Страх или предпазливост...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Страх или предпазливост...
Здравейте на всички .
Това мисля че ми е парвата тема във Форума .
Няма да ви обяснявам как съм скъсал Ауди , Бентц и тн =)
Всъщонст искам да ви попитам мислите ли че хората изпитват страх към някой модели БМВ в смисал предполагат че колата е карана от "мутра" и ги е страх да ви свирнат или засекат. Смятате ли че БМВ е38 за България е така наречената мутренска кола. Имали ли сте такива случай по пътя ? Още нещо ми е доста интересно искам да ви попитам , вас всички горди собственици на бмв 3та серия независимо коя година всички ли смятате че колите са ви самолети без крила ?
Всъщонст искам да ви попитам мислите ли че хората изпитват страх към някой модели БМВ в смисал предполагат че колата е карана от "мутра" и ги е страх да ви свирнат или засекат. Смятате ли че БМВ е38 за България е така наречената мутренска кола. Имали ли сте такива случай по пътя ? Още нещо ми е доста интересно искам да ви попитам , вас всички горди собственици на бмв 3та серия независимо коя година всички ли смятате че колите са ви самолети без крила ?
- Mitetooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: VW Passat TDI,Peugeot 106,BMW 520
- Мечтае да кара: E31 850
не знам за 3-иките дали са самолети без крила ама за Е34 са направо Б-52-ики без крила...
Е34 рУЛЗЗззз

Пътят към славата е осеян с бутала и биели...
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Ти ако караш Renault Clio и видиш някой черен W140, със тъмни стъкла и ксенон да се задава ръмжейки зад тебе, ще го засечеш ли ? А сега сам си отговори дали е мутренско, страх или предпазливост.
Тройките са по-спортни коли, нормално е да се ръчкат повече.
Последна промяна b00st на 14 Дек 2007, 23:23, променена общо 1 път
Re: Страх или предпазливост...
BlackTown написа:Здравейте на всички .
Епохата на мутрите е вече в миналото. Сега има така наречените "мутри-мечтатели"... Потник, джапанки, синджир от казанчето, стойка "таралежки под мишниците" - знаеш какво имам предвид

3-та серия е кола като всяка друга. Аз поне се опитвам да бъда толерантен към останалите шофьори на пътя и към пешеходците - както впрочем трябва да правим всички. Иначе ще станем "новите голфаджии".
zBoost написа:Ти ако караш Renault Clio и видиш някой черен W140, със тъмни стъкла и ксенон да се задава ръмжейки зад тебе, ще го засечеш ли ? А сега сам си отговори дали е мутренско, страх или предпазливост.
Ами всъщност карам е38 750иЛ и колата ми е с тъмни джамци и ксенон , но ми е неприятно това което се случва по пътя едва ли не съм нещо повече от останалите като карам този варел. Дразни ме парадирането на пътя . Не е имало случай в който да не пусна някой или да засека някой, попитах защото ми бе интересно.
Това за 3ките попитах защото почти всеки ден някой ентусиаст с 3ка иска да се дърпаме и ми беше интересно защо иска да сравни 5.5 с 2.0 ?
[Georgi] написа:BlackTown написа:Здравейте на всички .
Епохата на мутрите е вече в миналото. Сега има така наречените "мутри-мечтатели"... Потник, джапанки, синджир от казанчето, стойка "таралежки под мишниците" - знаеш какво имам предвид
3-та серия е кола като всяка друга. Аз поне се опитвам да бъда толерантен към останалите шофьори на пътя и към пешеходците - както впрочем трябва да правим всички. Иначе ще станем "новите голфаджии".
Да ти кажа честно темата с голфаджийте и мутрите и всички тези неща е доста болна защото ти като всеки един друг виждаш както става всеки ден по улиците. Има доста индивиди който като карат някакви смешни коли за над 40 000 лв и едва ли не са си написали на колата ЕЛА МЕ ВИЖ , не те пускат засичат те намалят до теб и ти се дръвчат .
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
BlackTown написа:zBoost написа:Ти ако караш Renault Clio и видиш някой черен W140, със тъмни стъкла и ксенон да се задава ръмжейки зад тебе, ще го засечеш ли ? А сега сам си отговори дали е мутренско, страх или предпазливост.
Ами всъщност карам е38 750иЛ и колата ми е с тъмни джамци и ксенон , но ми е неприятно това което се случва по пътя едва ли не съм нещо повече от останалите като карам този варел. Дразни ме парадирането на пътя . Не е имало случай в който да не пусна някой или да засека някой, попитах защото ми бе интересно.
Това за 3ките попитах защото почти всеки ден някой ентусиаст с 3ка иска да се дърпаме и ми беше интересно защо иска да сравни 5.5 с 2.0 ?
Усещането и визията на колата са такива просто. Нормално е.
Ако не ти харесва давай я насам, а аз ще ти дам мойта E36-ца и никой няма да те мисли за мутра

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Незнам ама вчера имах уникална случка с прост човек. В една тясна улица един пич с Е90 спря на средата на улицата на ДЪЛГИ фарове а ние бяхме с един приятел с Е36. Свиркаме му оня не дава път. И как да е минахме някък и точно се изравнихме с него и оня сваля джама и вика "Аве еййййй шти ******* ко праиш" Тва какво е аз още се опитвам да разбера

