Член от закона....
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Член от закона....
Искам да попитам, някой който е по запознат, да каже със сигурност (по скоро да се доубедя) за един член в закона за движение по пътищата който много ме вълнува, а именно:
Глава 5, Чл. 170 (2): Когато се извършва контрол по спазване на този закон, контролният орган е длъжен да постави на 150 метра в двете посоки на пътя указание (знак) за наличие на контролен пост.
Демек 150 метра преди проверяващи полицай да има обозначение това така ли е? Защото аз в действителност освен на караулка знак не съм виждал, а само полицай който дебнат "от засада" затова ми стана много любопитно, при написване на акт от тяхна страна мога ли да го успоря възоснова на това.
Глава 5, Чл. 170 (2): Когато се извършва контрол по спазване на този закон, контролният орган е длъжен да постави на 150 метра в двете посоки на пътя указание (знак) за наличие на контролен пост.
Демек 150 метра преди проверяващи полицай да има обозначение това така ли е? Защото аз в действителност освен на караулка знак не съм виждал, а само полицай който дебнат "от засада" затова ми стана много любопитно, при написване на акт от тяхна страна мога ли да го успоря възоснова на това.
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Re: Член от закона....
bufet написа:Искам да попитам, някой който е по запознат, да каже със сигурност (по скоро да се доубедя) за един член в закона за движение по пътищата който много ме вълнува, а именно:
на чл. 170, ал. 2 е отменена с ДВ бр. 43 от 2002 г.

ето Закон за движение по пътищата Както каза колегата - чети внимателно!
Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
акта може да се успорва дори заради правописна грешка от страна на полицая или погрешно записасни данни !
Затова както казаха колегите четете внимателно с речник в ръка
Затова както казаха колегите четете внимателно с речник в ръка

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

5 мнения
• Страница 1 от 1