Стикери на Българската Коледа
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Стикери на Българската Коледа
Следващият път като зареждате на Лукойл примерно, срещу 1 лев може да се снабдите със стикера на Българската Коледа и да приканвате и другите хора да дарят в името на кампанията.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
На мен пък гаджето ми го купи, защото аз не ходя по бензиностанциите, а стикерчето е много готино

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
жалкото на цялата идея е, че идва от Президента или да кажем от държавата, която така или иначе е длъжна да се грижи и да дава пари за болни деца, за операции, за сираци, за инвалиди и т.н.
... наистина е жалко, като гледам как държавата ме моли да дам пари за едно болно дете ... аз и без да ме моли ще дам, но къде е тя в този момент? защо не се дават пари за децата? защо ни карат да плащаме пари в чужбина, а не се обурудват болниците у нас? ....
иначе наистина ви призовавам да си купите картичките и да дадете по колкото можете за децата - няма по-голямо богатство от тях!
... наистина е жалко, като гледам как държавата ме моли да дам пари за едно болно дете ... аз и без да ме моли ще дам, но къде е тя в този момент? защо не се дават пари за децата? защо ни карат да плащаме пари в чужбина, а не се обурудват болниците у нас? ....
иначе наистина ви призовавам да си купите картичките и да дадете по колкото можете за децата - няма по-голямо богатство от тях!

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
CheGevara написа:жалкото на цялата идея е, че идва от Президента или да кажем от държавата, която така или иначе е длъжна да се грижи и да дава пари за болни деца, за операции, за сираци, за инвалиди и т.н.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- vankata™
- младши ентусиаст
-
CheGevara написа:жалкото на цялата идея е, че идва от Президента или да кажем от държавата, която така или иначе е длъжна да се грижи и да дава пари за болни деца, за операции, за сираци, за инвалиди и т.н.
Прав си колега, много си прав даже ! Но въпреки всичко предпочитам да дам пари, защото знам че помагам, тия деца заслужават своя шанс, заслужават да живеят, да са здрави ! Вече две години превеждам пари по сметка с надеждата да се помогне на повече деца! На всичките ми колеги в офиса съм ги задължил да пращат SMS-и от служебните телефони! Правя го защато вярвам, че трябва да е така !
А ако се върнете малко назад в годините, първата кампания бе организирана от Шоуто на Слави, и тогава се присламчи и Президентството! През следащите години шоуто се оттегли по незнайни причини, и кампанията започна да се организира от Предиденството и БНТ или Нова Телевизия !
Нека дарим надежда на дете в беда !!!
::: vankata™ :::
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
дам както винаги наште умници използват ДОСТА умело вече няколко години всеки празник да ни помрачът деня и само да ни натякват за подобни стрескащи сценки от живота и се надяват ние да сме милостиви и да помогнем .. а те си праят кефа у кенефа с некоя малка парцалка ... смазана държава

- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
bam-bam написа:... наистина е жалко, като гледам как държавата ме моли да дам пари за едно болно дете ... аз и без да ме моли ще дам, но къде е тя в този момент? защо не се дават пари за децата? защо ни карат да плащаме пари в чужбина, а не се обурудват болниците у нас?
винаги наште умници използват ДОСТА умело вече няколко години всеки празник да ни помрачът деня и само да ни натякват за подобни стрескащи сценки от живота и се надяват ние да сме милостиви и да помогнем .. а те си праят кефа у кенефа с некоя малка парцалка ... смазана държава
Всичко идва от мини мозъчетата в в парламента от който бликат все лайненнца,Тъжно е всичко как че ми е весела коледата като видях по Канал 1,част от дечицата за който са парите,е изобщо не ми стана весело пуснах 10 смс-а,и всички около мен напрайха същото.Следващата алтернатива на Президента треа да е с -1.20(минус един и двадесет)да пращаме смс-и и да намаляваме депутатските заплати,и т.н.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Колко сте прави вси4ки
и като се сетя и колко милиарди се дават за финансиране на Войната в Ирак,която е 3на загуба за нас....
ениуей,има ли вариант от 4ужбина да се меткат смси или некъф друг вариянт ? 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
15 мнения
• Страница 1 от 1