Кара ли някой на олио вместо нафта ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 325 ТД

Мнение от matros » 31 Дек 2007, 20:25

сега за информация: на олио само чист дизел.На снимките двигателя е на рено 1.9Д С турбо не става.В Англия карахме един мерцедес 123 чист дизел на олио, там в верига магазини ЛИДЪЛ олиото беше по евтино от нафтата :shock: , пробвахме и наляхме олио на пежо 406 1.9 ТДИ и до там немаше палене :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от denko » 31 Дек 2007, 20:30

Тука сте същите скептици както и чужденците гледат на газ-та
имам роднини в гърция зимата в гърция на бензиостациите излиза една червена нафта
която е 60 цента тоест около 1.20 и я водят промишлена обаче тъпия грък как ще си сложи от тая евтина нафта на неговата лачена кола той да не е прос просто избира скъпото :mhihi:
та същата работа гръка пита ма как тама тая кола има газ и върви и на газ и на бензин ?! ми ако гръмне ? или пък пръдне
същата раота
ми ако спреш на светофара и колата ти мирише на газ и прай конденз у гърнето :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Класиката" за един е Скрап за Друг !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

.........

Мнение от Банго » 31 Дек 2007, 21:01

МЕРИШЕ НА ПЪРЖЕНИ КАРТОФИ :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 31 Дек 2007, 21:35

Stanchev написа:нема да те кефи да спреш на светофара до некви мацки и от колата ти да се носи мирис на пържена риба :mhihi:
по-добре си сложи метан :mhihi:

да, ама казват, че на място метана чади като пръдня из гащи :mhihi: .....
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 01 Яну 2008, 3:37

denko написа:Тука сте същите скептици както и чужденците гледат на газ-та
имам роднини в гърция зимата в гърция на бензиостациите излиза една червена нафта
която е 60 цента тоест около 1.20 и я водят промишлена обаче тъпия грък как ще си сложи от тая евтина нафта на неговата лачена кола той да не е прос просто избира скъпото :mhihi:
та същата работа гръка пита ма как тама тая кола има газ и върви и на газ и на бензин ?! ми ако гръмне ? или пък пръдне
същата раота
ми ако спреш на светофара и колата ти мирише на газ и прай конденз у гърнето :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Тц бате,не слагат червена нафта ,че като ти направат клизма на кола та и следва едно дъъълго еб..е.и едни четири цифрени суми в евро глоби.Тия какви цинцари са ако има как и на вода ще карат. :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: .........

Мнение от toni m-kata » 01 Яну 2008, 3:38

cherveia написа:МЕРИШЕ НА ПЪРЖЕНИ КАРТОФИ :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
или на каймица :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от BarzaMo6tnaWe4na » 01 Яну 2008, 3:41

Абе стига бе човек, как на олио :kuku: Се едно аз да си пържа кюфтетата с нафта, същата работа ...

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 01 Яну 2008, 5:25

Аз на мойта и сипиам малко руский стандарт мн върви :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 01 Яну 2008, 11:59

тука има едни пичаги в един сервиз имат си служебен 190 2.0 дизел при тях системата е следната изтърбушен испарител за газ вързан за охладителната система през него минава олио и се затопля най вече използвано от фритюрници защото е без пари (все още) и преди да го сложат в резервоара се прецежда през бояджийска цедка такава конусна и най големия майтап който видях с очите си като няма олио меро върви с изгоряло моторно масло :shock: който не вярва идва и му показвам а и въздушния филтър на всеки 500 км. се сменя

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Re: .........

Мнение от ///Ivan » 01 Яну 2008, 12:01

cherveia написа:МЕРИШЕ НА ПЪРЖЕНИ КАРТОФИ :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

По точно на Мекици! :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 725 Е-38

Мнение от ИЛИЯН » 01 Яну 2008, 12:39

За мен това са пълни глупости . :kuku: Аз не бих си сложин на колата нито газ нито метан какво остава за олио. Карам си я на бензин и това е нищо ,че ми харчи 25/30 на 100.
Няма грозни жени, има трезви мъже!

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 01 Яну 2008, 14:41

тва е щото си дупе :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 01 Яну 2008, 22:36

бе не съм тръгнал да го слагам .. аз мисля да зимам БЕНЗИНКА .. да сам актуален УЕеееееееее :mhihi:
просто го видех и ми стана интересно ... смеите се смеите .. след 20-30 години даже нема и толко като свърши петрола друга песен ше запеем ;)
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 01 Яну 2008, 22:44

Напълно възможно е да работи дизеляка с олио.

Доколкото ми е известно обаче:
- Живота на двигателя се съкращава значително.
- Изобщо не е рентабилно.
- Това е пълно безумие, да не говорим ако се приложи на баварски автомобил.

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 02 Яну 2008, 0:52

GEORGIEV написа: в линка пише че е по 30 стотинки литъра то не е олио от магазина на 2.50 :mhihi:
Пич стегни се :idea: става въпрос за използвано олио. Демек ако имаш познат в голям ресторант може и практически без пари да караш :shock: И да карат ги без проблем старите дизели с оливия :mhihi: Имаше един луд дето обикалял по европа с някъв бус по тоя начин :shock:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата