: M3 ,M6

Мнение от Psyxodelia » 03 Яну 2008, 1:46

Ужас :shock:
Изображение

Too much Poison...Too much Pain...Too much Love in Vain!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 03 Яну 2008, 1:54

застраховката няма да му я признаят 100% щом ключа е бил вътре ...
колата вече си е в румънко пререгистрирана щом и документите са били вътре ...

мноо кофти наистина ... ама хората са казали, че сам каквото си направиш никой неможе да ти го направи
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 03 Яну 2008, 2:01

Направили са му "параван" и щом слезе от колата .........
Затова видите ли че някой ви следи НЕ слизайте от колите си ....... докато не стигнете до някое по-безопастно място .....

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 03 Яну 2008, 11:11

Честно казано требе да си много малоумен да оставиш колата да работи на бензиностанция... кво, ше му измръзне гъза после ли? тя да не изстива за 2 мин???? Да не говорим, че не е умно така да се зарежда, при работещ автомобил...

Т'ва ми звучи кат ония, дето спрял на бул. Гоце Делчев да си купи цигари и оставил колата работеща заради климата (лятото), че да не му се стоплело вътре (западняк разглезен!).... и притичал да си вземе "пироните за кофчега" и някъв хоп - гепил возилото... отново е било X5-ца, бай дъ уей....

Такива прости хора..... ше остават без кола....

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 03 Яну 2008, 14:01

Mollov написа:Такива прости хора..... ше остават без кола....

именно ...явно на пича не му е трябвала, като иска да прави подаръци ...

:twisted:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от AlpinaPower » 03 Яну 2008, 17:20

Аз си спомням миналата година, мисля че беше, спрели за проверка двама катаджии някакъв с ЦЛ или ЦЛК до спирката на автобусите на бул. България в посока Бояна. Оня си дал документите и го накарали да си отвори багажника. Отива пича, като си оставя вратата отворена и без да изключва двигателя. От там някакъв човек, който си чакал на спирката скача в колата и потегля :shock: Собственика успял да се хване за Мерцедеса и се влачел няколко десетки метра без успех естествено. После не го бяха заловили гамена :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: 525XD LCI

Мнение от Lacho » 03 Яну 2008, 17:27

AlpinaPower написа:Аз си спомням миналата година, мисля че беше, спрели за проверка двама катаджии някакъв с ЦЛ или ЦЛК до спирката на автобусите на бул. България в посока Бояна. Оня си дал документите и го накарали да си отвори багажника. Отива пича, като си оставя вратата отворена и без да изключва двигателя. От там някакъв човек, който си чакал на спирката скача в колата и потегля :shock: Собственика успял да се хване за Мерцедеса и се влачел няколко десетки метра без успех естествено. После не го бяха заловили гамена :roll:

А дали не е имало игра с полицаите в този случай :lol:

Потребител
Аватар

Мнение от AlpinaPower » 03 Яну 2008, 17:30

Lacho написа:
AlpinaPower написа:Аз си спомням миналата година, мисля че беше, спрели за проверка двама катаджии някакъв с ЦЛ или ЦЛК до спирката на автобусите на бул. България в посока Бояна. Оня си дал документите и го накарали да си отвори багажника. Отива пича, като си оставя вратата отворена и без да изключва двигателя. От там някакъв човек, който си чакал на спирката скача в колата и потегля :shock: Собственика успял да се хване за Мерцедеса и се влачел няколко десетки метра без успех естествено. После не го бяха заловили гамена :roll:

А дали не е имало игра с полицаите в този случай :lol:

Напълно е възможно, те бяха писали за този случай във вестниците :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от g-powerr » 03 Яну 2008, 21:02

не може ли като по филмите да се засече тая модерна джипка със сателит? би било хубаво :confused:

Следваща

Назад към Извън Темата