Двама загинаха при две катастрофи с БМВ-та

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 28 Дек 2007, 15:37

Не ми се иска да помрачавам празниците, но пускам тази тема защото много млади и неопитни момчета се качват зад волана на някое БМВ, и си мислят че са хванали "господ за шлифера" ама не е така! Зверското и безрасъдно поведение на пътя не ви прави по-големи мъже, по-красиви , по-желание и т.н. БМВ е емоция и трябва да се наслаждавате когато шофирата такъм автомобил!Емоцията не е с 150 км/час в квартала с надута ма макс музика и отворени прозорци !

23-годишен мъж загина при удар на БМВ в стълб във Варна тази сутрин. Вчера пък 29-годишен мъж заби бмв-то си в дърво край варненската местност Ракитника и почина на място.

Изображение

Инцидентът тази сутрин е станал около 6 часа в района на “Елпром“, предадоха БГНЕС и Дарик. Загиналият младеж е пътувал в колата на свой приятел, който я забил с висока скорост в уличен стълб. От удара БМВ-то се е разцепило на няколко части. Водачът се е разминал само с контузии. Той е шофирал пиян. Пробата е показала 2.4 промила алкохол в кръвта.

Изображение

Това е вторият случай в рамките на 22 часа във Варна с фатален удар с БМВ. Ден по-рано 29-годишен водач загина в местността Ракитника край морската столица. На 26 декември в 8,35 часа служители на частна охранителна фирма подали сигнал за преобърнат автомобил. БМВ 320, управляван от 29-годишен варненец, поради несъобразена с пътните условия скорост се ударил в крайпътно дърво и паднал на тaвана си. Водачът е бил притиснат от автомобила и е загинал на място, предаде Фокус.

Изображение

През изминалото денонощие на територията са станали 20 тежки ПТП с 2 загинали и 29 ранени, от които един е с опасност за живота. За района на София 101 са леките и 10 тежки ПТП с 17 ранени, от които 1 с опасност за живота.

Източник: dir.bg
::: vankata™ :::

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' e36 318i
Мечтае да кара: e36 ///M3
Детайли за колата: M43B18

Мнение от BMWMHartge » 28 Дек 2007, 15:44

да пази господ :roll:
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS;E30 325i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Helix » 28 Дек 2007, 15:47

Уффффффф аман от такива теми по форумите!Ако си мислите че с такива теми ще се промени нещо много се лъжете.

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 28 Дек 2007, 15:57

Helix написа:Уффффффф аман от такива теми по форумите!Ако си мислите че с такива теми ще се промени нещо много се лъжете.

За някои може да не се промени нищо, но за други вече са се променили много неща!
Наистина много неприятно! :(
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Re: Двама загинаха при две катастрофи с БМВ-та

Мнение от b2 » 28 Дек 2007, 17:15

vankata написа: .. Инцидентът тази сутрин е станал около 6 часа в района на “Елпром“, предадоха БГНЕС и Дарик. Загиналият младеж е пътувал в колата на свой приятел, който я забил с висока скорост в уличен стълб. От удара БМВ-то се е разцепило на няколко части. Водачът се е разминал само с контузии. Той е шофирал пиян. Пробата е показала 2.4 промила алкохол в кръвта. ....

БМВ-то естествено е Е36 320..

+ намерено 1 шише уиски в багажника и в кръвта освен алкохола и комфетки.. И това военен.. :evil: И той оцелял, а пасажера мъртъв, но ме съмнява пасажера да не е знаел при кой се качва и той да е бил по-добре...
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 28 Дек 2007, 18:52

Helix написа:Уффффффф аман от такива теми по форумите!Ако си мислите че с такива теми ще се промени нещо много се лъжете.

Незнам за теб, но винаги все повече се замислям как карам когато видя такава тема! И се моля другите също да се замислят!
Ти замислили се?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Helix » 28 Дек 2007, 18:59

bobi_maxo написа:

Незнам за теб, но винаги все повече се замислям как карам когато видя такава тема! И се моля другите също да се замислят!
Ти замислили се?

