Двама загинаха при две катастрофи с БМВ-та
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Не ми се иска да помрачавам празниците, но пускам тази тема защото много млади и неопитни момчета се качват зад волана на някое БМВ, и си мислят че са хванали "господ за шлифера" ама не е така! Зверското и безрасъдно поведение на пътя не ви прави по-големи мъже, по-красиви , по-желание и т.н. БМВ е емоция и трябва да се наслаждавате когато шофирата такъм автомобил!Емоцията не е с 150 км/час в квартала с надута ма макс музика и отворени прозорци !
23-годишен мъж загина при удар на БМВ в стълб във Варна тази сутрин. Вчера пък 29-годишен мъж заби бмв-то си в дърво край варненската местност Ракитника и почина на място.
Инцидентът тази сутрин е станал около 6 часа в района на “Елпром“, предадоха БГНЕС и Дарик. Загиналият младеж е пътувал в колата на свой приятел, който я забил с висока скорост в уличен стълб. От удара БМВ-то се е разцепило на няколко части. Водачът се е разминал само с контузии. Той е шофирал пиян. Пробата е показала 2.4 промила алкохол в кръвта.
Това е вторият случай в рамките на 22 часа във Варна с фатален удар с БМВ. Ден по-рано 29-годишен водач загина в местността Ракитника край морската столица. На 26 декември в 8,35 часа служители на частна охранителна фирма подали сигнал за преобърнат автомобил. БМВ 320, управляван от 29-годишен варненец, поради несъобразена с пътните условия скорост се ударил в крайпътно дърво и паднал на тaвана си. Водачът е бил притиснат от автомобила и е загинал на място, предаде Фокус.
През изминалото денонощие на територията са станали 20 тежки ПТП с 2 загинали и 29 ранени, от които един е с опасност за живота. За района на София 101 са леките и 10 тежки ПТП с 17 ранени, от които 1 с опасност за живота.
Източник: dir.bg
23-годишен мъж загина при удар на БМВ в стълб във Варна тази сутрин. Вчера пък 29-годишен мъж заби бмв-то си в дърво край варненската местност Ракитника и почина на място.

Инцидентът тази сутрин е станал около 6 часа в района на “Елпром“, предадоха БГНЕС и Дарик. Загиналият младеж е пътувал в колата на свой приятел, който я забил с висока скорост в уличен стълб. От удара БМВ-то се е разцепило на няколко части. Водачът се е разминал само с контузии. Той е шофирал пиян. Пробата е показала 2.4 промила алкохол в кръвта.

Това е вторият случай в рамките на 22 часа във Варна с фатален удар с БМВ. Ден по-рано 29-годишен водач загина в местността Ракитника край морската столица. На 26 декември в 8,35 часа служители на частна охранителна фирма подали сигнал за преобърнат автомобил. БМВ 320, управляван от 29-годишен варненец, поради несъобразена с пътните условия скорост се ударил в крайпътно дърво и паднал на тaвана си. Водачът е бил притиснат от автомобила и е загинал на място, предаде Фокус.

През изминалото денонощие на територията са станали 20 тежки ПТП с 2 загинали и 29 ранени, от които един е с опасност за живота. За района на София 101 са леките и 10 тежки ПТП с 17 ранени, от които 1 с опасност за живота.
Източник: dir.bg
::: vankata™ :::
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Уффффффф аман от такива теми по форумите!Ако си мислите че с такива теми ще се промени нещо много се лъжете.
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Helix написа:Уффффффф аман от такива теми по форумите!Ако си мислите че с такива теми ще се промени нещо много се лъжете.
За някои може да не се промени нищо, но за други вече са се променили много неща!
Наистина много неприятно!

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Re: Двама загинаха при две катастрофи с БМВ-та
vankata написа: .. Инцидентът тази сутрин е станал около 6 часа в района на “Елпром“, предадоха БГНЕС и Дарик. Загиналият младеж е пътувал в колата на свой приятел, който я забил с висока скорост в уличен стълб. От удара БМВ-то се е разцепило на няколко части. Водачът се е разминал само с контузии. Той е шофирал пиян. Пробата е показала 2.4 промила алкохол в кръвта. ....
БМВ-то естествено е Е36 320..
+ намерено 1 шише уиски в багажника и в кръвта освен алкохола и комфетки.. И това военен..

