СПЕШНО ! МНООГО СПЕШНО !!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- E36-Power
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i
СПЕШНО ! МНООГО СПЕШНО !!!
Здравейте колеги.Досега не съм писал тук, но редовно чета мненията и съм намирал решения на проблеми, които са ми помагали.Ето че дойде време и аз да попитам нещо.Карам Е36 Coupe Vanos 94г.От известно време колата ми започна да ТРАКА.Отидох на "майстор" , който ми каза, че е хидравличен повдигач.Смени ми 24 чисто нови и като отидох да си я взема се оказа че пак си трака (да не кажа и по-силно).Майстор-а каза , да я карам и то ще изчезне.Да ама не изчезва.Ходих при още 2-3 майстора без да им казвам че сам ги сменял, а те да ми кажат какво трака.Всички казват, че е повдигач, но те са 24 нови.Иначе като работа на мотора си е добре.Не прекъсва, нито друго каквото и да било.Ако някой има идея да ме посъветва какво може да трака, че вече не съм на себе си.
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
на един грък - колега , 4 години му сменяха дистрибуторната капачка на мерцедеса - очка...... щото той си плаща..........
ако си луднал толкова , що не идеш в Дару да ти направят една диагностика?
на един грък - колега , 4 години му сменяха дистрибуторната капачка на мерцедеса - очка...... щото той си плаща..........
ако си луднал толкова , що не идеш в Дару да ти направят една диагностика?
не е истина как мразя френските коли
Преди да почнеш нови ремонти и изваждане, моя съвет е да пробваш ако си със синтетично масло при следващата смяна да го замениш с качествено минерално.
Според мен, независимо от добрите мазителни свойства, "тънките" синтетичните масла не са най-доброто решение за стари двигатели, където съответните луфтове и допуски са се увеличили от износването с времето
Според мен, независимо от добрите мазителни свойства, "тънките" синтетичните масла не са най-доброто решение за стари двигатели, където съответните луфтове и допуски са се увеличили от износването с времето
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- E36-Power
- кандидат ентусиаст
-
Направих и този опит с маслото.Бях с 10W-40 (TOTAL), смених го с 15W-40 - някакво специално MEGUIN и нищо.
- E36-Power
- кандидат ентусиаст
-
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
E36-Power написа:Не е и Ваноса.От мотора си е.То си се чува.
тои и вануса е в мотора

каде по точно в глават ,долу ли каде и как чука?

- KickingKing
- ентусиаст
-
От кастрола на чукат повдигачи това знам. От МОТУЛ се обаждат тук таме.
ВАНОС-а според мене, но не е изключено лагери, верига... Трябва да го види някой
ВАНОС-а според мене, но не е изключено лагери, верига... Трябва да го види някой

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
и Аз залагам на Вануса--щот моя трака кат ТДС

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Извинявайте, че се намесвам в темата, но мога ли да ви питам - може ли да стане някаква беля от този Ванос - хубаво трака, но има ли някакъв негативен ефект? Примерно някой ден да блокира и да скъса валовете или нещо подобно като ефект? Или като М40 - трака си и си върви 

BMW only!
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Колега и аз преди време имах същия проблем - некво чукане на двигателя.Каде ли неходих да питам от какво е и никой нищо не казва - оказасе че съм имал изместен колянов вал и от там тропал двигателя
Дано твоя проблем да не е такъв защото ще требва да сменяш двигател както аз направих и сега мога да кажа че немам никакви проблеми
Дано твоя проблем да не е такъв защото ще требва да сменяш двигател както аз направих и сега мога да кажа че немам никакви проблеми

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2