Spit-Fire написа:Незнам ама вчера имах уникална случка с прост човек. В една тясна улица един пич с Е90 спря на средата на улицата на ДЪЛГИ фарове а ние бяхме с един приятел с Е36. Свиркаме му оня не дава път. И как да е минахме някък и точно се изравнихме с него и оня сваля джама и вика "Аве еййййй шти ******* ко праиш" Тва какво е аз още се опитвам да разбера![]()
![]()
Тва е положението , я слезте му напукайте шамарите да видиш как ще забрави ква кола кара !
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
BlackTown написа:мислите ли че хората изпитват страх към някой модели БМВ в смисал предполагат че колата е карана от "мутра" и ги е страх да ви свирнат или засекат.
твърдо да!
по голямата част от народа(по възрастната) живее в някакъв филм от 90-те когато наистина имаше нещо такова и дори да видят Е36(можеби една от наи масовите коли вече в БГ )се шашкат,ако сте забелязали вече поизчезнаха така наричанитъе мутри с фул затъмнените коли и лошо гледащи батковци отвътре-вече хората се старая да са възможно по незабележими.......... сега това са наи често някви селски тарикати продали половината декари праскови че да си вземат бмв да лъжат пичките и запяци разминаващите ги коли за хорско удобрение

BlackTown написа:Още нещо ми е доста интересно искам да ви попитам , вас всички горди собственици на бмв 3та серия независимо коя година всички ли смятате че колите са ви самолети без крила ?
С по горе написаното мисля че ти отговорих частично и на този въпрос
Но лошото е че всики биваме поставени под общ знаменател колкото и колегиални да се стараем да бъдем
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
BlackTown написа:Spit-Fire написа:...
Тва е положението , я слезте му напукайте шамарите да видиш как ще забрави ква кола кара !
Абе нито го знаеш къв е що е. Може пистолет да извади може всичко...
...
И ти си прав . Не се знае какъв е вътре но като цяло това изнервя ! Голямо важно че е в Х5 . Искренно ви желая безпроблемно пътуване на всички вас и се така усмихнати седящи зад едни истински машини
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
колега ко им се връзваш .. тея с бързите 3ки с М паркети и яко Палари отзад по табелките просто ги остави рано или късно ще им излезе късмета 

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Spit-Fire написа:BlackTown написа:Spit-Fire написа:...
Абе нито го знаеш къв е що е. Може пистолет да извади може всичко...
Ама ако караше Жигула 1300, нямаше да си го помислиш тва, а направо щеше да слезнеш нали?
То по тая логика, дай всеки да си прави каквото си знае, а ние да си трайкаме

Като стане нещо, еле па като си с твой човек, слизаш и го питаш какъв е проблема, зъбите ли му пречат, много ли са му... ако те е засякъл слизаш и дирекшън един крак в неговата врата, та като е Е90 тамън ще го одрусат за изпъването... и така... мноо мразя анти- шофоьори

- dare__devil
- кандидат ентусиаст
-
аз като почитатле на друга марка кола ще кажа какво съм забелязъл аз за БМВ-тата...специално е36..това е в общи линии най евтиният вариант да си купиш СРАВНИТЕЛНО нова кола която да е със задно... и какво става когато капне една капка дъжд!?? ами как какво...НЯКОИ БМВ-та застават посредата на кръстовището и почват да се правят на мъже...и така докато не реши някой пешеходец а пресече
да...някои от вас са ходили наполигон и на писта и си познават колата и знаят какво точно да направят с нея за да бъде всичко контролирано...
оня ден един такъв същия...на булевард рожен посока илиенци аз ще правя ляв завой преди ОМВ-то...заставам първа кола зад мене един красавец с е36 ама вместо да се нареди зад мен..ме заобикаля и застава до мен
да ама аз такива не обичам....хич и не видях какво пише отзад ама то като ти падне пердето и не те интересува много много
щом светна зелено оня нещо се напъна ама...не му се получи...стигнахме завоя вече..гледам в огледалото нашия герой се завъртял като пумпал...другите коли му свирят...заобикалят го...
в общи линии мисълта ми е че няма как да не ги е страх хората.. япоснките бегачки със задно вече поумряха или частите им са на такива цени че хората си ги държат в гаража...с мерцедес не върви пергели да правиш и то какво остава.. е заради 10 15 ...20 хора в целия град (не че не са повече) как да не ги е шубе и пешеходците и шофьорите...
без лоши чувства колеги

оня ден един такъв същия...на булевард рожен посока илиенци аз ще правя ляв завой преди ОМВ-то...заставам първа кола зад мене един красавец с е36 ама вместо да се нареди зад мен..ме заобикаля и застава до мен

в общи линии мисълта ми е че няма как да не ги е страх хората.. япоснките бегачки със задно вече поумряха или частите им са на такива цени че хората си ги държат в гаража...с мерцедес не върви пергели да правиш и то какво остава.. е заради 10 15 ...20 хора в целия град (не че не са повече) как да не ги е шубе и пешеходците и шофьорите...
без лоши чувства колеги

55 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4