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
bobi_maxo написа:Helix написа:Уффффффф аман от такива теми по форумите!Ако си мислите че с такива теми ще се промени нещо много се лъжете.
Незнам за теб, но винаги все повече се замислям как карам когато видя такава тема! И се моля другите също да се замислят!
Ти замислили се?
Не пич не се замислих защото като отивам да пия не взимам колата , а ако се случи да пия и съм с колата кара жената.
Helix написа:bobi_maxo написа:Helix написа:Уффффффф аман от такива теми по форумите!Ако си мислите че с такива теми ще се промени нещо много се лъжете.
Незнам за теб, но винаги все повече се замислям как карам когато видя такава тема! И се моля другите също да се замислят!
Ти замислили се?
Не пич не се замислих защото като отивам да пия не взимам колата , а ако се случи да пия и съм с колата кара жената.
Ето значи се замисляш! А тоя дето е загинал не се е замислил изобщо.
И аз така като теб, но ако не кара жената си викам Дринк енд драйв и си ме прибират.
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
bobi_maxo написа:Helix написа:bobi_maxo написа:Helix написа:Уффффффф аман от такива теми по форумите!Ако си мислите че с такива теми ще се промени нещо много се лъжете.
Ти замислили се?
Ето значи се замисляш! А тоя дето е загинал не се е замислил изобщо.
И аз така като теб, но ако не кара жената си викам Дринк енд драйв и си ме прибират.
Исках да кажа че не се замислям да се кача пиян или като съм пил да карам.удрял ме е пиян шофьор и знам за кво става дума.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Сутринта видях колата,става въпрос точно на входа за Варна по магистралата(мисля че това беше колата),бяха отбили движението,наистина колата изглеждаше много зле 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
KIARA_G написа:За някои може да не се промени нищо, но за други вече са се променили много неща!
Да ти кажа,това че сме автомобилен форум конкретно БМВ няма нищо ама нищо общо с тия измекяри..прибирам се от Гоце делчев току-що...пътуването беше повече от отвратително...натоварен трафик,много колони и т.н...малко след Благоевград ми се лепна отзад едно типично макие със рег номер Е... не беше с бмв,беше с фастричка,но по-голям боклук аз не бях виждал заклевам се...най-безрасъдните шофьори са в този район...на няколко пъти предприе рискови изпреварвания само и само да ми е зад гърба и евентуално да мине пред мен...като се качихме на магистралата преди Радичево нашия пусна дългите да му е по-светло,видиш ли все едно е сам на пътя...Та всичко е до възпитание и комплекси...аз съм способен и с 200 да се движа ако има условия,без да създавам опасност за другите,но това е повече от безразсъдно шофиране

П.П. стига сте пускали такива теми,не проумяхте ли че акъл не наливате?
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Аз видях и двете коли. По грозна гледка не съм виждал и не искам и да виждам . Мир на праха на момчетата . Сутринта едното БМВ размазано , вечерта другото . Според мене тия двете коли трябва да ги оставят на центъра да ги видят повече хора ида се замислят за това което става с висока скорост , алкохол и наркотици !
За информация , снощи пътя беше заледен
За информация , снощи пътя беше заледен

- vankata™
- младши ентусиаст
-
Знам, че няма да променим нещата, но ми се иска много, защото в повечето случай тия лекета удрят други коли в които кротичко си патува семейство с две малки деца, те загиват на място , а идиота дето ги е одарил си е порязал ръката примерно ! Ето това ме дразни, ако са сами на пътя ОК, да карат както искат, но има и други хора !
Темата я пуснах защото в последно време и в този форум се напълни с разни момчета дето и те незнаят защо пишат тук, а карат като изроди и знам че и те четат !
Темата я пуснах защото в последно време и в този форум се напълни с разни момчета дето и те незнаят защо пишат тук, а карат като изроди и знам че и те четат !
::: vankata™ :::
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
///MapTo написа:KIARA_G написа:За някои може да не се промени нищо, но за други вече са се променили много неща!
...Та всичко е до възпитание и комплекси...
П.П. стига сте пускали такива теми,не проумяхте ли че акъл не наливате?
Сам го каза това за възпитанието и комплексите... Аз друго имах предвид с коментара си, но... да не се обясняваме, че ще стане OFF TOPIC...
Не мисля, че някой МОЖЕ да "налива акъл" на другите, по този или друг начин /ако ставаше с наливане.../! Що се отнася до темите - сайта си има модератори, обърни се към тях...

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- toni m-kata
- кандидат ентусиаст
-
е ако всеки има малко повече разсъдък тва няма да го има по пътяHelix написа:Уффффффф аман от такива теми по форумите!Ако си мислите че с такива теми ще се промени нещо много се лъжете.
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2