Автогазова бутилка взриви „Мерцедес"
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Автогазова бутилка взриви „Мерцедес"
[url=http://news.ibox.bg/news/id_925309087]Лека кола "Мерцедес" избухна на околовръстното шосе недалеч от кино „Арена" в софийския квартал „Младост 4", съобщи радио „Дарик".
При инцидента няма пострадали.
По първоначална информация, инцидентът е причинен от взривила се газова бутилка.[/url]
Колеги ,газаджии -умната.
По първоначална информация, инцидентът е причинен от взривила се газова бутилка.[/url]

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Re: Автогазова бутилка взриви „Мерцедес"
zvetiko написа:[url=http://news.ibox.bg/news/id_925309087]Лека кола "Мерцедес" избухна на околовръстното шосе недалеч от кино „Арена" в софийския квартал „Младост 4", съобщи радио „Дарик".
Стига си бутал дявола за опашката ве...

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Абе то като му дойде времето .......... лошо,лошо
добре е че няма жертви,майната и на тенекията
Слагайте кихалки,пръцкалки и пускайте газта малко повече,да не ви се свиди ........
И вснимавайте много с ремонта на подкачащите помпи
Слагайте кихалки,пръцкалки и пускайте газта малко повече,да не ви се свиди ........

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Wenzy написа:Абе то като му дойде времето .......... лошо,лошо
Аз като ги предупреждавах за подкачащите помпи щяха да ме изядат-сега видяхте ли какво стана.

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
///peter написа:Аз вече не се заяждам, щото съм със спукана глава май дето мноо говорих![]()
Лошо,лошо,че и баш по празниците

Еми заварка и препасване на клапаните и гарнитурка абе няма да те одерът много
Тъкмо ще си прочистиш охладителната система

Сега с автобяса ли се придвижваш

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
///peter написа:Аз вече не се заяждам, щото съм със спукана глава май дето мноо говорих![]()
Адаш ,само не заварявай-освен ако не я продаваш.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
и не продавай във форума ако ще заваряшzvetiko написа:///peter написа:Аз вече не се заяждам, щото съм със спукана глава май дето мноо говорих![]()
Адаш ,само не заварявай-освен ако не я продаваш.

Колега и аз те съветвам да не заваряш. Аз заварях веднъж глава на бившият ми ТДС Уж ходих до плевен при някакви ненадминати специялисти ала бала. Давали 100000км гаранция. Със пътя до там със заварката със препасването на клапаните със челосването на главата,гарнитури маслообирачи, масла филтри, антифризи, ремонт за всичките тия неща и ми излезе към 700лв и след няма и 15.000км и се насра повторно. И тогава щъ нещъ нова глава за 800 евро неуборудвана щото втора употреба не бих сложил за 1000лв и пак да гледам постоянно стрелката на температурата. Аз затуй неща да ги видя повече тез ТДС-си
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Да с автобуса съм, вечер все едно съм СС-овец на руския фронт, вчера и оня ден съм чакал на спирката по има-няма 1час
Иначе още не е много сигурно какво е, куп майстори още се кумят дал ида махат главата
А и на мен ми е студено, да изолирам сега изпарителя, ама ще видим са идват празници и ще се застрелям първо

Иначе още не е много сигурно какво е, куп майстори още се кумят дал ида махат главата

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
///peter написа:Да с автобуса съм, вечер все едно съм СС-овец на руския фронт, вчера и оня ден съм чакал на спирката по има-няма 1час![]()
Иначе още не е много сигурно какво е, куп майстори още се кумят дал ида махат главатаА и на мен ми е студено, да изолирам сега изпарителя, ама ще видим са идват празници и ще се застрелям първо
![]()
Петре,Петре и двамата го ядохме

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Не сте само вие. И аз съм го ял тоя че и два пъти ама преди доста време. Абе важното е че не ги даваме по лекарстваWenzy написа:///peter написа:Да с автобуса съм, вечер все едно съм СС-овец на руския фронт, вчера и оня ден съм чакал на спирката по има-няма 1час![]()
Иначе още не е много сигурно какво е, куп майстори още се кумят дал ида махат главатаА и на мен ми е студено, да изолирам сега изпарителя, ама ще видим са идват празници и ще се застрелям първо
![]()
Петре,Петре и двамата го ядохме

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
slavianko написа:Не сте само вие. И аз съм го ял тоя че и два пъти ама преди доста време. Абе важното е че не ги даваме по лекарстваWenzy написа:///peter написа:Да с автобуса съм, вечер все едно съм СС-овец на руския фронт, вчера и оня ден съм чакал на спирката по има-няма 1час![]()
![]()
Петре,Петре и двамата го ядохмеЗдраве да е другото майната му
Не да си взема по едно кило глутамин,креатин,малко аргинин,малко амино,20-30 кила пилешко и още толкова телешко ами ....... ремонти

Прав си поне не ги даваме за лекарства

31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3