Автогазова бутилка взриви „Мерцедес"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Автогазова бутилка взриви „Мерцедес"

Мнение от zvetiko » 21 Дек 2007, 12:45

[url=http://news.ibox.bg/news/id_925309087]Лека кола "Мерцедес" избухна на околовръстното шосе недалеч от кино „Арена" в софийския квартал „Младост 4", съобщи радио „Дарик".

При инцидента няма пострадали.

По първоначална информация, инцидентът е причинен от взривила се газова бутилка.[/url]

Колеги ,газаджии -умната. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Re: Автогазова бутилка взриви „Мерцедес"

Мнение от SaSo » 21 Дек 2007, 12:48

zvetiko написа:[url=http://news.ibox.bg/news/id_925309087]Лека кола "Мерцедес" избухна на околовръстното шосе недалеч от кино „Арена" в софийския квартал „Младост 4", съобщи радио „Дарик".

При инцидента няма пострадали.

По първоначална информация, инцидентът е причинен от взривила се газова бутилка.[/url]

Колеги ,газаджии -умната. ;)

Стига си бутал дявола за опашката ве... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 21 Дек 2007, 12:50

Да видите дали е хубаво-само едно си знаете глава та глава :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 21 Дек 2007, 12:52

Абе то като му дойде времето .......... лошо,лошо
добре е че няма жертви,майната и на тенекията
Слагайте кихалки,пръцкалки и пускайте газта малко повече,да не ви се свиди ........
И вснимавайте много с ремонта на подкачащите помпи :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 21 Дек 2007, 12:56

Wenzy написа:Абе то като му дойде времето .......... лошо,лошо
добре е че няма жертви,майната и на тенекията
Слагайте кихалки,пръцкалки и пускайте газта малко повече,да не ви се свиди ........
И вснимавайте много с ремонта на подкачащите помпи :lol:

Аз като ги предупреждавах за подкачащите помпи щяха да ме изядат-сега видяхте ли какво стана. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 21 Дек 2007, 12:58

Петьо, някакъв развой по моя въпрос :?: ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 21 Дек 2007, 12:59

Аз вече не се заяждам, щото съм със спукана глава май дето мноо говорих :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 21 Дек 2007, 13:03

///peter написа:Аз вече не се заяждам, щото съм със спукана глава май дето мноо говорих :mhihi: :mhihi:

Лошо,лошо,че и баш по празниците :(
Еми заварка и препасване на клапаните и гарнитурка абе няма да те одерът много
Тъкмо ще си прочистиш охладителната система ;)
Сега с автобяса ли се придвижваш :(

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 21 Дек 2007, 13:08

///peter написа:Аз вече не се заяждам, щото съм със спукана глава май дето мноо говорих :mhihi: :mhihi:
И аз от как се изказах,4е само с автоматика не съм брал ядове и докато го кажа тои замина :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 21 Дек 2007, 13:10

Адаш ,само не заварявай-освен ако не я продаваш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

re

Мнение от slavianko » 21 Дек 2007, 14:03

zvetiko написа:

Адаш ,само не заварявай-освен ако не я продаваш.
и не продавай във форума ако ще заваряш :mhihi: :mhihi:
Колега и аз те съветвам да не заваряш. Аз заварях веднъж глава на бившият ми ТДС Уж ходих до плевен при някакви ненадминати специялисти ала бала. Давали 100000км гаранция. Със пътя до там със заварката със препасването на клапаните със челосването на главата,гарнитури маслообирачи, масла филтри, антифризи, ремонт за всичките тия неща и ми излезе към 700лв и след няма и 15.000км и се насра повторно. И тогава щъ нещъ нова глава за 800 евро неуборудвана щото втора употреба не бих сложил за 1000лв и пак да гледам постоянно стрелката на температурата. Аз затуй неща да ги видя повече тез ТДС-си
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 21 Дек 2007, 14:15

Да с автобуса съм, вечер все едно съм СС-овец на руския фронт, вчера и оня ден съм чакал на спирката по има-няма 1час :mhihi:
Иначе още не е много сигурно какво е, куп майстори още се кумят дал ида махат главата :mhihi: А и на мен ми е студено, да изолирам сега изпарителя, ама ще видим са идват празници и ще се застрелям първо :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 21 Дек 2007, 14:24

///peter написа:Да с автобуса съм, вечер все едно съм СС-овец на руския фронт, вчера и оня ден съм чакал на спирката по има-няма 1час :mhihi:
Иначе още не е много сигурно какво е, куп майстори още се кумят дал ида махат главата :mhihi: А и на мен ми е студено, да изолирам сега изпарителя, ама ще видим са идват празници и ще се застрелям първо :mhihi: :mhihi:

Петре,Петре и двамата го ядохме :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Мнение от slavianko » 21 Дек 2007, 15:10

Wenzy написа:
///peter написа:Да с автобуса съм, вечер все едно съм СС-овец на руския фронт, вчера и оня ден съм чакал на спирката по има-няма 1час :mhihi:

Не сте само вие. И аз съм го ял тоя че и два пъти ама преди доста време. Абе важното е че не ги даваме по лекарства ;) Здраве да е другото майната му
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 21 Дек 2007, 16:05

slavianko написа:
Wenzy написа:

Не сте само вие. И аз съм го ял тоя че и два пъти ама преди доста време. Абе важното е че не ги даваме по лекарства ;) Здраве да е другото майната му

Не да си взема по едно кило глутамин,креатин,малко аргинин,малко амино,20-30 кила пилешко и още толкова телешко ами ....... ремонти :lol:
Прав си поне не ги даваме за лекарства ;)

Следваща

Назад към Извън Темата