Не пич не се замислих защото като отивам да пия не взимам колата , а ако се случи да пия и съм с колата кара жената.

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 28 Дек 2007, 19:02

Helix написа:
bobi_maxo написа:

Ти замислили се?

Не пич не се замислих защото като отивам да пия не взимам колата , а ако се случи да пия и съм с колата кара жената.

Ето значи се замисляш! А тоя дето е загинал не се е замислил изобщо.
И аз така като теб, но ако не кара жената си викам Дринк енд драйв и си ме прибират.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Helix » 28 Дек 2007, 19:04

bobi_maxo написа:
Helix написа:
bobi_maxo написа:

Ти замислили се?

Ето значи се замисляш! А тоя дето е загинал не се е замислил изобщо.
И аз така като теб, но ако не кара жената си викам Дринк енд драйв и си ме прибират.

Исках да кажа че не се замислям да се кача пиян или като съм пил да карам.удрял ме е пиян шофьор и знам за кво става дума.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 28 Дек 2007, 19:53

Сутринта видях колата,става въпрос точно на входа за Варна по магистралата(мисля че това беше колата),бяха отбили движението,наистина колата изглеждаше много зле :(

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 28 Дек 2007, 21:04

KIARA_G написа:За някои може да не се промени нищо, но за други вече са се променили много неща!

Да ти кажа,това че сме автомобилен форум конкретно БМВ няма нищо ама нищо общо с тия измекяри..прибирам се от Гоце делчев току-що...пътуването беше повече от отвратително...натоварен трафик,много колони и т.н...малко след Благоевград ми се лепна отзад едно типично макие със рег номер Е... не беше с бмв,беше с фастричка,но по-голям боклук аз не бях виждал заклевам се...най-безрасъдните шофьори са в този район...на няколко пъти предприе рискови изпреварвания само и само да ми е зад гърба и евентуално да мине пред мен...като се качихме на магистралата преди Радичево нашия пусна дългите да му е по-светло,видиш ли все едно е сам на пътя...Та всичко е до възпитание и комплекси...аз съм способен и с 200 да се движа ако има условия,без да създавам опасност за другите,но това е повече от безразсъдно шофиране :idea:
П.П. стига сте пускали такива теми,не проумяхте ли че акъл не наливате?
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 28 Дек 2007, 21:07

Аз видях и двете коли. По грозна гледка не съм виждал и не искам и да виждам . Мир на праха на момчетата . Сутринта едното БМВ размазано , вечерта другото . Според мене тия двете коли трябва да ги оставят на центъра да ги видят повече хора ида се замислят за това което става с висока скорост , алкохол и наркотици !

За информация , снощи пътя беше заледен :!:
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 28 Дек 2007, 23:18

Знам, че няма да променим нещата, но ми се иска много, защото в повечето случай тия лекета удрят други коли в които кротичко си патува семейство с две малки деца, те загиват на място , а идиота дето ги е одарил си е порязал ръката примерно ! Ето това ме дразни, ако са сами на пътя ОК, да карат както искат, но има и други хора !

Темата я пуснах защото в последно време и в този форум се напълни с разни момчета дето и те незнаят защо пишат тук, а карат като изроди и знам че и те четат !
::: vankata™ :::

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 28 Дек 2007, 23:50

///MapTo написа:
KIARA_G написа:За някои може да не се промени нищо, но за други вече са се променили много неща!

...Та всичко е до възпитание и комплекси...
П.П. стига сте пускали такива теми,не проумяхте ли че акъл не наливате?

Сам го каза това за възпитанието и комплексите... Аз друго имах предвид с коментара си, но... да не се обясняваме, че ще стане OFF TOPIC...
Не мисля, че някой МОЖЕ да "налива акъл" на другите, по този или друг начин /ако ставаше с наливане.../! Що се отнася до темите - сайта си има модератори, обърни се към тях... :roll:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от toni m-kata » 29 Дек 2007, 0:43

е ако всеки има малко повече разсъдък тва няма да го има по пътя

Следваща

Назад към Извън Темата