съсипах си контакта за запалката :(
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
съсипах си контакта за запалката :(
колеги,
направих ебати простотията, бръкнах в гнездото на запалката, излезе искра и вече не работи. На всичко отгоре го пробвах със самата запалка и си остана вътре, щото не нагрява. Някои може ли да ми помогне, какво може да е и възможно ли е да съм се разминал с бушон? И как да разбера кой е, надписани са на италянски
направих ебати простотията, бръкнах в гнездото на запалката, излезе искра и вече не работи. На всичко отгоре го пробвах със самата запалка и си остана вътре, щото не нагрява. Някои може ли да ми помогне, какво може да е и възможно ли е да съм се разминал с бушон? И как да разбера кой е, надписани са на италянски
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
© написа:100% е изгорял бушона![]()
така ако заминаваха всички контакти нищо нямаше да остане по колата![]()
горе във важните теми има описание на бушоните и на български

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- KARAIVANOV
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 535д-06г;
Re: съсипах си контакта за запалката :(
и защо никои не е написал точно кои номер бушон е,а трябва да го търсим и ние.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Защото никой не е длъжен да върши твоята работа. Да провериш кой бушон е за запалката е най-елементарното нещо.
Si non confectus, non reficiat.
- Nedialkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: BMW
KARAIVANOV написа:и защо никои не е написал точно кои номер бушон е,а трябва да го търсим и ние.
Евала, а нещо като благодаря колеги за съвета или помощта?
Колегата горе е казал в коя тема има описание на бушоните.
В сервиза знаят кой е
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
И аз наскоро нещо човърках там и ми замина бушона.
Не знам кви сервизи кво чудо, при положение, че се сменя за секунда, а и има резервни бушони в самото място където са те.
Щом ти е на италиански, гледай за "Presa di corrente" или "Accendisigari". Би трябвало да е 47.
Имаш и червена щипка за по лесно вадене. Намираш изгорелия и взимаш от същия резервен, би трябвало да е 20 ампера или каквото се води, то на него си пише.
Резервните ще ги видиш, по принцип седят хоризонтално по средата.
Не знам кви сервизи кво чудо, при положение, че се сменя за секунда, а и има резервни бушони в самото място където са те.
Щом ти е на италиански, гледай за "Presa di corrente" или "Accendisigari". Би трябвало да е 47.
Имаш и червена щипка за по лесно вадене. Намираш изгорелия и взимаш от същия резервен, би трябвало да е 20 ампера или каквото се води, то на него си пише.
Резервните ще ги видиш, по принцип седят хоризонтално по средата.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Nedialkov написа:KARAIVANOV написа:и защо никои не е написал точно кои номер бушон е,а трябва да го търсим и ние.
В сервиза знаят кой е
В Сервиза?! Абе, колеги, това са бушони. Като изгори бушона във вас на сервиз ли ходите?!

47!
- Nedialkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: BMW
Runnaway написа:Nedialkov написа:KARAIVANOV написа:и защо никои не е написал точно кои номер бушон е,а трябва да го търсим и ние.
В сервиза знаят кой е
В Сервиза?! Абе, колеги, това са бушони. Като изгори бушона във вас на сервиз ли ходите?!
47!
Има малко написано между редовете
Аз на сервиз не ходя
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
KARAIVANOV написа:и защо никои не е написал точно кои номер бушон е,а трябва да го търсим и ние.
Написано е в таблицата,която е постнал Runnaway и стои при бушоните,огледай по-внимателно.
- KARAIVANOV
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 535д-06г;
Мисълта ми беше друга,има колеги които са го сменили и знаят точно кой номер е,защо трябва да извадя 15-20 бушона докато открия кой е за запалката,а относно смяната е елементарна и не ми се налага за пръв път да сменям близо 10г съм с бмв и поне веднъж ми се е налагало смяна на бушон.
п.п. Бушона го уцелих от първия път,не е там работата,но вече като знам къде е и кой номер е, не ми коства нищо да напиша 2 реда : Бушон за запалката е номер 47; 20 ампера,намира се на долния ред,шестия от средата(от щипките) в ляво.Ужас колко е сложно и сега някои като прочете темата и има да ме "нарежда" дето съм описъл всичко както би следвало за тема в тоя форум.
п.п. Бушона го уцелих от първия път,не е там работата,но вече като знам къде е и кой номер е, не ми коства нищо да напиша 2 реда : Бушон за запалката е номер 47; 20 ампера,намира се на долния ред,шестия от средата(от щипките) в ляво.Ужас колко е сложно и сега някои като прочете темата и има да ме "нарежда" дето съм описъл всичко както би следвало за тема в тоя форум.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
KARAIVANOV написа:Мисълта ми беше друга,има колеги които са го сменили и знаят точно кой номер е,защо трябва да извадя 15-20 бушона докато открия кой е за запалката,а относно смяната е елементарна и не ми се налага за пръв път да сменям близо 10г съм с бмв и поне веднъж ми се е налагало смяна на бушон.
Колега, просто се имаше предвид, че това с бушоните е елементарно, защото при самите бушони има схема.

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2