Какво му става на този народ?!?
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Milcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti
Bogat-Beden написа:Да си жив и здрав градски,и аз от два дена само минус пиша на лев4ета и ядове с каруцата,ама след лошото те 4ака добро,напий се животински дове4ера от мъка и от радост и утре (догодина)си нов 4овек
Благодаря. Само дето не мисля да се напивам. Просто не пия:)
EBEEMVACIA написа:ми има кво да ви крадът![]()

///М Теchnic написа:Подозираш ли някой?Близо ли живееш до Gipsy Town?
Не и .... не, ама не е и далече де.
kaika написа:да си жив и здрав ти и семеиството и наздраве!!! а ще видиш че ще ти потрагне през 2008
Благодаря и да ти се връща!
На всички ви искам да пожелая да сте живи, здрави и много щастливи!
Не се коси, гадно е, но го подмини с усмивка и всичко най-хубаво през новата година, тя ще ти донесе в пъти повече от това което си загубил. А от измекярите не можем да се отървем то просто госп од си ги е наказал. Тия де крадат бензин нямат с кво да ядат щото нямат зъби, тия дето ходят да крадат със сигурност не спят спокойно, а тези които биват хванати, със сигурност ядат повече бой и от боксова круша в тренировъчен център. А ние, ние сме си ние, ядем, пием, спим, и живеем с чиста съвест 

evans написа:Братле ти да взимаш 300лв и хляба да ти е над 1лв,май и ти ще откачиш
Това не означава, че трябва д акрадеш. Без значение дали този от който крадеш е въшлив от пари. Всеки трябва сам да направи така, че да изкарава най-малко толкова колкото му тряблват, за да живее нормално. Трудно, но не и не възможно

- Milcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti
Целта на темата не е да се оплаквам от мариалната загуба. Просто исках да споделя, разбирате ли....дразня се, ядосвам се, вътрешно ми е едно такова гадно...
kagebista, стига с тоя алкохол, виж че съм написал, че не пия

Viper_one написа:Целта на темата не е да се оплаквам от мариалната загуба. Просто исках да споделя, разбирате ли....дразня се, ядосвам се, вътрешно ми е едно такова гадно...
Напълно те разбирам, преди няколко месец ни разбиха апартамента, не са взели кой знае кво, просто вкъщи не държим нищо ценно, но са самия факт от случилото се е кофти

Напълно те разбирам и ти влизам в положението

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2