Кара ли някой на олио вместо нафта ?
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
сега за информация: на олио само чист дизел.На снимките двигателя е на рено 1.9Д С турбо не става.В Англия карахме един мерцедес 123 чист дизел на олио, там в верига магазини ЛИДЪЛ олиото беше по евтино от нафтата
, пробвахме и наляхме олио на пежо 406 1.9 ТДИ и до там немаше палене

Тука сте същите скептици както и чужденците гледат на газ-та
имам роднини в гърция зимата в гърция на бензиостациите излиза една червена нафта
която е 60 цента тоест около 1.20 и я водят промишлена обаче тъпия грък как ще си сложи от тая евтина нафта на неговата лачена кола той да не е прос просто избира скъпото
та същата работа гръка пита ма как тама тая кола има газ и върви и на газ и на бензин ?! ми ако гръмне ? или пък пръдне
същата раота
ми ако спреш на светофара и колата ти мирише на газ и прай конденз у гърнето

имам роднини в гърция зимата в гърция на бензиостациите излиза една червена нафта
която е 60 цента тоест около 1.20 и я водят промишлена обаче тъпия грък как ще си сложи от тая евтина нафта на неговата лачена кола той да не е прос просто избира скъпото

та същата работа гръка пита ма как тама тая кола има газ и върви и на газ и на бензин ?! ми ако гръмне ? или пък пръдне
същата раота
ми ако спреш на светофара и колата ти мирише на газ и прай конденз у гърнето

"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!

denko написа:Тука сте същите скептици както и чужденците гледат на газ-та
която е 60 цента тоест около 1.20 и я водят промишлена обаче тъпия грък как ще си сложи от тая евтина нафта на неговата лачена кола той да не е прос просто избира скъпото![]()
същата раота
ми ако спреш на светофара и колата ти мирише на газ и прай конденз у гърнето![]()
![]()
Тц бате,не слагат червена нафта ,че като ти направат клизма на кола та и следва едно дъъълго еб..е.и едни четири цифрени суми в евро глоби.Тия какви цинцари са ако има как и на вода ще карат.

- toni m-kata
- кандидат ентусиаст
-
Re: .........
или на каймицаcherveia написа:МЕРИШЕ НА ПЪРЖЕНИ КАРТОФИ![]()
![]()
![]()
![]()

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
тука има едни пичаги в един сервиз имат си служебен 190 2.0 дизел при тях системата е следната изтърбушен испарител за газ вързан за охладителната система през него минава олио и се затопля най вече използвано от фритюрници защото е без пари (все още) и преди да го сложат в резервоара се прецежда през бояджийска цедка такава конусна и най големия майтап който видях с очите си като няма олио меро върви с изгоряло моторно масло
който не вярва идва и му показвам а и въздушния филтър на всеки 500 км. се сменя

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
За мен това са пълни глупости .
Аз не бих си сложин на колата нито газ нито метан какво остава за олио. Карам си я на бензин и това е нищо ,че ми харчи 25/30 на 100.

Няма грозни жени, има трезви мъже!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
бе не съм тръгнал да го слагам .. аз мисля да зимам БЕНЗИНКА .. да сам актуален УЕеееееееее
просто го видех и ми стана интересно ... смеите се смеите .. след 20-30 години даже нема и толко като свърши петрола друга песен ше запеем

просто го видех и ми стана интересно ... смеите се смеите .. след 20-30 години даже нема и толко като свърши петрола друга песен ше запеем

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Пич стегни сеGEORGIEV написа: в линка пише че е по 30 стотинки литъра то не е олио от магазина на 2.50![]()

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3