Страх или предпазливост...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Страх или предпазливост...

Мнение от BlackTown » 14 Дек 2007, 19:14

Здравейте на всички .
Това мисля че ми е парвата тема във Форума .
Няма да ви обяснявам как съм скъсал Ауди , Бентц и тн =)
Всъщонст искам да ви попитам мислите ли че хората изпитват страх към някой модели БМВ в смисал предполагат че колата е карана от "мутра" и ги е страх да ви свирнат или засекат. Смятате ли че БМВ е38 за България е така наречената мутренска кола. Имали ли сте такива случай по пътя ? Още нещо ми е доста интересно искам да ви попитам , вас всички горди собственици на бмв 3та серия независимо коя година всички ли смятате че колите са ви самолети без крила ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: VW Passat TDI,Peugeot 106,BMW 520
Мечтае да кара: E31 850

Мнение от Mitetooo » 14 Дек 2007, 19:49

не знам за 3-иките дали са самолети без крила ама за Е34 са направо Б-52-ики без крила... :twisted: :twisted: :twisted: Е34 рУЛЗЗззз
Пътят към славата е осеян с бутала и биели...

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 14 Дек 2007, 23:22

Ти ако караш Renault Clio и видиш някой черен W140, със тъмни стъкла и ксенон да се задава ръмжейки зад тебе, ще го засечеш ли ? А сега сам си отговори дали е мутренско, страх или предпазливост.

Тройките са по-спортни коли, нормално е да се ръчкат повече.
Последна промяна b00st на 14 Дек 2007, 23:23, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Re: Страх или предпазливост...

Мнение от [Georgi] » 14 Дек 2007, 23:23

BlackTown написа:Здравейте на всички .
Всъщонст искам да ви попитам мислите ли че хората изпитват страх към някой модели БМВ в смисал предполагат че колата е карана от "мутра" и ги е страх да ви свирнат или засекат. Смятате ли че БМВ е38 за България е така наречената мутренска кола. Имали ли сте такива случай по пътя ? Още нещо ми е доста интересно искам да ви попитам , вас всички горди собственици на бмв 3та серия независимо коя година всички ли смятате че колите са ви самолети без крила ?

Епохата на мутрите е вече в миналото. Сега има така наречените "мутри-мечтатели"... Потник, джапанки, синджир от казанчето, стойка "таралежки под мишниците" - знаеш какво имам предвид :)

3-та серия е кола като всяка друга. Аз поне се опитвам да бъда толерантен към останалите шофьори на пътя и към пешеходците - както впрочем трябва да правим всички. Иначе ще станем "новите голфаджии".

Потребител
Аватар

Мнение от BlackTown » 14 Дек 2007, 23:30

zBoost написа:Ти ако караш Renault Clio и видиш някой черен W140, със тъмни стъкла и ксенон да се задава ръмжейки зад тебе, ще го засечеш ли ? А сега сам си отговори дали е мутренско, страх или предпазливост.

Ами всъщност карам е38 750иЛ и колата ми е с тъмни джамци и ксенон , но ми е неприятно това което се случва по пътя едва ли не съм нещо повече от останалите като карам този варел. Дразни ме парадирането на пътя . Не е имало случай в който да не пусна някой или да засека някой, попитах защото ми бе интересно.
Това за 3ките попитах защото почти всеки ден някой ентусиаст с 3ка иска да се дърпаме и ми беше интересно защо иска да сравни 5.5 с 2.0 ?

Потребител
Аватар

Мнение от BlackTown » 14 Дек 2007, 23:32

[Georgi] написа:
BlackTown написа:Здравейте на всички .

Епохата на мутрите е вече в миналото. Сега има така наречените "мутри-мечтатели"... Потник, джапанки, синджир от казанчето, стойка "таралежки под мишниците" - знаеш какво имам предвид :)

3-та серия е кола като всяка друга. Аз поне се опитвам да бъда толерантен към останалите шофьори на пътя и към пешеходците - както впрочем трябва да правим всички. Иначе ще станем "новите голфаджии".

Да ти кажа честно темата с голфаджийте и мутрите и всички тези неща е доста болна защото ти като всеки един друг виждаш както става всеки ден по улиците. Има доста индивиди който като карат някакви смешни коли за над 40 000 лв и едва ли не са си написали на колата ЕЛА МЕ ВИЖ , не те пускат засичат те намалят до теб и ти се дръвчат .

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 14 Дек 2007, 23:42

BlackTown написа:
zBoost написа:Ти ако караш Renault Clio и видиш някой черен W140, със тъмни стъкла и ксенон да се задава ръмжейки зад тебе, ще го засечеш ли ? А сега сам си отговори дали е мутренско, страх или предпазливост.

Ами всъщност карам е38 750иЛ и колата ми е с тъмни джамци и ксенон , но ми е неприятно това което се случва по пътя едва ли не съм нещо повече от останалите като карам този варел. Дразни ме парадирането на пътя . Не е имало случай в който да не пусна някой или да засека някой, попитах защото ми бе интересно.
Това за 3ките попитах защото почти всеки ден някой ентусиаст с 3ка иска да се дърпаме и ми беше интересно защо иска да сравни 5.5 с 2.0 ?

