Дайте мнение по този проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- onicks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 520i
Дайте мнение по този проблем
има ли такава умна дюза на е36 318тдс 98г и какво и е предназначението,защото моята колица откакто сипах последния път на ЛУКОИЛ петрол не иска да пали от първия път,имам добър акумолатор и свещите ми ги провериха вчера и са окей,но не пали само когато е студена и е седяла поне 12 часа на поне -1 градус и аз си мисля че е от нафтата но има ли вероятнос да е умна дюза или нафтова помпа!
- Bullet_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530dA E39 M-pack
- Мечтае да кара: E30 S50 на широко
Изхарчи нафтата сипи нова и тогава сменяй каквото и да било
Но моя съвет е да тичаш до магазина за един горивен филтър възможно е той да е запушен от вода или парафин и като го смениш сичко да заспи аз си копувам филтри само от БОШ
P.S.
Горивния филтър не пропуска вода и парафин и като е позапуши е нормално да ти пали по трудничко особено през зимата като с събере и конденз в резервоара

Но моя съвет е да тичаш до магазина за един горивен филтър възможно е той да е запушен от вода или парафин и като го смениш сичко да заспи аз си копувам филтри само от БОШ

P.S.
Горивния филтър не пропуска вода и парафин и като е позапуши е нормално да ти пали по трудничко особено през зимата като с събере и конденз в резервоара

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Проблема ти може да се дължи на много неща
Прочети тази тема(ако още неси го направил) тдс-те ни са на доста километри и почват да си показват зъбките
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=25586

Прочети тази тема(ако още неси го направил) тдс-те ни са на доста километри и почват да си показват зъбките

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=25586
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

3 мнения
• Страница 1 от 1