БГ Карти за навигация
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- dimi.service
- Потребител
-
БГ Карти за навигация
Здравейте,
Купих си БМВ 530d 11/2005-та от Германия. За съжаление няма карта за БГ. Има само няколко държави от Източна Европа - Словакия, Словения, но не и България. Имате ли идея от къде бих могъл да си набавя карта на България и то добра, за да мога да използвам вградената навигация или това е невъзможно. Запознат съм с програмите I-Go i TomTom но те са за покет PC. Бих искал да използвам вградената в колата навигация. Мога ли да изтегля от някакъв сайт карти ? Как точно става инсталацията ?
Благодаря за вниманието!
Купих си БМВ 530d 11/2005-та от Германия. За съжаление няма карта за БГ. Има само няколко държави от Източна Европа - Словакия, Словения, но не и България. Имате ли идея от къде бих могъл да си набавя карта на България и то добра, за да мога да използвам вградената навигация или това е невъзможно. Запознат съм с програмите I-Go i TomTom но те са за покет PC. Бих искал да използвам вградената в колата навигация. Мога ли да изтегля от някакъв сайт карти ? Как точно става инсталацията ?
Благодаря за вниманието!
- KickingKing
- ентусиаст
-
Колега имам 2007-1 или 2007-2 вече не помня. Не знам какво има на нея щото просто нямам такавъ колъ, но може да го пробваме ако идваш на ЕКО примерно. Па в крайна сметка ако не друго ша си с една карта на европа напред 

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- KickingKing
- ентусиаст
-
А да само да допълня. За България излиза януари месец, а докато излезе хакната предполатам ще трябва да изчакаш още някво време там.
За сметка на това може да пробваш да си бъзикаш през това време по навигацията, логото да ти е друго и такива ми ти щуротии
За сметка на това може да пробваш да си бъзикаш през това време по навигацията, логото да ти е друго и такива ми ти щуротии

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- dqvola666
- младши ентусиаст
-
Ейй и на мен ми трябва ама наистина подробна че само София ми е подробна а искам и за жсички градове за Гърция имам на всички градове с улици и т.н. а на БГ ... 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Е кажи с ква навигация си ... Сеедно да кажа и на мене ми трябва кола ама да става за България не само в София 

- KickingKing
- ентусиаст
-
dqvola666 написа:Ейй и на мен ми трябва ама наистина подробна че само София ми е подробна а искам и за жсички градове за Гърция имам на всички градове с улици и т.н. а на БГ ...
Братле тука се говори за оригинална на БМВ. Ти в твойта кочина колкото и да ти се иска нямаш навигация.

7 мнения
• Страница 1 от 1