Страх или предпазливост...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
... още си ги има черните куфари с по 2-3ма души вътре едни телета и гледат лошо ... от тези ги е страх хората .. .те са като линейки никой не им изскача ... обикновено са охрана на някой баровец ...
Кофти слава ан БМВ вадят разни дилъри и квартални бандити ... момчетата с Е36 дето "дрифтят" и карат като безсмъртни именно на такива подръжават ... а иначе кола като кола, едва ли може да ме стресне 750, та ако ще и 850...
Кофти слава ан БМВ вадят разни дилъри и квартални бандити ... момчетата с Е36 дето "дрифтят" и карат като безсмъртни именно на такива подръжават ... а иначе кола като кола, едва ли може да ме стресне 750, та ако ще и 850...

Lope De Vega
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
dare__devil написа:аз като почитатле на друга марка кола ще кажа какво съм забелязъл аз за БМВ-тата...специално е36..това е в общи линии най евтиният вариант да си купиш СРАВНИТЕЛНО нова кола която да е със задно... и какво става когато капне една капка дъжд!?? ами как какво...НЯКОИ БМВ-та застават посредата на кръстовището и почват да се правят на мъже...и така докато не реши някой пешеходец а пресечеда...някои от вас са ходили наполигон и на писта и си познават колата и знаят какво точно да направят с нея за да бъде всичко контролирано...
оня ден един такъв същия...на булевард рожен посока илиенци аз ще правя ляв завой преди ОМВ-то...заставам първа кола зад мене един красавец с е36 ама вместо да се нареди зад мен..ме заобикаля и застава до менда ама аз такива не обичам....хич и не видях какво пише отзад ама то като ти падне пердето и не те интересува много много
щом светна зелено оня нещо се напъна ама...не му се получи...стигнахме завоя вече..гледам в огледалото нашия герой се завъртял като пумпал...другите коли му свирят...заобикалят го...
в общи линии мисълта ми е че няма как да не ги е страх хората.. япоснките бегачки със задно вече поумряха или частите им са на такива цени че хората си ги държат в гаража...с мерцедес не върви пергели да правиш и то какво остава.. е заради 10 15 ...20 хора в целия град (не че не са повече) как да не ги е шубе и пешеходците и шофьорите...
без лоши чувства колеги
Бе не са само тия със задно. Аз днеска с Primera-та дрифтих

Всичко опира до желание

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Alehandro написа:а иначе кола като кола, едва ли може да ме стресне 750, та ако ще и 850...
Да ме стресне - не. Но не е и кола като кола. Определено ми е по-приятно да карам до/пред/зад някоя такава.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Незнам ама доста достоверно е че доста кисели дупета си купиха бмв-та само заради стойки . Масово при нас се напълни с е36 и е39 . И мразя когато някой кара зад мен а аз съм в лявата лента( за да мога да избегна дупките в дясната ) и започне да ми святка . Понякога удрям аварийните и си карам спокойно докато намеря подходящ участък да се прибера , а друг път връщам скорости на долу и каквото стане ... Дали с кола за 1 милион или за 2000 лв ... Никаква толерантност няма по пътищата 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Почти съм съгласен
Mishel_Vaian написа:Незнам ама доста достоверно е че доста кисели дупета си купиха бмв-та само заради стойки . Масово при нас се напълни с е36 и е39 . И мразя когато някой кара зад мен а аз съм в лявата лента( за да мога да избегна дупките в дясната ) и започне да ми святка . Понякога удрям аварийните и си карам спокойно докато намеря подходящ участък да се прибера , а друг път връщам скорости на долу и каквото стане ... Дали с кола за 1 милион или за 2000 лв ... Никаква толерантност няма по пътищата
Замисли се за момента в който аз отзад идвам с около 200 кхм какво да направя освен да присветна. Но в тази тематика да ви кажа ако не искате да се мръднете просто се загледайте как приближава ксенона отзад и преценете дали да се мръднете
Re: Почти съм съгласен
BlackTown написа:Mishel_Vaian написа:Незнам ама доста достоверно е че доста кисели дупета си купиха бмв-та само заради стойки . Масово при нас се напълни с е36 и е39 . И мразя когато някой кара зад мен а аз съм в лявата лента( за да мога да избегна дупките в дясната ) и започне да ми святка . Понякога удрям аварийните и си карам спокойно докато намеря подходящ участък да се прибера , а друг път връщам скорости на долу и каквото стане ... Дали с кола за 1 милион или за 2000 лв ... Никаква толерантност няма по пътищата
Замисли се за момента в който аз отзад идвам с около 200 кхм какво да направя освен да присветна. Но в тази тематика да ви кажа ако не искате да се мръднете просто се загледайте как приближава ксенона отзад и преценете дали да се мръднете
A, ти не знаеш ли, че е забранено да се кара с 200?

_!_
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
За какъв чеп пък ще идваш отзад с 200 км
и то в града ! На магистрала няма проблем не се задържам в лявата освен ако не карам и аз с висока скорост . Но в града и при положение съм го видял че присвятка и продължава ... ( и че карам с скорост около 100 - 120 само и само да не го забавям .. )

