Страх или предпазливост...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Alehandro » 15 Дек 2007, 10:24

... още си ги има черните куфари с по 2-3ма души вътре едни телета и гледат лошо ... от тези ги е страх хората .. .те са като линейки никой не им изскача ... обикновено са охрана на някой баровец ...
Кофти слава ан БМВ вадят разни дилъри и квартални бандити ... момчетата с Е36 дето "дрифтят" и карат като безсмъртни именно на такива подръжават ... а иначе кола като кола, едва ли може да ме стресне 750, та ако ще и 850... ;)
Lope De Vega

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 15 Дек 2007, 12:44

dare__devil написа:аз като почитатле на друга марка кола ще кажа какво съм забелязъл аз за БМВ-тата...специално е36..това е в общи линии най евтиният вариант да си купиш СРАВНИТЕЛНО нова кола която да е със задно... и какво става когато капне една капка дъжд!?? ами как какво...НЯКОИ БМВ-та застават посредата на кръстовището и почват да се правят на мъже...и така докато не реши някой пешеходец а пресече :) да...някои от вас са ходили наполигон и на писта и си познават колата и знаят какво точно да направят с нея за да бъде всичко контролирано...
оня ден един такъв същия...на булевард рожен посока илиенци аз ще правя ляв завой преди ОМВ-то...заставам първа кола зад мене един красавец с е36 ама вместо да се нареди зад мен..ме заобикаля и застава до мен :) да ама аз такива не обичам....хич и не видях какво пише отзад ама то като ти падне пердето и не те интересува много много :) щом светна зелено оня нещо се напъна ама...не му се получи...стигнахме завоя вече..гледам в огледалото нашия герой се завъртял като пумпал...другите коли му свирят...заобикалят го...
в общи линии мисълта ми е че няма как да не ги е страх хората.. япоснките бегачки със задно вече поумряха или частите им са на такива цени че хората си ги държат в гаража...с мерцедес не върви пергели да правиш и то какво остава.. е заради 10 15 ...20 хора в целия град (не че не са повече) как да не ги е шубе и пешеходците и шофьорите...
без лоши чувства колеги :)

Бе не са само тия със задно. Аз днеска с Primera-та дрифтих :mhihi:
Всичко опира до желание ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 15 Дек 2007, 19:25

Alehandro написа:а иначе кола като кола, едва ли може да ме стресне 750, та ако ще и 850... ;)

Да ме стресне - не. Но не е и кола като кола. Определено ми е по-приятно да карам до/пред/зад някоя такава. ;)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 15 Дек 2007, 19:49

Незнам ама доста достоверно е че доста кисели дупета си купиха бмв-та само заради стойки . Масово при нас се напълни с е36 и е39 . И мразя когато някой кара зад мен а аз съм в лявата лента( за да мога да избегна дупките в дясната ) и започне да ми святка . Понякога удрям аварийните и си карам спокойно докато намеря подходящ участък да се прибера , а друг път връщам скорости на долу и каквото стане ... Дали с кола за 1 милион или за 2000 лв ... Никаква толерантност няма по пътищата :puke:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

Потребител
Аватар

Почти съм съгласен

Мнение от BlackTown » 15 Дек 2007, 19:53

Mishel_Vaian написа:Незнам ама доста достоверно е че доста кисели дупета си купиха бмв-та само заради стойки . Масово при нас се напълни с е36 и е39 . И мразя когато някой кара зад мен а аз съм в лявата лента( за да мога да избегна дупките в дясната ) и започне да ми святка . Понякога удрям аварийните и си карам спокойно докато намеря подходящ участък да се прибера , а друг път връщам скорости на долу и каквото стане ... Дали с кола за 1 милион или за 2000 лв ... Никаква толерантност няма по пътищата :puke:

Замисли се за момента в който аз отзад идвам с около 200 кхм какво да направя освен да присветна. Но в тази тематика да ви кажа ако не искате да се мръднете просто се загледайте как приближава ксенона отзад и преценете дали да се мръднете

ентусиаст
Аватар

Re: Почти съм съгласен

Мнение от Space » 15 Дек 2007, 20:04

BlackTown написа:
Mishel_Vaian написа:Незнам ама доста достоверно е че доста кисели дупета си купиха бмв-та само заради стойки . Масово при нас се напълни с е36 и е39 . И мразя когато някой кара зад мен а аз съм в лявата лента( за да мога да избегна дупките в дясната ) и започне да ми святка . Понякога удрям аварийните и си карам спокойно докато намеря подходящ участък да се прибера , а друг път връщам скорости на долу и каквото стане ... Дали с кола за 1 милион или за 2000 лв ... Никаква толерантност няма по пътищата :puke:

Замисли се за момента в който аз отзад идвам с около 200 кхм какво да направя освен да присветна. Но в тази тематика да ви кажа ако не искате да се мръднете просто се загледайте как приближава ксенона отзад и преценете дали да се мръднете

A, ти не знаеш ли, че е забранено да се кара с 200? :mhihi: Ксенон, или жълти фарове, пука ми на катерицата. В правото съм си да се движа където и да е по пътното платно с разрешената скорост, пък ако ти преча може да ме прескочиш с 250 ;)
_!_

ИС-пушил ентусиаст
Аватар

Мнение от Mishel_Vaian » 15 Дек 2007, 20:04

За какъв чеп пък ще идваш отзад с 200 км :winky: и то в града ! На магистрала няма проблем не се задържам в лявата освен ако не карам и аз с висока скорост . Но в града и при положение съм го видял че присвятка и продължава ... ( и че карам с скорост около 100 - 120 само и само да не го забавям .. )

Потребител
Аватар

Мнение от BlackTown » 15 Дек 2007, 20:19

Space написа:
BlackTown написа:

A, ти не знаеш ли, че е забранено да се кара с 200? :mhihi: Ксенон, или жълти фарове, пука ми на катерицата. В правото съм си да се движа където и да е по пътното платно с разрешената скорост, пък ако ти преча може да ме прескочиш с 250 ;)

Пуснах нова тема в която ти отговарям на въпроса.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 15 Дек 2007, 20:42

BlackTown написа:
Space написа:
BlackTown написа:

Пуснах нова тема в която ти отговарям на въпроса.

