БГ Карти за навигация

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

БГ Карти за навигация

Мнение от dimi.service » 26 Дек 2007, 14:22

Здравейте,

Купих си БМВ 530d 11/2005-та от Германия. За съжаление няма карта за БГ. Има само няколко държави от Източна Европа - Словакия, Словения, но не и България. Имате ли идея от къде бих могъл да си набавя карта на България и то добра, за да мога да използвам вградената навигация или това е невъзможно. Запознат съм с програмите I-Go i TomTom но те са за покет PC. Бих искал да използвам вградената в колата навигация. Мога ли да изтегля от някакъв сайт карти ? Как точно става инсталацията ?

Благодаря за вниманието!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 26 Дек 2007, 14:52

Трябва да почакаш още малко :mhihi:
_!_

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 27 Дек 2007, 0:54

Колега имам 2007-1 или 2007-2 вече не помня. Не знам какво има на нея щото просто нямам такавъ колъ, но може да го пробваме ако идваш на ЕКО примерно. Па в крайна сметка ако не друго ша си с една карта на европа напред :mhihi:
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 27 Дек 2007, 0:55

А да само да допълня. За България излиза януари месец, а докато излезе хакната предполатам ще трябва да изчакаш още някво време там.
За сметка на това може да пробваш да си бъзикаш през това време по навигацията, логото да ти е друго и такива ми ти щуротии 8)
Изображение

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dqvola666 » 28 Дек 2007, 0:56

Ейй и на мен ми трябва ама наистина подробна че само София ми е подробна а искам и за жсички градове за Гърция имам на всички градове с улици и т.н. а на БГ ... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 28 Дек 2007, 1:19

Е кажи с ква навигация си ... Сеедно да кажа и на мене ми трябва кола ама да става за България не само в София :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 28 Дек 2007, 2:16

dqvola666 написа:Ейй и на мен ми трябва ама наистина подробна че само София ми е подробна а искам и за жсички градове за Гърция имам на всички градове с улици и т.н. а на БГ ... :mhihi:

Братле тука се говори за оригинална на БМВ. Ти в твойта кочина колкото и да ти се иска нямаш навигация.
Изображение

Изображение

Назад към Извън Темата