Space написа:BlackTown написа:Mishel_Vaian написа:Незнам ама доста достоверно е че доста кисели дупета си купиха бмв-та само заради стойки . Масово при нас се напълни с е36 и е39 . И мразя когато някой кара зад мен а аз съм в лявата лента( за да мога да избегна дупките в дясната ) и започне да ми святка . Понякога удрям аварийните и си карам спокойно докато намеря подходящ участък да се прибера , а друг път връщам скорости на долу и каквото стане ... Дали с кола за 1 милион или за 2000 лв ... Никаква толерантност няма по пътищата
A, ти не знаеш ли, че е забранено да се кара с 200?Ксенон, или жълти фарове, пука ми на катерицата. В правото съм си да се движа където и да е по пътното платно с разрешената скорост, пък ако ти преча може да ме прескочиш с 250
Пуснах нова тема в която ти отговарям на въпроса.
BlackTown написа:Space написа:BlackTown написа:Mishel_Vaian написа:Незнам ама доста достоверно е че доста кисели дупета си купиха бмв-та само заради стойки . Масово при нас се напълни с е36 и е39 . И мразя когато някой кара зад мен а аз съм в лявата лента( за да мога да избегна дупките в дясната ) и започне да ми святка . Понякога удрям аварийните и си карам спокойно докато намеря подходящ участък да се прибера , а друг път връщам скорости на долу и каквото стане ... Дали с кола за 1 милион или за 2000 лв ... Никаква толерантност няма по пътищата
A, ти не знаеш ли, че е забранено да се кара с 200?Ксенон, или жълти фарове, пука ми на катерицата. В правото съм си да се движа където и да е по пътното платно с разрешената скорост, пък ако ти преча може да ме прескочиш с 250
Пуснах нова тема в която ти отговарям на въпроса.
Е, можеше и в тази

_!_
в големите задръствания не съм видял никои да свирне на е 38 или s класа или а 8 незнам защо но ,за скъпите коли винаги има място и всеки е толерантен към тях
а относно за това винаги има идиоти които карат с 140 и си мислят че летят или си прибират огледалата на дълъг път за да намалят съпротивлението и разхода , и още нещо между 2 скъпи коли никога не съм виждал конфликти това сие мое мнение 

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
Еми то това е заради шибаната държава ! Защото ще свирнеш на С класа и какво някакво гъзе не стига че се е престроило без мигач ами и ще слезе да те бие . И после какво искаш да бъде наказън но всичко се потулва и ти хем си бит хем си неоправдан ... А ако го набиеш може би после ще иска да си го връща ...
Тези с скъпите колички и повтарящите се цифри в регистрациите знаят че има беззаконие и парите могат да завъртят всяка една ситуация до 360 градуса така че к**а е голям 

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Въприки че аз също много ама страшно много се нервя ако някои ми свири или свярка отзад
зада се отместя в дясно е по-добре отколкото да реши да испревари отдясно(разрешено е в гратски условия или на път с две или повече ленти в едната посока)тъикато съм забелязал че масата от българските шьофьори "спът" зад волана..и човек незнае какво да прави и дали другия няма да реши да свие и да го затвори

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Kaто цяло шофьорите на BMW винаги са били толерантни поне спрямо мен.Мнението ми е, че повечето проблеми идват от хора каращи по непретенциозни марки, които имат нужда да се доказват-един вид "моита кола не е BMW,ама много върви","кво като си с BMW ,нарочно няма да те пусна".Естествено е мутрите да си позволяват най-доброто, нали?
, но лично аз не съм забелязал да правят кой знае какви проблеми.Нека сме реалисти-99% от конфликтите на пътя стават от малоумници със сапунерки,мутрата изпреварва и заминава, а изрода доволен, че е изпреварил BMW,след като си е изкарал буталата се кльофва пред теб със самодоволна усмивка и се чуди как да го прескачаш.Забелязал съм , че ние, които караме BMW, се кефим на удоволствието от шофирането,защото колата те предразполага за това ,а не толкова на доказването.Добрата жена и добрата кола трябва да могат да си въртят гъза,нали така
и трябва да си много залупен да не го използваш.Разни трактори от типа 4х4 са за газария и обикновенно шофьорите им парадират с тях, макар че не мога да разбера с какво точно
, а обикновенно който кара BMW Ее истински любител на удоволствието от шофирането, защото BMW не е компромис, а ти дава всичко от което се нуждаеш.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ivan1590 написа:Kaто цяло шофьорите на BMW винаги са били толерантни поне спрямо мен.Мнението ми е, че повечето проблеми идват от хора каращи по непретенциозни марки, които имат нужда да се доказват-един вид "моита кола не е BMW,ама много върви","кво като си с BMW ,нарочно няма да те пусна".Естествено е мутрите да си позволяват най-доброто, нали?, но лично аз не съм забелязал да правят кой знае какви проблеми.Нека сме реалисти-99% от конфликтите на пътя стават от малоумници със сапунерки,мутрата изпреварва и заминава, а изрода доволен, че е изпреварил BMW,след като си е изкарал буталата се кльофва пред теб със самодоволна усмивка и се чуди как да го прескачаш.Забелязал съм , че ние, които караме BMW, се кефим на удоволствието от шофирането,защото колата те предразполага за това ,а не толкова на доказването.Добрата жена и добрата кола трябва да могат да си въртят гъза,нали така
и трябва да си много залупен да не го използваш.Разни трактори от типа 4х4 са за газария и обикновенно шофьорите им парадират с тях, макар че не мога да разбера с какво точно
, а обикновенно който кара BMW Ее истински любител на удоволствието от шофирането, защото BMW не е компромис, а ти дава всичко от което се нуждаеш.
доста точно казано

Обикновено, когато някой ти святка отзад означава, че не си гледаш в огледалата. Неможем да кажем кой с колко да кара нали ? Има си катаджии, които да следят за спазването на закона. Има и хора, които бързат. Затова хора вместо да се дразните като ви святкат просто се дръпнете лекичко в дясно и готово. Някои хем се оплакват, че нямало толеранстност на пътя хем се дразнели, че им святкат. Ами бъдете и вие толерантни към бързащите. Ако караш със 100, защо той да не кара със 110 щом бърза. На всеки се случва да закъснява да е изнервен и т.н. и аз понякога бързам въпреки, че обикновено си карам бавно. Според мен само излишно се напрягате.
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4