Е, можеше и в тази :mhihi:
_!_

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 15 Дек 2007, 20:45

в големите задръствания не съм видял никои да свирне на е 38 или s класа или а 8 незнам защо но ,за скъпите коли винаги има място и всеки е толерантен към тях :mhihi: а относно за това винаги има идиоти които карат с 140 и си мислят че летят или си прибират огледалата на дълъг път за да намалят съпротивлението и разхода , и още нещо между 2 скъпи коли никога не съм виждал конфликти това сие мое мнение :mhihi:

ИС-пушил ентусиаст
Аватар

Мнение от Mishel_Vaian » 15 Дек 2007, 21:22

Еми то това е заради шибаната държава ! Защото ще свирнеш на С класа и какво някакво гъзе не стига че се е престроило без мигач ами и ще слезе да те бие . И после какво искаш да бъде наказън но всичко се потулва и ти хем си бит хем си неоправдан ... А ако го набиеш може би после ще иска да си го връща ... :mhihi: Тези с скъпите колички и повтарящите се цифри в регистрациите знаят че има беззаконие и парите могат да завъртят всяка една ситуация до 360 градуса така че к**а е голям :evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 16 Дек 2007, 1:19

Въприки че аз също много ама страшно много се нервя ако някои ми свири или свярка отзад :evil: зада се отместя в дясно е по-добре отколкото да реши да испревари отдясно(разрешено е в гратски условия или на път с две или повече ленти в едната посока)тъикато съм забелязал че масата от българските шьофьори "спът" зад волана..и човек незнае какво да прави и дали другия няма да реши да свие и да го затвори
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 520i, E30 318

Мнение от ivan1590 » 16 Дек 2007, 5:28

Kaто цяло шофьорите на BMW винаги са били толерантни поне спрямо мен.Мнението ми е, че повечето проблеми идват от хора каращи по непретенциозни марки, които имат нужда да се доказват-един вид "моита кола не е BMW,ама много върви","кво като си с BMW ,нарочно няма да те пусна".Естествено е мутрите да си позволяват най-доброто, нали? :lol:, но лично аз не съм забелязал да правят кой знае какви проблеми.Нека сме реалисти-99% от конфликтите на пътя стават от малоумници със сапунерки,мутрата изпреварва и заминава, а изрода доволен, че е изпреварил BMW,след като си е изкарал буталата се кльофва пред теб със самодоволна усмивка и се чуди как да го прескачаш.Забелязал съм , че ние, които караме BMW, се кефим на удоволствието от шофирането,защото колата те предразполага за това ,а не толкова на доказването.Добрата жена и добрата кола трябва да могат да си въртят гъза,нали така :lol: и трябва да си много залупен да не го използваш.Разни трактори от типа 4х4 са за газария и обикновенно шофьорите им парадират с тях, макар че не мога да разбера с какво точно :roll:, а обикновенно който кара BMW Ее истински любител на удоволствието от шофирането, защото BMW не е компромис, а ти дава всичко от което се нуждаеш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 21 Дек 2007, 16:52

ivan1590 написа:Kaто цяло шофьорите на BMW винаги са били толерантни поне спрямо мен.Мнението ми е, че повечето проблеми идват от хора каращи по непретенциозни марки, които имат нужда да се доказват-един вид "моита кола не е BMW,ама много върви","кво като си с BMW ,нарочно няма да те пусна".Естествено е мутрите да си позволяват най-доброто, нали? :lol:, но лично аз не съм забелязал да правят кой знае какви проблеми.Нека сме реалисти-99% от конфликтите на пътя стават от малоумници със сапунерки,мутрата изпреварва и заминава, а изрода доволен, че е изпреварил BMW,след като си е изкарал буталата се кльофва пред теб със самодоволна усмивка и се чуди как да го прескачаш.Забелязал съм , че ние, които караме BMW, се кефим на удоволствието от шофирането,защото колата те предразполага за това ,а не толкова на доказването.Добрата жена и добрата кола трябва да могат да си въртят гъза,нали така :lol: и трябва да си много залупен да не го използваш.Разни трактори от типа 4х4 са за газария и обикновенно шофьорите им парадират с тях, макар че не мога да разбера с какво точно :roll:, а обикновенно който кара BMW Ее истински любител на удоволствието от шофирането, защото BMW не е компромис, а ти дава всичко от което се нуждаеш.

доста точно казано 8) 8) 8) 8)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 22 Дек 2007, 18:17

Обикновено, когато някой ти святка отзад означава, че не си гледаш в огледалата. Неможем да кажем кой с колко да кара нали ? Има си катаджии, които да следят за спазването на закона. Има и хора, които бързат. Затова хора вместо да се дразните като ви святкат просто се дръпнете лекичко в дясно и готово. Някои хем се оплакват, че нямало толеранстност на пътя хем се дразнели, че им святкат. Ами бъдете и вие толерантни към бързащите. Ако караш със 100, защо той да не кара със 110 щом бърза. На всеки се случва да закъснява да е изнервен и т.н. и аз понякога бързам въпреки, че обикновено си карам бавно. Според мен само излишно се напрягате.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории