Какво му става на този народ?!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti

Мнение от Milcho » 31 Дек 2007, 18:58

Bogat-Beden написа:Да си жив и здрав градски,и аз от два дена само минус пиша на лев4ета и ядове с каруцата,ама след лошото те 4ака добро,напий се животински дове4ера от мъка и от радост и утре (догодина)си нов 4овек 8)

Благодаря. Само дето не мисля да се напивам. Просто не пия:)

EBEEMVACIA написа:ми има кво да ви крадът :mhihi: :mhihi:

:confused:

///М Теchnic написа:Подозираш ли някой?Близо ли живееш до Gipsy Town?

Не и .... не, ама не е и далече де.

kaika написа:да си жив и здрав ти и семеиството и наздраве!!! а ще видиш че ще ти потрагне през 2008 :)

Благодаря и да ти се връща!

На всички ви искам да пожелая да сте живи, здрави и много щастливи!

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 31 Дек 2007, 20:23

Не се коси, гадно е, но го подмини с усмивка и всичко най-хубаво през новата година, тя ще ти донесе в пъти повече от това което си загубил. А от измекярите не можем да се отървем то просто госп од си ги е наказал. Тия де крадат бензин нямат с кво да ядат щото нямат зъби, тия дето ходят да крадат със сигурност не спят спокойно, а тези които биват хванати, със сигурност ядат повече бой и от боксова круша в тренировъчен център. А ние, ние сме си ние, ядем, пием, спим, и живеем с чиста съвест ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 31 Дек 2007, 21:15

А дали това е достатъчно :confused: Като тръгне каръщината и колкото да те успокояват си ти е кофти и тва е! Някой подхвърли да се отровиш от пиене- тва му е майката за момента, пък утре нов ден . нов късмет ;)
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 01 Яну 2008, 1:51

Братле ти да взимаш 300лв и хляба да ти е над 1лв,май и ти ще откачиш

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 01 Яну 2008, 17:48

evans написа:Братле ти да взимаш 300лв и хляба да ти е над 1лв,май и ти ще откачиш

Това не означава, че трябва д акрадеш. Без значение дали този от който крадеш е въшлив от пари. Всеки трябва сам да направи така, че да изкарава най-малко толкова колкото му тряблват, за да живее нормално. Трудно, но не и не възможно ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 520d, E83 3.0D, E36 316ti

Мнение от Milcho » 02 Яну 2008, 2:26

Целта на темата не е да се оплаквам от мариалната загуба. Просто исках да споделя, разбирате ли....дразня се, ядосвам се, вътрешно ми е едно такова гадно...

kagebista, стига с тоя алкохол, виж че съм написал, че не пия ;)

на haho дивака
Аватар

Мнение от Magi » 02 Яну 2008, 12:36

На нас на 26-ти ни разбиха колата. Олигофрена се е мъчил да вади СД-то със шейната и се разминахме само с изкривено СД и джам за 20лв. :roll: Но при всички положения е много неприятно!!!

320D
Аватар

Мнение от Hashishev » 02 Яну 2008, 12:58

Viper_one написа:Целта на темата не е да се оплаквам от мариалната загуба. Просто исках да споделя, разбирате ли....дразня се, ядосвам се, вътрешно ми е едно такова гадно...

kagebista, стига с тоя алкохол, виж че съм написал, че не пия ;)

Напълно те разбирам, преди няколко месец ни разбиха апартамента, не са взели кой знае кво, просто вкъщи не държим нищо ценно, но са самия факт от случилото се е кофти :( да не казвам шокиращ... майка ми до ден днешен я е страх да излезе от нас...

Напълно те разбирам и ти влизам в положението :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 02 Яну 2008, 16:10

С предишният ми пост се опитах да ти кажа, че на моменти нищо не може да се направи - лошото си идва едно след друго и те блъска насам, натам и това е! И по един или друг начин трябва да се преглъща и напред......
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

Предишна

Назад към Извън Темата