Усещането и визията на колата са такива просто. Нормално е.
Ако не ти харесва давай я насам, а аз ще ти дам мойта E36-ца и никой няма да те мисли за мутра :mhihi:

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 14 Дек 2007, 23:44

Незнам ама вчера имах уникална случка с прост човек. В една тясна улица един пич с Е90 спря на средата на улицата на ДЪЛГИ фарове а ние бяхме с един приятел с Е36. Свиркаме му оня не дава път. И как да е минахме някък и точно се изравнихме с него и оня сваля джама и вика "Аве еййййй шти ******* ко праиш" Тва какво е аз още се опитвам да разбера :roll: :roll: :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от BlackTown » 14 Дек 2007, 23:56

Spit-Fire написа:Незнам ама вчера имах уникална случка с прост човек. В една тясна улица един пич с Е90 спря на средата на улицата на ДЪЛГИ фарове а ние бяхме с един приятел с Е36. Свиркаме му оня не дава път. И как да е минахме някък и точно се изравнихме с него и оня сваля джама и вика "Аве еййййй шти ******* ко праиш" Тва какво е аз още се опитвам да разбера :roll: :roll: :roll:

Тва е положението , я слезте му напукайте шамарите да видиш как ще забрави ква кола кара !

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 15 Дек 2007, 0:25

BlackTown написа:мислите ли че хората изпитват страх към някой модели БМВ в смисал предполагат че колата е карана от "мутра" и ги е страх да ви свирнат или засекат.

твърдо да!
по голямата част от народа(по възрастната) живее в някакъв филм от 90-те когато наистина имаше нещо такова и дори да видят Е36(можеби една от наи масовите коли вече в БГ )се шашкат,ако сте забелязали вече поизчезнаха така наричанитъе мутри с фул затъмнените коли и лошо гледащи батковци отвътре-вече хората се старая да са възможно по незабележими.......... сега това са наи често някви селски тарикати продали половината декари праскови че да си вземат бмв да лъжат пичките и запяци разминаващите ги коли за хорско удобрение :mhihi:

BlackTown написа:Още нещо ми е доста интересно искам да ви попитам , вас всички горди собственици на бмв 3та серия независимо коя година всички ли смятате че колите са ви самолети без крила ?

С по горе написаното мисля че ти отговорих частично и на този въпрос

Но лошото е че всики биваме поставени под общ знаменател колкото и колегиални да се стараем да бъдем
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 15 Дек 2007, 0:36

BlackTown написа:
Spit-Fire написа:...

Тва е положението , я слезте му напукайте шамарите да видиш как ще забрави ква кола кара !

Абе нито го знаеш къв е що е. Може пистолет да извади може всичко...

Потребител
Аватар

...

Мнение от BlackTown » 15 Дек 2007, 0:41

И ти си прав . Не се знае какъв е вътре но като цяло това изнервя ! Голямо важно че е в Х5 . Искренно ви желая безпроблемно пътуване на всички вас и се така усмихнати седящи зад едни истински машини

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 15 Дек 2007, 2:40

колега ко им се връзваш .. тея с бързите 3ки с М паркети и яко Палари отзад по табелките просто ги остави рано или късно ще им излезе късмета ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно
Мечтае да кара: самолет

Мнение от u`F`o » 15 Дек 2007, 8:27

Spit-Fire написа:
BlackTown написа:
Spit-Fire написа:...

Абе нито го знаеш къв е що е. Може пистолет да извади може всичко...

Ама ако караше Жигула 1300, нямаше да си го помислиш тва, а направо щеше да слезнеш нали?
То по тая логика, дай всеки да си прави каквото си знае, а ние да си трайкаме ;)
Като стане нещо, еле па като си с твой човек, слизаш и го питаш какъв е проблема, зъбите ли му пречат, много ли са му... ако те е засякъл слизаш и дирекшън един крак в неговата врата, та като е Е90 тамън ще го одрусат за изпъването... и така... мноо мразя анти- шофоьори ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dare__devil » 15 Дек 2007, 9:21

аз като почитатле на друга марка кола ще кажа какво съм забелязъл аз за БМВ-тата...специално е36..това е в общи линии най евтиният вариант да си купиш СРАВНИТЕЛНО нова кола която да е със задно... и какво става когато капне една капка дъжд!?? ами как какво...НЯКОИ БМВ-та застават посредата на кръстовището и почват да се правят на мъже...и така докато не реши някой пешеходец а пресече :) да...някои от вас са ходили наполигон и на писта и си познават колата и знаят какво точно да направят с нея за да бъде всичко контролирано...
оня ден един такъв същия...на булевард рожен посока илиенци аз ще правя ляв завой преди ОМВ-то...заставам първа кола зад мене един красавец с е36 ама вместо да се нареди зад мен..ме заобикаля и застава до мен :) да ама аз такива не обичам....хич и не видях какво пише отзад ама то като ти падне пердето и не те интересува много много :) щом светна зелено оня нещо се напъна ама...не му се получи...стигнахме завоя вече..гледам в огледалото нашия герой се завъртял като пумпал...другите коли му свирят...заобикалят го...
в общи линии мисълта ми е че няма как да не ги е страх хората.. япоснките бегачки със задно вече поумряха или частите им са на такива цени че хората си ги държат в гаража...с мерцедес не върви пергели да правиш и то какво остава.. е заради 10 15 ...20 хора в целия град (не че не са повече) как да не ги е шубе и пешеходците и шофьорите...
без лоши чувства колеги :)

Следваща

Назад към Страхотни истории