Стикери на Българската Коледа

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Стикери на Българската Коледа

Мнение от MARFI » 02 Дек 2007, 10:47

Следващият път като зареждате на Лукойл примерно, срещу 1 лев може да се снабдите със стикера на Българската Коледа и да приканвате и другите хора да дарят в името на кампанията.

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 02 Дек 2007, 18:44

:yes:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

ентусиаст
Аватар
Кара: колело

Мнение от bace_martu » 03 Дек 2007, 14:04

аз вече се сдобих с такъв
мисля че това е най-малкото кое можем да направим за да помогнем ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 03 Дек 2007, 15:10

Аз днес купих няколко и ги дадох на разни приятели за 1 лев разбира се, че те няма да се мръднат да си земат като ги знам какви са мързели, може и Вие да пробвате този метод, събират се повече средства.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от MARFI » 22 Дек 2007, 22:38

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 22 Дек 2007, 22:46

На мен пък гаджето ми го купи, защото аз не ходя по бензиностанциите, а стикерчето е много готино :winky: :winky: :winky:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 22 Дек 2007, 22:59

жалкото на цялата идея е, че идва от Президента или да кажем от държавата, която така или иначе е длъжна да се грижи и да дава пари за болни деца, за операции, за сираци, за инвалиди и т.н.

... наистина е жалко, като гледам как държавата ме моли да дам пари за едно болно дете ... аз и без да ме моли ще дам, но къде е тя в този момент? защо не се дават пари за децата? защо ни карат да плащаме пари в чужбина, а не се обурудват болниците у нас? ....

иначе наистина ви призовавам да си купите картичките и да дадете по колкото можете за децата - няма по-голямо богатство от тях! :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 22 Дек 2007, 23:02

CheGevara написа:жалкото на цялата идея е, че идва от Президента или да кажем от държавата, която така или иначе е длъжна да се грижи и да дава пари за болни деца, за операции, за сираци, за инвалиди и т.н.

... наистина е жалко, като гледам как държавата ме моли да дам пари за едно болно дете ... аз и без да ме моли ще дам, но къде е тя в този момент? защо не се дават пари за децата? защо ни карат да плащаме пари в чужбина, а не се обурудват болниците у нас? ....

иначе наистина ви призовавам да си купите картичките и да дадете по колкото можете за децата - няма по-голямо богатство от тях! :yes:
:!:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 23 Дек 2007, 11:03

На мен даже и касова бележка ми дадоха за стикерчето :mhihi: :shock:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 24 Дек 2007, 14:16

CheGevara написа:жалкото на цялата идея е, че идва от Президента или да кажем от държавата, която така или иначе е длъжна да се грижи и да дава пари за болни деца, за операции, за сираци, за инвалиди и т.н.

Прав си колега, много си прав даже ! Но въпреки всичко предпочитам да дам пари, защото знам че помагам, тия деца заслужават своя шанс, заслужават да живеят, да са здрави ! Вече две години превеждам пари по сметка с надеждата да се помогне на повече деца! На всичките ми колеги в офиса съм ги задължил да пращат SMS-и от служебните телефони! Правя го защато вярвам, че трябва да е така !

А ако се върнете малко назад в годините, първата кампания бе организирана от Шоуто на Слави, и тогава се присламчи и Президентството! През следащите години шоуто се оттегли по незнайни причини, и кампанията започна да се организира от Предиденството и БНТ или Нова Телевизия !

Нека дарим надежда на дете в беда !!!
::: vankata™ :::

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 24 Дек 2007, 16:23

аз па нацъках доста СМСи :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 24 Дек 2007, 16:46

Аз си имам мече в БМВ-то ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 26 Дек 2007, 0:49

дам както винаги наште умници използват ДОСТА умело вече няколко години всеки празник да ни помрачът деня и само да ни натякват за подобни стрескащи сценки от живота и се надяват ние да сме милостиви и да помогнем .. а те си праят кефа у кенефа с некоя малка парцалка ... смазана държава ;)
Изображение

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 26 Дек 2007, 1:02

bam-bam написа:... наистина е жалко, като гледам как държавата ме моли да дам пари за едно болно дете ... аз и без да ме моли ще дам, но къде е тя в този момент? защо не се дават пари за децата? защо ни карат да плащаме пари в чужбина, а не се обурудват болниците у нас?
винаги наште умници използват ДОСТА умело вече няколко години всеки празник да ни помрачът деня и само да ни натякват за подобни стрескащи сценки от живота и се надяват ние да сме милостиви и да помогнем .. а те си праят кефа у кенефа с некоя малка парцалка ... смазана държава ;)

Всичко идва от мини мозъчетата в в парламента от който бликат все лайненнца,Тъжно е всичко как че ми е весела коледата като видях по Канал 1,част от дечицата за който са парите,е изобщо не ми стана весело пуснах 10 смс-а,и всички около мен напрайха същото.Следващата алтернатива на Президента треа да е с -1.20(минус един и двадесет)да пращаме смс-и и да намаляваме депутатските заплати,и т.н.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 26 Дек 2007, 1:40

Колко сте прави вси4ки :( и като се сетя и колко милиарди се дават за финансиране на Войната в Ирак,която е 3на загуба за нас.... :evil: ениуей,има ли вариант от 4ужбина да се меткат смси или некъф друг вариянт ? :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Назад към Извън Темата